Camp Lovatic, CANCELLED! Nu een meeting?!

Jullie hebben het vast al gehoord… Dit jaar gaat Camp Lovatic helaas niet door. We hebben te weinig aanmeldingen gehad om het kamp rond te krijgen. Omdat we jullie het beste van het beste willen geven, redden we dat niet. Maar don’t be sad! We hebben namelijk een alternatief, een meeting!

Waar?

De uitgekozen locatie voor deze meeting is Utrecht. Utrecht ligt in het midden van het land en is het makkelijkst bereikbaar voor mensen vanuit heel Nederland. Dit hebben wij gemerkt de afgelopen jaren bij de meetings in Utrecht. We verzamelen boven in de stationshal. Tussen spoor 1-4a en 5a/7a. Wij zullen er eerder zijn, zodat je je meteen bij ons kan toevoegen en ziet waar je moet zijn!

Wanneer?

Deze zal plaatsvinden op 21 oktober. Dit is zo gekozen omdat dit een datum is in het weekend waarin Camp Lovatic zou zijn. Wij vonden dit het meest passend, omdat dit zo aan elkaar aansluit. We verzamelen om 13:00, we blijven dan nog wel even daar, je hoeft er dus geen uur van te voren te zijn! Als je tussen 12:30 en 13:15 aankomt is het prima!

Kom je ook? Schrijf je dan hier in!

Je kan je ook inschrijven als je het nog niet 100% zeker weet dat je kan. Aan het einde van het formulier kan je aangeven voor hoeveel procent je het zeker weet.

Reizen

Helaas biedt NS niet meer de groepsretours aan, zoals we ze de afgelopen jaren hebben leren kennen. Je moet nu perse hetzelfde begin- en eindstation hebben. We zullen je wel op de hoogte houden van goedkope dagkaarten bij onder andere Blokker, Kruidvat, Albert Heijn en Spoordeelwinkel.

Activiteiten

Is er iets wat jij wilt doen tijdens de meeting? Geef dit dan aan bij ons! We willen natuurlijk allemaal een leuke dag hebben en dat werkt het beste als we er allemaal iets in te zeggen hebben. Er komt binnenkort een enquête over de meeting, dus zorg dat je daar je inbreng in legt! Daarnaast weet je nooit wat je gaat doen totdat de meeting echt begonnen is. Hiervoor hebben wij meerdere redenen. Reden 1 is, we willen niet dat je niet komt door de activiteit, je weet nooit hoe leuk of stom het kan zijn. Reden 2 is, we kunnen het ook last minute nog veranderen, zodat we kunnen aanpassen aan een kleinere of grotere groep Lovatics.

Er is een Facebookevenement en hier kan je je op aanwezig of geïnteresseerd zetten, dan weten wij dat ook! Ook krijg je dan de laatste nieuwtjes mee, terwijl je je nog niet ingeschreven hebt. Laat het ook aan je vrienden weten dat je naar de meeting komt, zodat zij ook op de hoogte blijven van de meeting! 😉

Merchandise

Tijdens de meeting kunnen wij ook merchandise meenemen. Dan ben je goedkoper uit, omdat de verzendkosten niet meer betaald hoeven te worden natuurlijk. Lijkt dit je wel wat? Geef van tevoren even aan bij ons via dlstreetteamnl@gmail.com wat je wilt en dan nemen wij het mee. Je kan het dan contant bij ons betalen of het geld overmaken. Dit mag van tevoren of op het moment dat je het krijgt. Je kan ook altijd op het moment van de meeting de beslissing nemen over Merch, maar dan weet je niet zeker of alles wat er op de site staat nog is, of er precies zo is als dat jij het wil.

Kan je helaas toch niet komen en heb je je wel al ingeschreven? Stuur ons dan een mail, zet daar duidelijk bij wie je bent en eventueel waarom je niet kan komen, met als onderwerp: ‘Afmelding Meeting 21 oktober’. Uit de whatsappgroep gaan of een whatsappje sturen naar iemand van het team is niet genoeg. Er gaan wel vaker mensen met andere redenen uit de groep, dus het zegt niet dat je niet komt. En een whatsappje naar 1 teamlid sturen, dan weet alleen die persoon er van. Bij de mail kunnen we allemaal.

Wij hopen je te zien tijdens de meeting!

Jullie hebben het vast al gehoord. Dit jaar gaat Camp Lovatic helaas niet door. We willen wel iets leuks doen, dus organiseren we een meeting!

Geef een reactie