Question Time met Annemieke!

Om ons nog een beetje beter te leren kennen hebben we een nieuwe rubriek: question time. Ieder team-lid beantwoordt een aantal vragen. Deze vragen gaan over van alles, muziek, huisdieren, series, etc. Deze keer beantwoordt Annemieke de vragen!

Wat zijn jouw 5 favoriete liedjes op dit moment? En waarom deze?

  1. What I Need van Hayley Kiyoko ft. Kehlani
  2. King of Anything van Sara Bareilles
  3. Sorry not Sorry van Demi Lovato
  4. Back to you van Selena Gomez
  5. Kiss the boy van Keiynan Lonsdale

Op dit moment is What I Need van Hayley Kiyoko mijn favoriet. Het heeft namelijk een lekkere beat en ik vind de combinatie van de stemmen van Hayley en Kehlani erg mooi.

Op nummer twee staat King of Anything van Sara Bareilles. Dit is een wat ouder nummer. Deze had ik in mijn playlist staan toen ik op vakantie ging. Sindsdien ben ik steeds meer gaan luisteren naar dit nummer. Het heeft namelijk een erg lekker ritme en ik vind het leuk dat ik het nummer al kende.

Op nummer drie staat Sorry Not Sorry van Demi Lovato. Dit nummer stond ook in mijn playlist. Het is een leuk en gezellig nummer. Daarnaast vind ik Demi’s stem echt geweldig.

Mijn nummer vier is Back to you van Selena Gomez. Ik hoorde dit nummer voor het eerst tijdens een aflevering van Thirteen Reasons Why. Ik vond het nummer toen al erg mooi. Uiteindelijk kwam hij in een samengestelde playlist op Spotify terecht en sindsdien luister ik hem heel vaak.

De laatste is Kiss the boy van Keiynan Lonsdale. Ik begon te luisteren naar dit nummer, omdat een actrice die ik volg op Instagram een filmpje plaatste met dit nummer. Toen ik het nummer hoorde was ik gelijk verliefd. Het nummer is van een acteur van Love, Simon.

Wat is het laatste album dat je gekocht hebt?

Waarschijnlijk een K3-album. Ik koop namelijk nooit albums, maar download ze op Spotify.

Wat was het laatste concert waar je bent geweest?

Demi Lovato

Quote een van je favoriete songteksten:

‘We are billions of beautiful hearts and you sold us down the river too far’ – P!nk, What about us

Hoeveel broers en/of zussen heb je?

1 broertje van 14 jaar

Waar zou je graag willen wonen?

Ik zou in Nederland willen blijven en waarschijnlijk in een buitenwijk van de stad wonen.

Coca cola of pepsi?

Coca cola

Honden of katten?

Katten.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Wat is de maand waarin je bent geboren? Zoek op wat deze maand over jou zegt, klopt dit?
Zoek ook jouw horoscoop van deze maand op.

Ik ben geboren in februari.
‘Meisjes die in februari geboren zijn, zijn heel romantisch en moeten door hun constante stemmingswisselingen met veel geduld behandeld worden. Niet iedereen kan ze begrijpen als gevolg van hun stemmingswisselingen. Ze zijn in staat om in abstracte termen te denken en hebben een vrije ziel. Echter, als ze verraden worden, dan komen februari-meisjes niet meer terug.’

Dit klopt wel bij mijn persoonlijkheid. Ik kan namelijk heel snel wisselen in mijn emoties. Ook begrijpt niet iedereen mijn emoties. Als ik verraden wordt, blijf ik ook heel lang boos. Ik ben ook romantisch ingesteld. Ik hou van romantische komedies en van romantische verhalen.

Mijn maandhoroscoop in augustus voor waterman:

‘De komende weken kom je onder meer druk te staan dan de rest van het jaar en is het verleidelijk om de eerste de beste oplossing te kiezen. Of om iets compleet willekeurigs te doen in de hoop dat dat je zorgen wegneemt. Maar bekijk het eens van dichtbij: wat een stortvloed aan problemen lijkt, is in feite een serie keuzemomenten met steeds een paar dagen ertussen. Dat geeft je tijd om ze een voor een te nailen.’

Wat is jouw favoriete fruit?

Appel

Wat is je favoriete kleur?

Paars

Welk land zou je willen bezoeken?

Engeland

Wat studeer je / heb je gestudeerd / wil je graag studeren?

Ik studeer op dit moment voor leraar Nederlands.

Wat is je favoriete ijssmaak?

Ik denk chocola

Geef een reactie