Onze merchandise items!

In dit artikel vind je de merchandise die wij als team bezitten. Dit zijn merchandise items van Demi, maar ook items die wij hebben van andere artiesten, omdat het anders wel erg kort wordt.

Fleur

Fleur heeft een aantal items van Demi. Qua kleding heeft Fleur het zwarte een witte t-shirt van de TMYLM tour, ze heeft een zwarte trui met rood, het neon lights shirt. Daarnaast heeft ze ook nog het witte t-shirt van de Demi World Tour en omdat ze een M&G had met Demi heeft Fleur ook het M&G Shirt van de Demi World Tour. Naast deze kleding items heeft zij ook nog van de World Tour de tas.

Naast Demi merchandise heeft Fleur ook nog wat merch. Als eerste heeft ze van Ed Sheeran het shirt van Divide uit 2017. Van 5 Seconds of Summer heeft Fleur ook nog 4 items. Zij heeft het 5SOS Rock Out With Your Socks Out t-shirt en tour boek. Daarnaast heeft ze van She Looks So Perfect het tour boek en een pick ketting.

Van Olly Murs heeft Fleur van 2015 tour foto’s. Ook van Taylor Swift heeft zij 1 item, namelijk het tour book van 2015. Waar Fleur 2 items van heef? Hey Violet! Daar heeft ze tour foto’s van en het t-shirt van de tour uit 2017.

Als laatste heeft Fleur ook nog 3 merchandise items van Jojo. Zij heeft van de Mad Love het tour shirt en het M&G bandje. Daarnaast heeft ze ook nog een Jojo tas.

Masha

Masha heeft de minste merchandise items. Van Demi heeft zij zelfs helemaal geen Merch items, op het tour bandje na die het team verkocht met het concert in juni 2018.

Van andere artiesten heeft Masha ook weinig Merch items. De enige items die zij heeft zijn de blauwe Never Be The Same sweater van Camila Cabello en het tour shirt van Shawn Mendes The Tour met voorop de roos en achterop de toursteden. Naast deze kledingstukken heeft Masha alleen nog een armbandje van Shawn Mendes The Tour.

Sam

Sam geeft aan dat zij eigenlijk niet heel veel Merch items heeft van Demi. Bij de tour van Demi afgelopen jaar heeft zij de hoodie gekocht met het roosje erop. Ook heeft zij 3 t-shirts van de tour gekocht. Het zwarte shirt met de tourdatums, deze heeft ze ook in het wit, en het witte shirt met heet roosje. Naast de kledingitems die ze zelf kocht heeft ze van haar ouders nog het katoenen tasje gekregen die ze bij de tour verkochten.

Verder heeft Sam van Demi een zonnebril uit de diffxdemi lijn van het merk Diffeyewear. Andere accessoires die Sam heeft zijn nog het stay strong armbandje een de tourarmbandjes die wij als team verkochten voor de concerten in Nederland.

Als het om boeken gaat heeft Sam het ‘stay strong’ boek van Demi en daarnaast ook het Boeke ‘Falling with Wings’ van Dianna de la Garza.

Wat heb jij allemaal aan merch items van Demi of andere artiesten? Laat het vooral weten!

Geef een reactie