M&G ervaringen met Demi Lovato

Binnen het team van Demi Lovato Nederland hadden er drie een M&G met Demi. Dit waren Annemieke, Fleur en Kristine. In dit artikel vertellen ze hun ervaringen, in de hoop dat jij je als je een meet and greet hebt, zo goed mogelijk kan voorbereiden en weet wat je allemaal te wachten staat.

Annemieke

Dit was de eerste keer dat ik Demi ging ontmoeten. Ik wist eigenlijk niet wat er allemaal ging gebeuren en misschien was ik daarom ook nog niet echt zenuwachtig de gehele dag, omdat ik het mij niet besefte. Eenmaal in de rij begonnen de vlinders wel in mijn buik te komen. Uiteindelijk mochten we naar binnen en moesten we onze namen doorgeven. De vrouw bij de namenlijst vroeg hoe ze mijn naam moest uitspreken, omdat het een best Hollandse naam is. We kregen toen ook een bandje om onze pols. Toen begon het echte wachten. We stonden binnen te luisteren naar een toespraak van Host en de zenuwen kwamen. Uiteindelijk moesten wij onze spullen inleveren en werden we in groepjes van zes een trap opgestuurd. Daar was een zwart gordijn te zien met Max ervoor.

Ik herinner mij nog dat ik Fleur en Kristine achter het zwarte doek zag verdwijnen en toen kwam mijn beurt. Het eerste wat ik dacht toen ik binnenkwam was ‘Omg wat is ze mooi in het echt’. Dat is ook precies het enige wat ik zei, natuurlijk in het Engels. Ze zei eerst bedankt en toen maakten we de foto. Nadat de foto was gemaakt zei Demi ook nog ‘you too’. Ik kwam met een grote glimlach naar buiten en kreeg de gesigneerde poster. Ik besefte mij niet op dat moment wat er was gebeurt en ik kon niet normaal functioneren. Iedereen om mij heen zag ik huilen, maar ik kon dat op een bepaalde manier niet. Wel weet ik dat ik het hele concert met een grote lach heb doorgebracht. Ik ben achteraf ook erg blij met mijn foto.

Kristine

Ik had geen idee wat ik ervan verwachten. Het was de eerste keer dat ik Demi ontmoeten. Ik had totaal geen last van de zenuwen totdat ik in de rij stond om naar binnen te gaan. Toen we naar binnen mochten werd het echt, we moesten onze namen doorgeven en je kreeg een bandje en een keycord. We moesten wachten totdat we naar binnen mochten. Ondertussen maakte we nog een foto met de andere mensen die ook een meet and greet hadden. Daarna werd uitgelegd wat je wel mochten doen en wat niet.

Van te voren had ik al bedacht wat ik tegen Demi wilde zeggen, maar toen ik eenmaal voor Demi stond wist ik het gewoon niet meer van de zenuwen. Ik weet nog dat ik dacht dat ze echt heel erg knap was toen ik naast haar stond. Maar voor de rest zou ik niet weten wie of wat er in de zaal nog meer stond ook wist ik op dat moment niet meer wat Demi aan had totdat ik mijn foto zag en dacht owwjaa dat droeg ze.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Fleur

Voor mij was het allemaal net even anders. Het is niet de eerste keer dat ik Demi ontmoet heb. In 2014, ja toen met Enrique, had ik ook een meet and greet met Demi. Deze keer was voor mij heel anders, omdat ik wist wat mij te wachten stond en ik alles al een keer had meegemaakt. De eerste keer kon ik niets zeggen, ik kon Demi niet eens aankijken, zo zenuwachtig en geïntimideerd was ik op dat moment.

Dit keer had ik het heel anders voorbereid, ik moest en zou wat tegen Demi zeggen en dat was gelukt. Van te voren was ik net als de vorige keer heel zenuwachtig, maar dat is deze keer niet te zien op de foto. Want tja, je gaat toch echt Demi Lovato ontmoeten, natuurlijk ben je zenuwachtig!

Van deze meet and greet kan ik me nog veel meer herinneren dan van de vorige. Toen was ik binnen een maand eigenlijk alles al kwijt over wat er allemaal gebeurt was en hoe ze eruit zag in de ruimte. Ik herinner mij hoe ze eruit zag in het echt (niet op de foto). Wat ze tegen mij zei, wat niet veel was, want ik praatte heel veel op dat moment. Dat ze haar armen al open had terwijl ik nog niet eens bij haar was of mijn zin af had.

Het “grappigste” vind ik dat heel Max mij niet is opgevallen in de ruimte. Ik weet dat hij er stond, maar ik heb hem op een of andere manier geblokt toen ik daar was. En als je wilt weten hoe de fotograaf eruit zag, ik kan het je niet vertellen.

Zou ik het nog een keer doen zo een meet and greet? Ja, maar misschien niet als ze volgend jaar zomer weer in Nederland is. Misschien pas over een paar jaar.

Geef een reactie