Question Time.. Myrthe!

Om ons nog een beetje beter te leren kennen hebben we een nieuwe rubriek: question time. Ieder team-lid beantwoord dan vragen. Deze vragen gaan over van alles, muziek, huisdieren, series, etc. Deze keer worden vragen beantwoord door Myrthe.

Wat zijn jouw 5 favoriete liedjes op dit moment?

  1. Unstoppable van Motionless in White
  2. Games van Demi Lovato
  3. Your treachery will die with you van Dying Fetus
  4. Voices van Motionless in White
  5. Unbroken van Black veil Brides

En waarom deze?

Unstoppable staat op 1, omdat dit lied mij altijd door hele moeilijke tijden heen helpt. Dit lied laat mij altijd inzien dat het niet uit maakt hoeveel pijn je ook hebt om te bereiken wat je wil. Door dit lied vind ik telkens weer de kracht om te vechten en mensen hun ongelijk te bewijzen en hen te tonen dat ik alles kan bereiken wat ik maar wil.

Games staat op 2, omdat dit soms echt op mijn leven slaat. Mensen spelen continu spelletjes met mij en mijn hoofd. Dit laat ik niet zomaar gebeuren dus meestal krijgen ze precies hetzelfde terug van mij. Omdat ik mijzelf hierin kan herkennen en het gewoon een lekker nummer is staat deze op 2

Your treachery will die with you staat op 3. Hier heb ik niet echt een reden voor. Ik vind dit gewoon een lekker nummer om naar te luisteren zonder dat ik daar een specifieke reden voor heb

Unbroken staat op 5, omdat ik door de jaren heen heb geleerd dat je veel verder komt met mensen naast je. Samen sta je sterk is het motto van het lied en dat vind ik een heel mooi motto. Soms vergeten mensen, ik ook, dat je vrienden hebt om de hele wereld mee kort en klein te slaan.

Wat is het laatste album dat je gekocht hebt?

Ik koop zelf nooit albums ik vraag die dingen altijd voor mijn verjaardag. Het laatste album dat ik gekregen heb is graveyard shift van Motionless in White.

Wat was het laatste concert waar je bent geweest?

Phoe…….. Het laatste concert waar ik heen ben geweest is al heel lang geleden en ik ging daar niet eens vrijwillig naartoe. Ik denk 4 of 5 jaar geleden ben ik naar een of andere zuid-Afrikaanse artiest geweest. Het was een soort van familie-uitje en ik moest mee

Quote een van je favoriete songteksten:

I will justify this pain, I will live another day
I will fight to earn my place, I will be unstoppable
strength inside my veins,
as I try to break these chains,
only honor will remain,
I will be unstoppable.

Hoeveel broers en/of zussen heb je?

Ik heb een oudere broer en een jongere zusje.

Waar zou je graag willen wonen?

In een warm land onder de zon, omdat de locatie mij niet zoveel uitmaakt zolang het er maar niet koud wordt.

Coca cola of pepsi?

Coca cola

Honden of katten?

Honden

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Wat is de maand waarin je bent geboren? Zoek op wat deze maand over jou zegt, klopt dit?

Ik ben geboren in juli. Dames die in juli geboren zijn, zijn eerlijk, slim en mysterieus. Conflicten vermijdend: diegenen die in juli zijn geboren hebben de neiging om altijd eerlijk te zijn om verwarring te voorkomen, dus ze verwachten eveneens dat anderen net zo eerlijk zijn.
Dit komt niet helemaal overeen met hoe ik ben, soms zijn er momenten dat ik echt ruzie zoek en ook heel erg myserieus ben ik niet. Tegenover mijn vrienden ben ik echt een open boeken. Voor mensen die ik niet heel goed ken ben ik wel wat mysterieus.
Ik ben daarentegen wel altijd eerlijk en probeer ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk verwarring kan ontstaan.

Zoek ook jouw horoscoop van deze maand op.

Mei 2018:
Er vindt een verandering plaats in je manier van denken. In plaats van dat je je afvraagt wat er nog nodig is om hogerop te komen, vraag je je af wat je eigenlijk voor jezelf wilt. Je persoonlijke wensen laten prevaleren boven je vermeende verplichtingen jegens anderen, dat is een gewaagde stap voor jou. Aanvankelijk voel je je schuldig, maar heus, dat is niet nodig. Het is hoog tijd voor deze koerswijziging.

Wat is jouw favoriete fruit?

Mijn favo fruit is een banaan.

Wat is je favoriete kleur?

Mijn favoriete kleuren zijn rood en zwart en van die twee is zwart mijn favoriet.

Welk land zou je willen bezoeken?

Ik zou een keer naar zuid-Afrika willen.

Wat studeer je / heb je gestudeerd / wil je graag studeren?

Ik zou graag kindergeneeskunde willen studeren.

Wat is je favoriete ijssmaak?

Ik ben allergisch voor heel voor soorten ijs waardoor ik alleen maar sommige waterijsjes kan eten. Daarvan is mijn favo smaak een perenijsje.

Zijn er nog dingen die je van ons wilt weten? Reageer dan hieronder en dan kunnen we die vragen toevoegen!

Geef een reactie