Question time met Kristine

Om ons nog een beetje beter te leren kennen hebben we een nieuwe rubriek: question time. Ieder team-lid beantwoord een aantal vragen. Deze vragen gaan over van alles, muziek, huisdieren, series, etc. Deze keer beantwoord Kristine de vragen. Lees snel verder!

Wat zijn jouw 5 favoriete liedjes op dit moment? En waarom deze?

Demi Lovato – Tell Me You Love Me
P!nk – Wild Hearts Can’t Be Broken
Imagine Dragons – I Bet My Life
Hasley – Sorry
Kesha – Praying

Tell Me You Love Me vind ik het fijnste en leukste nummer op het album. Ik kan er zo vaak naar luisteren, de hele dag door. Ook kan ik veel naar P!nk luisteren. Ik heb al haar albums wel tof gevonden, maar vooral van haar laatste album ben erg fan. Ik heb altijd erg gehouden van de muziek van Imagine Dragons en I Bet My Life vind ik een erg mooi nummer en heeft ook een hele mooie betekenis. Hasley Sorry heb ik laatst voor het eerst gehoord en was gelijk onder de indruk, ik vond het echt oprecht een heel mooi nummer. Kesha’s ‘Praying’ is na alles wat zij mee heeft gemaakt de afgelopen jaren, en jaren lang ook geen nieuwe muziek kon maken en dan terugkomen met z’n mooi album en z’n mooi liedje.

Wat is het laatste album dat je gekocht hebt?

Het laatste album wat ik gekocht heb Demi haar album Tell Me You Love Me

Wat was het laatste concert waar je bent geweest?

Het laatste concert waar ik geweest ben ik het concert van Imagine Dragons afgelopen februari in de Ziggo Dome. Maar wanneer ik dit schrijf ga ik naar Harry Styles, dus dan is dat als het artikel online staat mijn laatste concert.

Quote een van je favoriete songteksten:

“Nobody said it was easy” deze quote komt van Coldplay. Het is waar niemand zegt dat het makkelijk is niks is makkelijk je moet vechten voor wat je wilt en daarom vind ik de quote heel mooi.

Hoeveel broers en/of zussen heb je?

Ik heb 1 zus van 23.

Waar zou je graag willen wonen?

Dat is een goede. Ik denk dat ik gewoon liever hier in Egmond blijf wonen. Ik woon hier bij de duinen en bij het strand en een stad is niks voor mij.

Coca cola of pepsi?

Geen van beide haha ik lust geen Cola

Honden of katten?

Deze vraag vind ik erg lastig. Ik wil van kleins af aan al katten, maar mocht het nooit en toen ik een jaar of 9 à 10 was kregen we een hond. Sindsdien kan ik ook niet meer zonder een hond. Dus deze vraag kan ik eigenlijk niet beantwoorden

Wat is de maand waarin je bent geboren? Zoek op wat deze maand over jou zegt, klopt dit? Zoek ook jouw horoscoop van deze maand op.

Ik ben in de maand augustus geboren en deze website zegt over mij: ‘Vrouwen die in augustus geboren zijn, hebben de neiging om de focus op zichzelf te leggen. Ze hebben echter ook een grote hart voor anderen. Deze vrouwen winnen discussies vaak. Augustus-vrouwen mijden negativiteit of mensen die het niet eens zijn met ze en zullen hoogstwaarschijnlijk terugslaan als iemand dit gedrag vertoont. Ze hebben echter een geweldig gevoel voor humor. Augustus-vrouwen houden ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan en krijgen vaak ook veel aandacht van mannen. Door hun sterke persoonlijkheid, vallen veel mannen voor ze.’

Op zich kloppen sommige dingen wel, al vind ik zelf dat ik vaak meer bezig met andere dan met mezelf. Dus een groot hart voor andere klopt zeker. Of ik discussies vaak win, wil ik niet zeggen, maar ik vind het wel leuk om in discussie te gaan.

Maand horoscoop Leeuw Maart.
‘De buitentemperatuur stijgt niet alleen; jij krijgt het zelf ook warmer! Na een periode van vaagheid en verwarring mag je nu rekenen op meer inspiratie en romantiek. De nieuwe maan van vrijdag helpt je bovendien bij het najagen van je doelen en dromen. Wat wil je de komende zes maanden voor elkaar krijgen, Leeuw? Mars staat ondertussen in de werkzone van je horoscoop en maakt je extra productief.’

Wat is jouw favoriete fruit?

Druiven, aardbeien of meloen dat is nog een lastige keuze ik hou namelijk erg veel van fruit dus wat ik moet kiezen is erg lastig, maar ik ga toch voor meloen.

Wat is je favoriete kleur?

Paars is mijn favoriete kleur altijd al geweest eigenlijk, maar waarom zou ik niet weten.

Welk land zou je willen bezoeken?

Er zijn zoveel landen die ik wil bezoeken. Ik wil graag naar Amerika en dan rond reizen daa. Ook wil ik heel graag naar Afrika de natuur daar en de dieren die daar rondlopen om die in het wild te zien zou ik heel tof vinden.

Wat studeer je / heb je gestudeerd / wil je graag studeren?

Ik heb Facilitair medewerker gestudeerd op het Horizon College.

Wat is je favoriete ijssmaak?

Meloen is mijn favoriete ijssmaak 🙂 kan al niet wachten totdat het zomer is, dan kan ik weer meloen ijs eten bij de ijssalon hier in Egmond.

Zijn er nog dingen die je van ons wilt weten? Reageer dan hieronder en dan kunnen we die vragen toevoegen!

Een gedachte over “Question time met Kristine

Geef een reactie