In welke provincie woon jij?

Even iets anders dan de normale artikelen die we schrijven, deze gaat een keer niet over Demi. Maar over jullie als Lovatics. Misschien zijn sommige van jullie er al mee bekend. Dit artikel gaat over onze provinciekaart. In dit artikel word er uitgelegd wat onze provinciekaart is, wat je er aan hebt en hoe je op de kaart komt. We hebben al eerder een artikel over dit onderwerp geplaatst, maar het zou leuk zijn als er meer Lovatics op de provinciekaart staan, hoe meer Lovatics hoe leuker.

Wat is onze provinciekaart?

Onze provinciekaart is een lijst waarbij je als Lovatic je provincie opgeeft en wordt ingedeeld per provincie. Verder geef je je naam op en je twitter en/of instagram. Als je dat wilt en hebt.
Er staat op onze website een kopje provincie en daar kan je zien waar andere lovatics wonen en daaronder staat een naam met eventueel twitter en/of instagram. Wat je hierdoor kan zien is, welke lovatic uit welke provincie komt en misschien bij jou in de buurt woont.

We hopen via deze manier dat we lovatics wat dichter bij elkaar kunnen brengen en dat er misschien wel vriendschappen kunnen ontstaan. Maar ook omdat hoe meer Lovatics zich inschrijven, hoe beter we Demi kunnen promoten. Wij vonden dit een leuk en handig idee om zo meer in kaart te krijgen waar iedereen woont. Dat kan ook handig zijn met meetings organiseren.

Handig?

Je zal misschien denken, en dan sta ik op de provinciekaart en dan? Wat heb ik er aan?
Door middel van de provinciekaart kan je zien of er nog meer mensen bij jou in de buurt wonen. Als je dan bijvoorbeeld naar een meeting gaat, dan kan je met iemand samen reizen.
Ook kan het handig zijn als je zelf een meeting wilt organiseren. Dan kan je met iemand contact opnemen die bij jou in de buurt woont.

Wij doen ook mee!

Zelf zijn wij natuurlijk ook te vinden op de provinciekaart. Hier vast een voorbeeld:
Denise | Gelderland | insta: @deniseschrijver
Fleur | Utrecht | insta: @lovatostudies
Kristine | Noord Holland | insta: @kristinekoopman
Marit | Gelderland | Twitter: @maarsje
Shiva | Noord Holland | insta: @psssionfruit

En op dit moment doen er al 179 mensen mee uit alle 12 verschillende provincies. Daarbij valt het ons op dat uit de provincies zeeland en flevoland maar weinig mensen uit die provincies op onze kaart hebben staan. Noord brabant en zuid holland zijn een van de provincies waar we veel mensen van op onze kaart hebben staan. Wil je zien welke lovatic er bij jou in de buurt woont? Schrijf je dan vooral in!

Hoe kom je op de provinciekaart?

Schrijf je hier in voor de provinciekaart. Zet in het formulier je provincie en je twitter en/of instagram. Heb je dat allebei niet of wil je niet je dat je twitter en/of instagram op de site geplaatst worden? Geen zorgen! Dan plaatsen we alleen je naam.

We doen dit om meer lovatics bij elkaar te brengen. Dus geef geen valse namen op, daar heeft niemand iets aan. Verder doen wij ons best om de provinciekaart zo snel mogelijk te updaten, zodra iemand een formulier invult. Maar het moet allemaal handmatig. Het kan best zijn dat als je het formulier invult, dat je niet meteen in de lijst staat. Maar geen zorgen dan, we zijn er dan hard mee bezig.

Een gedachte over “In welke provincie woon jij?

  1. Hallo, ik ben pas sinds een korte tijd echt fan geworden van Demi maar vond van tevoren haar muziek al echt helemaal geweldig.
    Ik hoop door deze site nog meer mensen te ontmoeten die ook fan zijn van Demi.

Geef een reactie