Question time.. Masha

Om ons nog een beetje beter te leren kennen hebben we een nieuwe rubriek: question time. Ieder team-lid beantwoord een aantal vragen. Deze vragen gaan over van alles, muziek, huisdieren, series, etc.

Wat zijn jouw 5 favoriete liedjes op dit moment? En waarom deze?

1. Machine – Imagine Dragons
2. Wasabi – Little Mix
3. Women like me – Little Mix ft Nicki Minaj
4. 2002 – Anne-Marie
5. Shots – Imagine Dragons

Zoals je ziet staan in mijn top 5 veel nieuwere liedjes. Zo is het album van Imagine Dragons en Little Mix afgelopen maand, november, uitgekomen. Daardoor hebben deze twee albums echt continue aangestaan. Eigenlijk zijn daardoor alle nummers van beide albums echt mijn favoriet. Zowel Imagine Dragons als Little Mix hebben voor een wat andere weg gekozen in hun nieuwe albums, wat ik juist heel gaaf vind! Ik vind dit gewoon twee hele toffe albums waar ik 24/7 naar kan luisteren! Daarnaast zijn het ook wel echt mijn twee favoriete artiesten/bands.

Daarnaast nog een nog niet zo’n oud liedje ‘2002’. Dit is eigenlijk gewoon een lekker nummer voor o.a. in de auto of als je wat minder je in vel zit. Deze laat mij echt swingen.

Wat is het laatste album dat je gekocht hebt?

Ik heb eigenlijk al heel lang geen albums gekocht, omdat ik Spotify gebruik. Ik denk dat de laatste Little Mix is geweest, toen zij in Nederland waren om te signeren.

Wat was het laatste concert waar je bent geweest?

Imagine Dragons, in het Gelredome afgelopen augustus!

Quote een van je favoriete songteksten:

You gotta be so cold, to make it in this world‘, Natural – Imagine Dragons

Hoeveel broers en/of zussen heb je?

4 zussen

Waar zou je graag willen wonen?

Ik zou graag later in een kleinere stad willen wonen, maar niet in de randstad!

Coca cola of pepsi?

Coca cola, for sure. Geen eens een reden voor, dit hebben wij persoonlijk gewoon altijd in huis.

Honden of katten?

Honden, altijd al een honden liefhebber geweest, misschien omdat wij thuis altijd een hond hebben gehad!

Wat is de maand waarin je bent geboren? Zoek op wat deze maand over jou zegt, klopt dit?

Ik ben geboren in December. Dit betekent dat mijn horoscoop ‘Boogschutter’ is. Een boogschutter staat erom bekent dat ze idealistisch en hilarisch zijn. Daarnaast zou iemand die in december zijn geboren een atletisch vermogen hebben. Boogschutters staan daarom wel bekent om het feit dat ze graag willen reizen en verschillende culturen willen ontdekken. 

Niet alles klopt hiervan. Ik ben zeker niet hilarisch, wel idealistisch. Daarnaast heb ik denk ik mijn atletisch vermogen in mijn leven nog niet gevonden, dus dit zal denk ik ook niet meer gebeuren! 😉 Wel houdt ik ontzettend van reizen en culturen ontdekken. Dat klopt dust wel!

Zoek ook jouw horoscoop van deze maand op.

De planetaire krachten bevinden zich in deze periode van het jaar aan de linkerzijde of oostelijke zijde van de Boogschutter-horoscoop. Dit markeert het hoogtepunt van persoonlijke onafhankelijkheid en persoonlijke kracht. Jouw persoonlijke doelen krijgen kosmische steun! 

De nieuwe maan van 7 december 2018 valt in jouw eigen teken, Boogschutter. En ook Jupiter reist tot begin december 2019 door Boogschutter!

Met de meerderheid van de planeten aan de oostelijke helft van de Boogschutter-horoscoop heb je de energie om je doelen op eigen kracht te bereiken.

Met deze nieuwe Maan sta je deze maand in het middelpunt van de belangstelling.

De krachtige maand december 2018 is een maand van familie, liefdesrelaties, spiritualiteit, financiën en gezondheid.’

Wat is jouw favoriete fruit?

Aardbeien en eigenlijk alle andere zomerse fruitsoorten wel zoals frambozen, (water)meloen etc.

Wat is je favoriete kleur?

Ik heb niet echt een favoriete kleur. Een aantal kleuren die ik graag gebruik zijn blauw, paars en roze, maar ik gebruik ook graag andere kleuren. Als het op kleren aankomt wint zwart het toch wel!

Welk land zou je willen bezoeken?

Canada!

Wat studeer je / heb je gestudeerd / wil je graag studeren?

Marketing, Communicatie en Sales

Wat is je favoriete ijssmaak?

Ik denk vanille of banaan, lekker standaard! Ga ik meer all-out dan ga ik voor iets in de trans van cookie dough.

Zijn er nog dingen die je van ons wilt weten? Reageer dan hieronder en dan kunnen we die vragen toevoegen!

Geef een reactie