Nieuw teamlid & ideeën!

We zijn opzoek gegaan naar nieuwe teamleden, dat kon je vorige maand lezen op onze website. We hebben er 1 gevonden! Helaas betekent dat ook dat er een aantal dingen gaan veranderen. Hopelijk niet voor lang, want we hebben ook een nieuw idee wat we aan jullie willen voorleggen!

Welkom Fabienne!

Hai! Ik ben Fabienne en ik ben 21 jaar. Pip is mijn hondje waarmee ik bij mijn vader woon. Ik heb 1 broer, 1 zus en een zusje. Sinds 2017 ben ik aan het werk in de kinderopvang bij mij in de omgeving. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om Youtube filmpjes te kijken over fashion en make-up. Daarnaast vind ik winkelen erg leuk en breng ik graag tijd door met mijn familie en mijn vriend!

Ik ben al een lange tijd een grote fan van Demi. Toen de eerste Camp Rock film uitkwam ben ik meer over haar gaan opzoeken en ik vind haar muziek geweldig! Ook vind ik veel steun in haar muziek, er is voor elke emotie wel een nummer. Mijn favoriete nummer is op dit moment Cry Baby.

Dat ik fan ben van Demi is niet de enige reden waarom ik in dit team zit, maar ook vooral omdat ik het leuk vind om nieuwe mensen te ontmoeten die dezelfde interesse hebben als ik. Verder vind ik samenwerken leuk en ben ik doelgericht en organisatorisch ingesteld! Ik ga beginnen met het inplannen van de posts van de website. Hiervoor moet je elke keer weer een creatieve tekst verzinnen om jullie naar de website te krijgen om het artikel te lezen. Dat wordt een uitdaging!

Veranderingen

Even een kort stukje met een opsomming wat er de komende tijd allemaal gaat veranderen. Zodat jullie dit weten en je niet gaan afvragen waar het blijft. Dit alles verandert vanaf 1 maart, omdat we niet met genoeg leden zijn om het allemaal te blijven doen.

  • We stoppen met het plaatsen van de quotes uit Staying Strong: 365 days a year.
  • We gaan maar 1 artikel per week plaatsen.
  • Mogelijk veranderen de tijden van onze posts ook.
  • We gaan proberen nieuws zo snel mogelijk plaatsen.

Nieuw idee!

Komen ze weer met een nieuw idee, horen we jullie al denken. We komen er namelijk wel vaker mee en niet altijd werkt het zoals we bedacht hadden. Dat verwachten we van dit idee ook niet in eerste instantie. Maar we willen dit graag proberen als we het allemaal uitgewerkt hebben.

We willen meer Lovatics bij het team betrekken, dus meer teamleden. Maar dan niet dat iedereen de hele tijd bezig is met het team. Vooral voor Lovatics die heel graag iets willen doen, maar er simpelweg niet genoeg tijd voor hebben.

Als je mee wilt doen met dit idee, ben je er ongeveer 1 uur per week kwijt aan. Maar dat verschilt heel erg aan welk deel je mee wilt doen en aan wanneer het is. Klinkt allemaal onduidelijk maar hier komt de uitleg.

We willen gaan werken met subteams. Kleinere groepjes Lovatics die samenwerken met de huidige Demi Lovato Nederland teamleden. Denk bijvoorbeeld aan het team van moderators die nu al helpen bij Demi Daily Nederland.

We willen nog meer van dat soort kleine teams bij het team voegen en dat je dan niet alleen moderator bent, maar echt lid van het Demi Lovato Nederland team. Welke andere teams willen we oprichten? Een voor het schrijven van artikelen, het organiseren van Camp Lovatic, het beheren van de Facebookgroep, het organiseren van meetings, het organiseren van promotie acties en mogelijk het maken van Youtube video’s.

Dit zijn een aantal dingen waar wij als huidig Demi Lovato Nederland niet echt aan toe komen en we dus hulp bij kunnen gebruiken.

Wil jij helpen dit idee te ontwikkelen?

Wij zijn nog in de beginfases van het uitwerken van dit idee. Wil je ons hierbij helpen en feedback geven, stuur ons even een mailtje naar info@demilovato.nl, dan kunnen we je alle informatie die we nu hebben even opsturen.

Ook zijn we nog op zoek naar een naam voor het huidige Demi Lovato Nederland team. Alle subteams hebben een duidelijke naam, zoals meeting team of artikelen team. Maar iedereen is straks Demi Lovato Nederland teamlid, dus hoe gaan we de huidige leden noemen? Op dit moment staat het in het document als “hoofdteam”, maar dat klinkt heel lullig en uit de hoogte tegenover de subteams.

Heb jij een idee hiervoor? Laat het hieronder in de reacties weten!

Geef een reactie