Nieuwe teamleden: Daisy & Masha

Het team van Demi Lovato Nederland is weer met 6 leden! De twee nieuwste leden, Daisy en Masha, stellen zich aan je voor. De komende tijd zal je nog veel van ze horen!

Wil je op de hoogte blijven rondom onze zoektocht van nieuwe teamleden? Abonneer je op deze nieuwsbrief!

Daisy


Ik ben Daisy en ik ben 16 jaar. Ik ben op 29 september 2001 geboren in Almere maar woon nu in Amersfoort met mijn ouders, hond en kat. Vorig jaar heb ik (2017) mijn Mavo diploma gehaald en Ik studeer Media en Communicatie op het Nimeto in Utrecht. Ik werk bij Albert Heijn als vulploegmedewerker. In mijn vrije tijd ga ik elke donderdag naar danstraining, spreek ik af met vriendinnen en vind ik het leuk om te fotograferen.

Ik zag Demi altijd al wel bij bijv. Sonny With a Change en Camp Rock. Ik werd pas echt fan toen in 2013 DEMI, haar muziek inspireerde me gelijk en hielp door alles wat tegen zat. Ik had een periode dat ik minder naar Demi luisterde maar toen Confident uitkwam luisterde ik weer non-stop naar haar muziek. Demi zelf en haar muziek inspireren en motiveren me heel erg om mezelf te zijn en door te gaan wanneer het slecht gaat en om niet zomaar op te geven.
Mijn favoriete nummers veranderen veel maar zijn op dit moment Sorry Not Sorry en Games. Warrior en Fix a Heart blijft voor mij ook altijd een speciaal lied!

Ik heb het altijd al leuk en interessant gevonden bij een streetteam te zitten en toen ik het formulier zag, greep ik gelijk mijn kans. Mijn taken binnen het team is om de dagelijkse 18:00 posts verzorgen en wat dingen maken voor Camp Lovatic!!

Ik kijk er naar uit en heb heel veel zin om allemaal dingen te gaan organiseren, doen en plannen voor het team en natuurlijk voor de Lovatics! Ik kijk er naar uit om veel Lovatics te ontmoeten op de meeting 22 april, Camp Lovatic of het concert!

Tot snel,
Daisy

Masha

Hi lovatics!

Ik ben Masha en ik ben 20 jaar. Ik woon al mijn hele leven in Grave. Daar woon ik samen met mijn ouders, 4 zusjes en hondje. Op dit moment ben ik net klaar met mijn stage als Online Marketing Stagiaire. Nu zit ik weer op school, het 3e jaar Commerciële Economie aan de Avans Hogeschool in Den Bosch en ben ik bezig met de eindfase.
Naast school werk ik in de horeca. Als er nog vrije tijd overblijft ben ik graag bezig met muziek (zowel luisteren als zelf zingen), concerten bezoeken en leuke dingen doen met vriendinnen.

Persoonlijk ken ik Demi vanaf haar album ‘Unbroken’. Vanaf dat moment heb ik haar altijd gevolgd en inspireerde ze mij met haar muziek. Ik luister ontzettend veel verschillende soorten muziek, dus er zijn zeker ook periodes dat ik wat minder naar Demi luister, maar dat neemt absoluut niet weg dat ik haar echt een top artiest vind!

Mijn favoriete nummers op dit moment van Demi zijn Tell Me You Love Me, Sorry not Sorry en Sexy Dirty Love. Echter heb ik ook een aantal all-time favoriete die altijd goed zijn. Dit zijn o.a. Skyscraper, Warrior en Fix a Heart.

Al vanaf mijn 14e was ik geïnteresseerd in de streetteams die van alles regelde voor verschillende fandoms. Ik vind het daarom ook heel erg leuk dat ik nu zelf mee kan helpen! Binnen het team zal ik vooral meehelpen met het inplannen van artikelen op de website, helpen artikelen te schrijven en het meedenken voor nieuwe ideeën.
Ik kijk er naar uit om iedereen te zien tijdens het concert op 18 juni! Ben ook zeker niet bang om mij aan te spreken!

Liefs,
Masha

Geef een reactie