Question Time Daisy

Om ons nog een beetje beter te leren kennen hebben we een nieuwe rubriek: question time. Ieder team-lid beantwoord de volgende vragen. Deze vragen gaan over van alles, muziek, huisdieren, series, etc. Deze keer de question time met Daisy!

Wat zijn jouw 5 favoriete liedjes op dit moment? En waarom deze?

  1. Promises – Calvin Harris & Sam Smith
  2. Till the sun comes up – Miss Montreal
  3. My love is like a star – Demi Lovato
  4. Dance to this – Troye Sivan & Ariana Grande
  5. Honey – Kehlani

Promises is op dit moment echt mijn favoriete liedje. Ik hou van Sam Smith en zijn heerlijke stem. Dit nummer heeft een heerlijke disco feeling waar je lekker op kan dansen en los kan gaan.

Till the sun comes up hoorde ik voor het eerst op de radio in de auto en ik vond het gelijk een heerlijk zomers nummer. Ik heb Miss Montreal en paar weken geleden live gezien met Maud bij haar in Den Helder en ik vond haar zo chill en down to earth! En ze heeft natuurlijk ook een prachtige stem.

My love is like a star van Demi blijft voor altijd een grote favoriet. Haar stem is zo mooi in het nummer en de tekst betekent heel veel voor me. Dit is echt een nummer wat ik altijd kan luisteren.

Dance to this van Troye en Ariana, ik vind het ten eerste een fantastische combinatie. Het is een hele andere stijl dan wat Ariana meestal doet en dat vind ik er ook zo leuk aan. Het nummer heeft een lekkere beat en hun stemmen gaan heel goed samen.

Honey van Kehlani is een ontzettend chill en rustig nummer. Haar stem is rauw en het enige wat je hoort op de achtergrond is een gitaar. Ik vind dat het nummer een mooie tekst heeft en haar stem is heerlijk bij de melodie.

Wat is het laatste album dat je gekocht hebt?

Uit m’n hoofd is dat Tell Me You Love Me van Demi!

Wat was het laatste concert waar je bent geweest?

Demi Lovato

Quote een van je favoriete songteksten:

Dat is een moeilijke vraag.. maar als ik op dit moment zou moeten kiezen is het “What’s the point of living in a beautiful world that you will never see?” – Jacob Whitesides, Let’s be birds.

Hoeveel broers en/of zussen heb je?

Ik heb geen broers of zussen!

Waar zou je graag willen wonen?

Ik zou graag in een leuk huisje of appartement willen wonen in Engeland of een wat warmer land zoals Portugal of Griekenland.

Coca cola of pepsi?

Ik kies onbewust altijd voor Coca Cola.

Honden of katten?

Ik heb beide thuis maar ik ben toch meer een kattenmens!

Wat is de maand waarin je bent geboren? Zoek op wat deze maand over jou zegt, klopt dit?Zoek ook jouw horoscoop van deze maand op.

Ik ben eind september jarig dus ik ben een weegschaal.

Wat september over mij zegt:
September kinderen blinken eerder uit op school
Ik blik niet perse uit op school maar ik ben ook geen slechte leerling, dus dit is half waar.

Gemiddeld zijn ze groter dan anderen
Vroeger was ik 1 van de langste meisjes in de klas maar nu ben ik 1 van de kleinste dus dat is niet helemaal waar.

De kans is kleiner dat ze in de gevangenis belanden.
Ik ben nog nooit in aanraking gekomen met de politie dus tot nu toe gaat het goed!

Ze zijn vatbaarder voor allergieën en astma
Ik heb geen erge allergieën of astma dus dat is niet waar.

Maand horoscoop:
Ben je bereid uit je comfortzone te treden om een relatie die al goed is nog beter te maken? Je denkt misschien van niet, maar de relatie die je nu hebt werkt heel erg in jouw voordeel. Je begeeft je op bekend terrein en dat vind je fijn, maar daardoor zie je maar één kant van je partner. Als je verder in zijn of haar wereld zou stappen, zou je zo veel meer zien. En er nog van houden ook.

Wat is jouw favoriete fruit?

Watermeloen of mango

Wat is je favoriete kleur?

Ik vind alle pastelkleuren mooi!

Welk land zou je willen bezoeken?

Zoveel! Amerika, Engeland, Australië en nog veel meer!

Wat studeer je / heb je gestudeerd / wil je graag studeren?

Ik studeer Media en Communicatie en zit nu in het 2e jaar!

Wat is je favoriete ijssmaak?

Cookie dough of strawberry cheesecake

Zijn er nog dingen die je van ons wilt weten? Reageer dan hieronder en dan kunnen we die vragen toevoegen!

Geef een reactie