Ontmoet Lovatics op 22 april!

We hadden je al verteld dat we een meeting voor het concert wilden houden. Zodat je al wat Lovatics kon ontmoeten. Dus dat gaan we doen op zondag 22 april in Utrecht! Ben jij er ook bij?

Schrijf je hier in voor de meeting!

We hebben gekozen voor zondag 22 april en zullen je vertellen waarom. Want het is nog best ver van Demi haar concert af. In de Facebookgroep werd gevraagd om 2 weken van te voren een meeting te doen. Dat hebben we ook, alleen is dat Camp Lovatic 2018! En om dan ook nog vlak daarbij een meeting te organiseren wordt een beetje veel werk. We willen niet twee afgeraffelde evenementen neerzetten voor jullie.

Ook werd er in de Facebookgroep gezegd dat mensen bij de show een meeting willen. Dit willen wij ook niet gaan doen, omdat iedereen dan zijn/haar plekje in de wachtrij wil vasthouden. Dan blijven de meeste dus zitten en komen er niet zo veel mensen naar de meeting toe. We lopen zelf wel de hele dag daar rond op de Arena Boulevard.

Waar?

We hebben besloten om de meeting centraal te houden en daarom kiezen we voor Utrecht. Omdat dan zo veel mogelijk Lovatics naar deze meeting kunnen komen. Er rijden een hele hoop treinen van en naar Utrecht, dus de kans dat je daar komt, is groot.

In het inschrijfformulier vragen we je om het station waar jij in de trein stapt. Zodat we eventueel alvast wat Lovatics aan elkaar kunnen koppelen die uit dezelfde buurt komen of in dezelfde trein stappen! Zo kun je samen reizen en dat maakt het leuker!

Hoe herken je ons? Wij zorgen dat wij een herkenbare plek hebben. We verzamelen in de stationshal tussen spoor 1 t/m 4 en 5a/7a. Hier zit een starbucks tegenover en je hoeft nog niet uit te checken. Verder zorgen wij voor een bord met ons logo erop. Dit bord is aan 2 kanten zichtbaar.

Tijden

Nu wil je natuurlijk ook weten hoe laat de meeting is. We verzamelen tussen 12:30 en 13:00 op Utrecht Centraal Station. Zodat we tijd hebben om elkaar te leren kennen tijdens de meeting. Ons programma is rond 16:00 wel een beetje afgelopen, maar dat betekend niet dat iedereen dan naar huis gaat/moet. Wil/moet je naar huis? Dan kan dat altijd. Maar er blijven altijd nog een hele hoop Lovatics hangen tot een uur of 21:00. Het is dan helemaal aan jou wanneer je naar huis gaat. Meestal gaan we dan nog wat eten en vooral gezellig kletsen.

Heb je vertraging of is er iets anders waarom je later bent dan 13:00? Bel of app ons even! Dan zullen we op je wachten 😉

We vragen je om een formuliertje in te vullen. Dit is alleen maar zodat wij weten hoeveel mensen we kunnen verwachten en dat je in de whatsappgroep kan, als je dat wilt. Verdere informatie over de meeting versturen we via de mail, dus je hoeft niet in de whatsappgroep.

Schrijf je hier in voor de meeting!

Kom je niet meer naar de meeting? Mail ons! Dan weten we dat ook! Uit de whatsappgroep gaan kan ook zijn omdat je het druk vind of hebt. Dit zal ook nog in de bevestigingsmail staan die je krijgt zodra je bent ingeschreven.

Moet je kaartjes voor het concert hebben om naar deze meeting te komen? Nee hoor! Dat is helemaal niet nodig. Wij houden meetings zodat je Lovatics kan ontmoeten. Dit is toevallig een meeting 2 maanden voor het concert, maar dat betekend niet dat niet iedereen mag komen.

Heb je verder nog vragen over deze meeting? Je kan het formuliertje hieronder invullen. Dan mailen we je zo snel mogelijk terug.

Naam: (verplicht)

E-mail: (verplicht)

Bericht:

Schrijf je hier in voor de meeting!

4 gedachten over “Ontmoet Lovatics op 22 april!

 1. Hey iedereen. Het lijkt me echt super om te komen. Maar ik ben zo bang dat ik de oudste daar ben. Voelt ook zo akward. Ik ben namelijk 24. En ben al sinds 2007-2008 al fan van Demi. Maar is het raar dat ik dat denk. Of…. please help

  1. Hii,
   De oudste ben je zeker niet! Er komen er een aantal van 26
   Verder is er een groep van rond de 22.
   Xx

Geef een reactie