Posters; een extra behang

Ziet jouw kamer er té simpel uit voor jou doen? Of misschien hangt je hele behang wel vol met posters en mis je toch die ene poster die het helemaal af kan maken? Of vind je beste vriend of vriendin Demi ook helemaal geweldig en kan haar kamer wel wat opfleuring gebruiken?

Wij verkopen onze eigen merch! En zoals je misschien al hebt kunnen raden zijn het dit keer… Posters!

Vaak zie je Demi op de cover van een tijdschrift op een geweldige foto die je maar dolgraag in je kamer wilt ophangen. Maar daar staat natuurlijk van alles overheen geschreven en dat maakt het ook weer veel minder leuk. Of jij wilt een foto als poster die je nooit in tijdschriften kan vinden, want ja… Die zitten er ook tussen. Dan kan je het beste bij onze merchandise kijken. Misschien vind jij er wel iets tussen wat je heel leuk vindt en voor maar 2,50 euro (excl. verzendkosten).

De Confident poster is zelfs vanaf 0,50 euro! Waarom deze zo goedkoop zijn? Omdat Demi in een nieuwe era zit, maar toch vinden wij dat haar Confident era er in moet blijven. Daarom hebben wij deze nog steeds voor jullie te koop. De verzendkosten van 3,50 euro komen er wel bij, maar dat komt doordat het wordt verzonden in een koker. Zo kunnen we garanderen dat de posters heelhuids aankomen bij de koper.

Is 1 niet genoeg? Wil je je kamer lekker behangen met Demi? Dat kan natuurlijk ook! Je kan bestellen hoeveel je wilt, en wij laten het binnenkomen. Iedereen verdient zo’n mooie foto aan z’n muur, toch?

Behalve dat je de posters op kan hangen, kan je ze ook bewaren. Een mooi aandenken aan verschillende fases van Demi, verschillende kapsels, verschillende outfits, etc. Dat is toch mooi? 🙂

Waarom we dit hebben bedacht?

Nou, het gebeurt maar al te vaak dat je op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest of Tumblr rond zit te zwerven en je komt een foto van Demi tegen die je maar al te graag als poster wilt hebben. Veel van deze foto’s zul je vinden tussen de posters die wij verkopen. Zo kan je voor een laag prijsje jouw lievelingsfoto van Demi als poster hebben. Zo makkelijk hoort het te zijn!

De manier waarop we dit bedacht hebben, is goed te begrijpen. We hebben de populairste en leukste foto’s uitgezocht, wat niet makkelijk was, en deze uitgekozen om als posters te verkopen. Het gaat om wat jullie, de fans, leuk vinden en hier hebben wij ons geprobeerd op aan te passen.

Wij weten dat jullie graag nieuwe posters willen in onze “shop”, helaas gaat dat op dit moment niet. We willen eerst meer van de posters verkopen die we nu hebben, daarna gaan we nadenken over nieuwe posters. Helaas zijn de prijzen voor het drukken van de posters ook omhoog gegaan, waardoor we niet zo makkelijk de prijzen van de posters kunnen veranderen.

Bekijk en bestel je posters hier, of in het formulier hieronder! Zit jouw favoriete foto ertussen? Geef deze dan aan in het formulier en zo bestel je jouw poster! We mailen je daarna met de kosten en waar je het geld naar kan over maken. Je poster, net als alle andere Merch, moet ongeveer binnen een week bij jou zijn. Wordt dit later? Dan krijg je een mailtje erover.

Liever de posters eerst bekijken? Wij nemen alle Merch mee naar meetings, daar kan je zelf alles bekijken en vasthouden voor je beslist of je het wil kopen. Nog een voordeel: je betaald dan geen verzendkosten!

Kijk gelijk even naar de andere merchandise die erbij staat 😉

Bestellen:

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Een gedachte over “Posters; een extra behang

Geef een reactie