Met deze artiesten wil Demi samenwerken!

Demi Lovato heeft al heel wat samenwerkingen gehad, onder andere met Christina Aguilera, Luis Fonsi, Jax Jones en Clean Bandit. Ook zijn er samenwerkingen die Demi wel zou willen of die nog niet zijn gebeurd. In dit artikel lees je met welke artiesten Demi graag nog een keer zou samenwerken.

Kelly Clarkson

Demi is een enorme fan van Kelly Clarkson. In een interview van Sykes vroeg een fan met wie Demi graag zou willen samenwerken. Demi vertelde dat zij graag met Kelly wilden samenwerken omdat Kelly haar inspireert. Dit interview is gegeven in 2014.

Kelly heeft al eens een nummer van Demi gecovert, toen hebben we gezien en vooral gehoord dat het best wel gaat lukken. Nu moeten ze alleen nog even hun planningen naast elkaar leggen en de studio in duiken.

Eminem

Demi heeft het in een interview er over dat zij graag met Eminem zou willen werken. Zij geeft aan dat ze veel met elkaar gemeen hebben. Als voorbeeld geeft zij aan dat ze beide aan het herstellen zijn van een verslaving. Demi denkt dat het geweldig zou worden als zij samen zouden werken. Dat zou heel gaaf zijn als je het ons vraagt! Dit interview is gegeven in 2015 door ET Interviews.

Het is dus al een aantal jaar geleden dat Demi dit gezegd heeft, maar het zal zeker nog wel waar zijn. Misschien komt er wel een heel mooi nummer op Demi haar volgende album met hem! Eminem is daarnaast ook een beroemde artiest met veel bereik en ook een redelijk ander publiek. Het kan Demi haar carrière een boost geven, maar het is vooral een hele eer om een nummer met Eminem te maken!

Justin Bieber

Het ging rond dat Demi Lovato en Justin Bieber samen zouden gaan werken. In een wat ouder interview vraagt de interviewer wat er gaat gebeuren met de samenwerking met Justin Bieber. Veel fans waren daar benieuwd naar. Demi vertelde dat ze niet precies wist hoe dit kwam en dat het er niet echt meer van kwam. Dit interview is gegeven in 2013 door PopStop TV.

Demi en Justin gaan beide op dit moment niet door een makkelijk deel van hun leven. Daardoor staan een nummer opnemen niet op de eerste plek. Dat is voor alle twee hun gezondheid en gelukkig zijn met hun leven. Dus of deze samenwerking er gaat komen is nog een vraag.

Ariana Grande

Demi Lovato werd in 2015 vanuit radio 987FM uit Singapore gebeld. De interviewer vertelde dat er fans van Demi in de studio zaten die haar wat vragen wilde stellen. Dat vond Demi super leuk! Een fan vroeg haar of ze ooit zou samenwerken met Ariana Grande. Demi zei dat ze dat wel zou willen. Ze gaf aan dat ze de stem van Ariana geweldig vond en dat ze een goede band heeft met haar.

De laatste tijd is er steeds meer interactie tussen Demi en Ariana zichtbaar. Ze steunen elkaar heel erg en zijn buiten ons zicht hele goede vrienden. Ze praten vaak over samenwerken. Ariana haar tour is net begonnen, dus zij heeft niet heel veel tijd om een nummer op te nemen. Het zou dan gaan om het nummer apart opnemen, of Demi moet naar Ariana vliegen. Maar of ze dat alle twee zien zitten dit jaar? Misschien Demi haar 8ste album of de volgende van Ariana?

Geef een reactie