Nieuwe teamleden: welkom Maud & Fay!

Wow, wat gaat dat soms snel. Alweer twee nieuwe leden aan het team toegevoegd. We zijn nu met zijn 8en en hopen daardoor online, maar vooral offline meer te kunnen doen. Bij bijvoorbeeld meetings en Camp Lovatic hebben we net wat meer mensen en kunnen we misschien wel dat ene leuke idee uitwerken.

Wil je op de hoogte blijven rondom onze zoektocht van nieuwe teamleden? Abonneer je op deze nieuwsbrief!

Fay

Hey lovatics!

Mijn naam is Fay, ik ben 19 jaar en woon al heel mijn leven in Eindhoven. Ik woon samen met mijn moeder, half zusje, 2 honden, 3 katten en konijn. Mijn vader woont in Engeland dus die zie ik vrij weinig. Ik ben dit jaar begonnen met de opleiding maatschappelijke zorg op het Summa College. Met deze opleiding zou ik later graag met mensen met mental health issues willen werken om hun te begeleiden. In mijn vrije tijd spreek ik af met vriendinnen, kijk ik veel series en luister veel muziek.

Demi vind ik sinds Sonny With a Chance en Camp Rock al geweldig. Ik weet nog dat ik thuis geen Disney Channel had en bij mijn vader in Engeland wel en als ik daar dan was keek ik alleen maar heel de dag Disney Channel. Ik werd wel pas echt fan toen haar album Unbroken uit kwam. Demi heeft mij heel erg geholpen in moeilijke tijden en dat vind ik ook zo mooi aan haar, dat ze echt om haar fans geeft. Naast Demi luister ik ook naar artiesten zoals Selena Gomez, Camila Cabello en Shawn Mendes.

Ik ben heel blij dat ik heb besloten om me bij het team aan te melden. Ook heb ik er veel zin in. Ik ga de 21:00 posts doen, in de toekomst artikelen schrijven en natuurlijk helpen bij meetings en Camp Lovatic. Misschien zie ik jullie binnenkort wel bij een meeting!

Xoxo
Fay

Maud

Hii,

Ik ben Maud en ben 18 jaar. Momenteel woon ik nog bij mijn ouders in Den Helder. Hier woon ik niet voor lang meer, aangezien ik ingeschreven sta voor een huisje in Utrecht. Hiervoor heb ik gekozen, omdat ik over anderhalf jaar als alles goed gaat mijn examen voor Ondernemerschap heb gehaald op het MBO. Zodra ik deze heb gehaald wil ik de opleiding toegepaste psychologie gaan studeren in Utrecht.

Mijn hobby’s zijn: lezen, fotograferen en muziek luisteren. Naast deze hobby’s doe ik ook nog aan sport en dit is naast school wel het belangrijkste in mijn leven. Momenteel basketbal ik op Nederlands niveau en train ik ruim 5 keer per week. Alsof dat niet genoeg is werk ik ook nog eens bij de Intertoys om wat bij te verdienen.

Ik geloof dat ik sinds 2014 echt fan ben geworden van Demi. Ik heb een moeilijke tijd gehad in die periode. Op youtube kwam ik achter Demi haar verhaal en vond ik al haar muziek. Vanaf dit moment wist ik dat ik haar niet meer zou loslaten. Tot op de dag van vandaag is Demi een grote inspiratiebron voor me.

Sinds een aantal weken ben ik echt lid van het team geworden. Momenteel sta ik klaar om 1 artikel voor jullie te schrijven die echt over Demi gaat en daar heb ik onwijs veel zin in. Verder verwacht ik van het streetteam dat we het beste voor elkaar willen krijgen voor alle Lovatics en dat is ook een van de redenen waarom ik zo graag mezelf bij het team wou laten aansluiten.

Liefs,
Maud

Lijkt het jou ook wel wat om bij het team te komen? Dan kan je dit formulier invullen en de pagina even lezen. Op dit moment zijn wij niet op zoek naar nieuwe leden, maar we vinden het wel fijn om een lijstje te hebben met Lovatics die we zouden kunnen vragen als we wel nieuwe leden nodig hebben. Daarom blijft ons Wanted! artikel ook online staan.

Voor teamleden hebben we per jaar 2 uitstap punten, in augustus en januari. Op deze momenten zouden wij nieuwe leden kunnen gebruiken. Als we ze weer zoeken en jij hebt het formulier ingevuld? Dan krijg jij als eerste te horen dat we nieuwe leden zoeken en vragen we je of je nog interesse hebt en een keertje wilt skypen.

Geef een reactie