Nummers die we tijdens de tour hadden willen horen

Zoals we natuurlijk allemaal weten, is Demi’s Tell Me You Love Me World Tour begonnen! De setlist konden we meteen opzoeken toen ze haar eerste optreden had gehad: op 26 februari in San Diego. Maar met maar 18 nummers op haar setlist en maar liefst 6 CD’s vol met goede nummers, kon het niet anders dan dat wij, Lovatics, er een paar missen.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Ze zingt natuurlijk de verplichte hits: Give Your Heart a Break, Heartattack, Confident en Cool for the Summer, maar ook (natuurlijk) veel nummers van haar nieuwe album, zoals onder andere: You Don’t Do It For Me Anymore, Games, Cry Baby, en natuurlijk Tell Me You Love Me en Sorry Not Sorry. Hieronder vind je de nummers die wij graag ook hadden gehoord:

Skyscraper

Het nummer waar de meeste mensen teleurgesteld over waren dat het niet op de setlist stond, was Skyscraper. Inmiddels alweer bijna 7 jaar oud, blijft dit een prachtige ballad die Demi met veel gevoel kan zingen. Veel Lovatics hadden dit nummer dan ook graag live gehoord. Helaas heeft het de setlist niet gehaald. Op haar vorige tour heeft ze het nog wel gezongen, en misschien wilde ze na 7 jaar toch liever een ander nummer zingen. Gelukkig heeft ze het nummer laatst nog live gezongen bij March For Our Lives, en is het filmpje hiervan op YouTube te vinden:

Stone Cold

Een andere ballad die veel Lovatics graag hadden gehoord, is Stone Cold, van haar vorige CD Confident. Dit nummer heeft ze toch regelmatig live gezongen en hadden we hier in Nederland graag gehoord! Ook dit nummer zong ze wel bij de Future Now Tour, maar heeft het nu waarschijnlijk afgelegd tegen Father. Een nummer dat we ook allemaal graag live horen. Toch jammer, maar ook van Stone Cold zijn gelukkig genoeg live video’s op internet te vinden:

Smoke and mirrors & Games

Voor het Europese deel van de tour heeft Demi Smoke and Mirrors en Games van de setlist afgehaald. Dit is natuurlijk heel erg jammer. Games komt omdat het met de productie niet werkt. Dit zal liggen aan dat de vloerplaatsen overal staanplaatsen zijn bij deze tour. Voor Smoke and Mirrors heeft ze geen uitleg gegeven, maar dit zou kunnen zijn, omdat Smoke and Mirrors hier niet officieel op een album staat.

In plaats van deze nummers doet Demi wel 2 nieuwe nummers die pas net uit zijn gekomen. Fall In Line en Solo zijn toegevoegd aan de setlist! Dit heeft de Noord-Amerikaanse tour dan niet gehad! Bij Fall In Line zingt Demi het hele nummer zelf, niet net zo als met Échame La Culpa dat de helft door Christine wordt gezongen en dat je haar op het scherm ziet.

Andere liedjes

Er zijn natuurlijk ook Lovatics al fan van Demi sinds haar eerste CD Don’t Forget, en het is dan ook niet gek dat sommigen graag nummers van die CD hadden gehoord. Zo zijn Believe In Me en Don’t Forget nummers die velen graag op de setlist hadden gezien, omdat dit gewoon een stukje geschiedenis is.

Alhoewel ze Don’t Forget natuurlijk regelmatig live heeft gezongen, omdat dat zo’n hit was, heeft ze Believe In Me nog maar zelden live gezongen. Terwijl Believe in Me voor veel Lovatics zo’n betekenisvol nummer is. Na 6 CD’s heeft Demi enorm veel nummers die ze graag wil zingen en helaas is de eerste CD al bij veel tours niet meer voorbij gekomen. En die kans wordt met elke nieuwe CD erbij alleen maar kleiner.

Veel mensen noemden vooral oudere nummers die volgens hen ontbraken op de setlist, maar er zijn ook mensen die nummers van haar nieuwe CD missen. Zo werd Hitchhiker genoemd, persoonlijk ook een van mijn favorieten!

Ze zingt al vrij veel nummers van haar nieuwe CD, dus er moesten er natuurlijk een paar weggelaten worden als we ook wat oudjes wilden horen, en Hitchhiker is daar dus een van. Ik had dit nummer graag gehoord omdat ik me in de tekst herken, en om het dan live te horen is extra bijzonder. Maar we moeten het maar met de CD-versie doen!

Gelukkig staan er 18 fantastische nummers op de setlist, waar we ook erg tevreden mee kunnen zijn! Wie zijn er allemaal al aan het aftellen tot 18 en 19 juni?!

Geef een reactie