Play your favorite songs

Geen zin om te lezen of een spelletje te spelen en wil je gewoon met je ogen dicht lekker een muziekje luisteren? Dan hebben wij een leuke playlist voor je gemaakt. Met liedjes van Demi maar ook liedjes van andere artiesten zoals bijvoorbeeld, Nick Jonas, P!nk, Little Mix en Slayer en ga zo nog maar door. Voor iedereen dus keuze genoeg.

Wat hebben wij gedaan?

Wij hebben allemaal 5 liedjes van Demi en 5 liedjes van andere artiesten in 1 playlist gedaan. Er staan ongeveer 60 nummers in de playlist. Dit betekend een paar uur luisterplezier! Misschien vind je wel nieuwe nummers of artiesten door deze afspeellijst.

Waarom wij dit gedaan hebben?

Zodat jullie weten wat naast Demi onze andere favoriete artisten zijn en welke nummer wij fijn vinden om naar te luisteren. Dus eigenlijk een playlist om het team te leren kennen! We hopen dat jullie de muziek die erop staat leuk vinden. Misschien heb je wel een beetje dezelfde smaak als een van ons. Of juist totaal anders!

De afspeellijst staat op Spotify, heb je Spotify Premium dan kan je hem ook offline luisteren! Dus als je onderweg bent en even geen internet meer hebt. Een Spotify account is heel simpel aan te maken, het kan zelfs met je Facebook account. Dan kan je online naar alle nummers op de streamingdienst luisteren. Een premium account kost €9,99 per maand, maar Spotify heeft vaak aanbiedingen! Zoals drie maanden voor €9,99 of een maand voor €1!

De stijl van de playlist is heel breed en voor ieder wat wils van pop tot alternatief en ook van rustig tot dans muziek waar je niet stil bij kan zitten. Je kan er je huiswerk mee maken, maar ook op de fiets of in de bus naar school of tijdens het sporten er naar luisteren!

Volg en luister hier de playlist!

Jouw favoriete Demi nummers!

Wij zijn benieuwd naar jullie favoriete liedjes van Demi! Daar willen wij van alles over weten en een artikel over plaatsen zodat iedereen het kan lezen. We willen graag een top 10/20/50 maken met jullie favoriete nummers van Demi. Let op! We doen dit in een vragenlijst en hij is erg moeilijk! Je kan namelijk per album maar 1 nummer kiezen!

We vragen je ook om te vertellen waarom je een bepaald nummer hebt gekozen. Zo kunnen we dit ook plaatsen in het artikel. Misschien heeft iedereen een gelijke reden om het nummer 1 liedje van Demi te kiezen! We vragen of we je naam, leeftijd en beredenering mogen gebruiken. Zo kan je kiezen wat anderen kunnen zien. Heb je liever niet je naam, maar leeftijd is oke? Dan kan dat. Het kan ook helemaal anoniem!

Hoe weten we dat het nummer dat op 1 staat ook echt de nummer 1 is? We vragen je als eerste je favoriete album te kiezen en gaan zo de top 6 opmaken! Daarna zullen we ook nog alle andere bijzondere nummers uitlichten. Je kan het formulier hier invullen. Je kan het formulier tot en met 1 juni invullen, daarna gaan wij het artikel schrijven!

Geef een reactie