Question time Fleur

Om ons nog een beetje beter te leren kennen hebben we een nieuwe rubriek: question time. Ieder team-lid beantwoord de volgende vragen. Deze vragen gaan over van alles, muziek, huisdieren, series, etc.

Wat zijn jouw 5 favoriete liedjes op dit moment? En waarom deze?

  1. Demi Lovato – Cry Baby
  2. 5 Seconds of Summer – If You Don’t Know
  3. Jojo – High Heels
  4. Paramore – Idle Worship
  5. Ed Sheeran – Nancy Mulligan

Cry Baby van Demi vind ik het leukste nummer op het album en ik kan er heel vaak naar luisteren. De laatste tijd luister ik opeens weer heel veel naar 5 Seconds of Summer, wat ik een hele tijd niet gedaan heb. En dan is dit toch echt mijn favoriet!
High Heels van Jojo is gewoon heel leuk om naar te luisteren en lekker mee te schreeuwen! Ik heb ook veel naar het laatste album van Paramore geluisterd, en dan is Idle Worship mijn favoriet. En dan Ed Sheeran, al vanaf dat het album uitkwam is dit mijn favoriet, ik vind het heel mooi dat hij het verhaal vertelt van zijn opa en oma.

Wat is het laatste album dat je gekocht hebt?

Het laatste album wat ik fysiek gekocht heb, is die van Demi Tell Me You Love Me Deluxe.

Wat was het laatste concert waar je bent geweest?

Het laatste concert waar ik ben geweest, is All Time Low in Afas Live afgelopen oktober! Ik vind hun shows altijd heel erg goed, ben in 2015 ook geweest en dat was een van de beste concerten waar ik ben geweest.

Quote een van je favoriete songteksten:

I’ve got a long term plan with short term fixes and a wasted heart that just eclipses.
Ik heb niet zoveel met quotes, maar dit was een nummer wat net op kwam van 5 Seconds of Summer en vond deze wel oke.

Hoeveel broers en/of zussen heb je?

Ik heb 1 broertje van 19.

Waar zou je graag willen wonen?

Ik weet niet waar ik echt zou willen wonen. Ik denk dat ik daarvoor eerst veel meer plekken/landen voor moet bezoeken.

Coca cola of pepsi?

Coca cola als het echt moet. Ik houd niet zo van cola..

Honden of katten?

Ik ben een kattenmens, ik heb 1 kat, maar ook een hele leuke hond.

Wat is de maand waarin je bent geboren? Zoek op wat deze maand over jou zegt, klopt dit? Zoek ook jouw horoscoop van deze maand op.

Ik ben in december geboren. Deze website zegt over mij: Vrouwen die in december geboren zijn, zijn ongeduldig maar ze weten precies hoe ze hun zin kunnen doortrekken. Ze waarderen de positieve stemmingen van anderen en openen hun hart gauw voor anderen, waardoor ze anderen de kans geven om hen te kwetsen.

Vooral het laatste gedeelte klopt heel erg bij mij, ongeduldigheid ook. Maar over zin doortrekken ligt het aan de situatie.

Horoscoop van een Boogschutter voor maart 2018:

In maart zult u een hoge snelheid inzetten op het werk en als u het op lange termijn kunt behouden, bent u zeker klaar om goed werk te doen. U zult nu niet moeten terugkijken naar de anderen. Toch moet elke Boogschutter niet vergeten om naar de wereld om zich heen te kijken. Als u dat doet zult u waarschijnlijk waardevolle informatie missen.

Wat is jouw favoriete fruit?

Ik eet niet heel veel fruit, maar als ik moet kiezen gaat het tussen druiven en aardbeien. Omdat het beide best wel seizoensgebonden fruitsoorten zijn, eet ik ze niet heel veel.

Wat is je favoriete kleur?

Ik denk dat mijn favoriete kleur paars is. Maar het wisselt nogal vaak. Het is ook niet dat alles die kleur moet zijn ofzo. Ik vind het een mooie kleur en daar houdt het denk ik bij op.

Welk land zou je willen bezoeken?

Ik zou nog wel wat meer landen in Europa willen bezoeken. Ik ben nog nooit buiten Europa geweest, maar zou er nog meer van willen zien.

Wat studeer je / heb je gestudeerd / wil je graag studeren?

Ik studeer op dit moment International Communication and Media, maar die opleiding bestaat straks niet meer onder die naam, dus als je het wilt opzoeken moet je zoeken op Internation Creative Business. Het is een HBO opleiding waar je met internationale studenten en docenten werkt en veel groepswerk hebt. In het tweede jaar, waar ik nu in zit, heb je geen toetsen meer, alleen nog maar projecten. Niet mijn voorkeur, trouwens.

Wat is je favoriete ijssmaak?

Mango! Ik heb een aantal maanden bij een ijssalon gewerkt en heel veel ijs kunnen proberen. Maar dit bleef toch mijn favoriet. Het liefst op waterbasis en zelf gemaakt 😉

Zijn er nog dingen die je van ons wilt weten? Reageer dan hieronder en dan kunnen we die vragen toevoegen!

Geef een reactie