Nieuwsbrief

Ontvang jij ook iedere maand onze nieuwsbrief? Wij versturen elke eerste zondag van de maand alles wat je gemist hebt de afgelopen maand + een leuke korte column!

Vul dit formuliertje in om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, je kan ook kiezen om je te abonneren op andere nieuwsbrieven, hieronder een uitleg wat alles is! Let op! Als je je inschrijft moet je daarna wel je e-mailaders bevestigen! Je krijgt een e-mail en daar kan je dat doen. Doe je dit niet, dan ontvang je onze mails niet.

[mailpoet_form id=”1″]

Demi Lovato Nederland nieuwsbrief

Dit zijn onze standaard maandelijkse nieuwsbrieven. Een kort verhaaltje vanuit het team en daarna de artikelen die je afgelopen maand gemist kan hebben! Deze worden elke eerste zondag van de maand verstuurd.

Maandelijkse specials

Iedere maand sturen we een extra nieuwsbrief. Dit gaat om iets extra’s wat we willen uitlichten. Zoals een meeting of iets anders dat wij organiseren (lyrics video, kerstkaartjesactie, etc.).

Camp Lovatic Updates

Wil jij al het laatste nieuws weten over Camp Lovatic? Selecteer dan ook deze nieuwsbrief! Je krijgt als eerste te weten wanneer het volgende kamp is en kan je als eerste inschrijven!

Wanted, nieuwe teamleden!

Wanneer wij opzoek zijn naar nieuwe teamleden voor Demi Lovato Nederland dan sturen we deze lijst als aller eerste een berichtje. Je weet dan meteen wat wij zoeken en voor wanneer. Je kan ook meteen het formulier invullen!

Promotie acties

Als Demi met nieuwe muziek komt, hebben we meestal een promotie actie. Als je hier van te voren op de hoogte gehouden wilt worden, dan kan je je hier voor inschrijven. Dit kan gaan om pomotie acties voor nieuwe singles, maar ook voor het nieuwe album.

Meetings

Alle informatie over de meetings die je wilt hebben als eerste in je mailbox. De datums voor 2019 zijn bekend, maar je kan je nog niet inschrijven en weet nog niet wat er allemaal gaat gebeuren. Dat lees je via deze nieuwsbrief.

Alle verschenen nieuwsbrieven:

[mailpoet_archive]