Onze favoriete Demi tattoos!

Demi heeft natuurlijk een hele boel tatoeages, en iedereen heeft daar ook zeker haar of zijn favoriete van zoals; warrior, stay strong, kruis op haar hand en natuurlijk de leeuw. Dus vandaag hebben wij onze top 3 favoriete Demi tattoos.

Voor dit artikel is al een tijdje geleden gevraagd naar de informatie, daarom zijn Daisy en Kristine ook in dit artikel vernoemd.

Daisy

We beginnen bij Daisy. Op nummer 1 staat de Leeuw op haar hand. Daisy vindt deze heel erg mooi gezet, het past super goed bij Demi en het staat haar ook heel goed en stoer!

2. Faith en vogels. Daisy vindt deze heel mooi en Demi heeft de vogels gezet omdat ze staan voor vrijheid, wat Daisy een hele mooie gedachte vind en dat zelf ook vind.

3. Now i’m a warrior. Deze vindt Daisy mooi omdat het lied heel veel voor Daisy betekend, en ook voor heel veel andere lovatics. Het lied begint negatief en draait daarna naar iets positiefs.

Fleur

Fleur haar top 3 is ietsjes anders

1. Nieuwste roos tattoo

2. Dromenvanger

Oké, het is dus een top 2 geworden. Tattoos vindt Fleur heel persoonlijk, dus Fleur heeft ook niet echt favoriete tattoos. Fleur vindt de nieuwste roos wel erg mooi, ook al is deze heel klein. Ze vindt het een mooi ontwerp voor op een vinger, al zal Fleur het zelf niet laten zetten.

De andere tattoo die Fleur mooi vindt is de dromenvanger die Demi op haar zij heeft. Fleur vindt het een goede add on voor de tattoo die ze daar al had. Zelf is Fleur ook wel van de dromenvangers, ze vindt het altijd een mooi ontwerp om te zien en dromenvangers zijn ook mooi om te hebben als ornament in je slaapkamer.

Kristine

Kristine haar top 3 begint bij Now i’m a warrior. Deze tattoo vindt Kristine heel mooi en heeft natuurlijk ook een hele mooie betekenis. Zelf vindt ze dat tatoeages heel persoonlijk kan zijn en daarom is het ook lastig om top 3 te bedenken. Toch gaat Kristine het proberen, Kristine vindt Stay Strong ook heel erg mooi, zelf het ze ook z’n soort tatoeage die er heel erg op lijkt. Op nummer 3 zou Kristine het niet weten, Demi heeft zoveel mooie tatoeages. Dus houdt ze het net als Fleur bij een top 2 in plaats van top 3.

Masha

Masha haar top 3 begint bij Stay Strong op Demi haar polsen. Dit is eigenlijk een plaatje wat Masha op internet al vaak voorbij zag komen voordat ze fan was en Masha vond die gewoon heel mooi. De tekst vindt Masha ook inspirerend. De vogels, deze vindt Masha gewoon altijd heel mooi, vogel tattoos. Vanwege de vrijheid die ze uitstralen. Als laatste kiest Masha Now I’m a warrior op Demi haar rug. Dit spreekt eigenlijk voor zich en het is natuurlijk een hele inspirerende tekst die ook nog uit 1 van haar liedjes komt. Een van Masha haar lievelingsliedjes van Demi.

Sam

Sam haar top 3 begint bij Now I am a warrior, dit is een tatoeage op de rug van Demi. Deze songtekst betekent heel veel voor Sam! Het lied geeft Sam kracht hoop en dat is waarom Sam zoveel van deze tatoeage houdt. De tweede is de smiley tattoo op demi haar vinger. Ja, deze ja. Sam vindt hem zo geweldig zoveel humor! Sam vindt hem op een of andere manier een beetje voor haar persoonlijkheid staan. De laatste is Demi haar recente rose tattoo! Waarvoor hij staat weet Sam niet, maar Sam associeer het met de TMYLM tour. Hiernaast vindt Sam hem heel mooi gezet!

Wat zijn jouw favoriete tattoos van Demi?

Geef een reactie