Nieuw idee: website artikelen

Nog een nieuw idee! Naast de Brainstormsessies hebben we nog iets bedacht om jullie meer te betrekken bij het team en daar willen we je graag over vertellen. Heb je nog andere ideeën waar we alle Lovatics bij het team kunnen betrekken? Mail je idee naar dlstreetteamnl@gmail.com! Of doe mee met de brainstormsessies.

Elke 2 maanden hebben we een nieuwe deadline voor de artikelen die wij hier op de website plaatsen. Elke keer schrijven we ongeveer 15 tot 20 artikelen. Het leek ons leuk om meer verschillende mensen mee te laten schrijven aan de website!

Lijkt jou dit een leuk en wil je meedoen? Vul het formulier in! Het gaat om naam, leeftijd en e-mailadres. Zodat we wat van jou weten en we via de mail contact kunnen hebben. Net als met de brainstorm mailen we een oproep.

Hoe?

Hoe we het op dit moment voor ons zien is als volgt. Iedere 2 maanden sturen we een mail uit met een aantal artikelen die “over” zijn. Wij zullen eerst zelf wat artikelen verdelen, zodat wij er allemaal 1 of 2 hebben. Het ligt er helemaal aan hoeveel mensen er meedoen met het schrijven. We snappen dat je niet elke maand een artikel kan schrijven, maar het is wel leuk dat je een paar keer per jaar een artikel schrijft. En natuurlijk mag je, als er artikelen over zijn, meerdere artikelen per 2 maanden schrijven!

De artikelen die jullie kunnen schrijven mailen we, met de deadline. Soms kan het verschillen per artikel, omdat we moeten wachten op een evenement. Anders kan je voor de deadline het artikel al schrijven. Om een artikel te schrijven mail je terug dat je een bepaald artikel wil schrijven, of dat het je niet zo veel uitmaakt welk artikel, maar je wil er wel 1 schrijven. Als je een bepaald artikel wilt schrijven, dan mail je zo snel mogelijk terug. Je hoort zo snel mogelijk van ons of je dat artikel krijgt. Het kan namelijk zomaar zijn dat er een andere Lovatic je voor is.

Net als bij het brainstormen willen we er voor zorgen dat zoveel mogelijk verschillende Lovatics de kans krijgen om een artikel te schrijven voor de website. Daarom houden we een bestandje bij waar we bijhouden wie er meedoen en hoeveel artikelen hij/zij geschreven heeft. Als er iemand is die nog niets of minder dan de rest geschreven heeft, krijgt diegene voorrang.

Deadline en het lukt toch niet

Zoals eerder gezegd hoef je niet elke twee maanden een artikel te schrijven. Weet je van de voren dat je de komende twee maanden het heel druk hebt, dan reageer je niet op de mail. Heb je terug gemaild en na 4 tot 6 weken weet je van jezelf dat het toch niet gaat lukken? Mail dan terug, dan zoeken we iemand anders of schrijven we het artikel zelf. Na de 6 weken verwachten we eigenlijk dat je het artikel schrijft. Het is ook voor ons nog heel kort tijd om het te schrijven of om iemand anders te vinden en die persoon moet het dan nog schrijven.

Hoe geven we jou credits voor het artikel? Als je even naar boven scrolt, net onder de afbeelding en de titel van dit artikel zie je DLstreetteamNL staan. Dat betekend dat dit artikel door het streetteam geschreven is. Voor jullie artikelen komt daar je voornaam te staan of een gebruikersnaam dat je zelf verzint. Deze kan later helaas niet meer veranderd worden. Als bezoekers van de website op die naam klikken, krijgen ze alle artikelen die jij geschreven hebt te zien.

Brainstorm?

We hebben een hele lijst met artikelen die geschreven kunnen worden staan. Laten we het zo zeggen, we hebben tot juni ideeën staan. Maar wat ons ook leuk lijkt is om een keer met de mensen die artikelen schrijven te brainstormen over nieuwe artikel ideeën. Want misschien komen jullie met hele andere gave ideeën! Die je dan natuurlijk zelf mag schrijven, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Tijdens het uitkiezen van de artikelen krijg je ook een datum te zien wanneer het artikel geplaatst kan worden. Deze datum kan alleen nog veranderen. Soms komen er last minute artikelen tussendoor, waardoor alle andere artikelen opschruiven. Denk bijvoorbeeld aan een promoplan voor een nieuwe single of iets groots en nieuws wat Demi gaat doen! Dat gaat dan even voor ;).

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over dit idee als dat wij zijn! Schrijf je in via de link en dan kan je een mail van ons verwachten! Net als bij het brainstormen hebben we besloten om het regelen van artikelen niet via Whatsapp te doen. Wil je in een Lovatic Whatsappgroep? Dan kan je ons altijd een berichtje sturen, we hebben er genoeg of maken een nieuwe aan!

Geef een reactie