Lovatics over de concerten van Demi in Nederland

Op 18 en 19 juni was het eindelijk zo ver, Demi Lovato stond op het podium in Afas Live. In een eerder artikel beschreven we al hoe wij deze dagen hebben ervaren, maar wat vonden jullie als lovatics er nou van?

18 Juni (show 1)

Op de eerste dag zat de stemming er goed in. Voor velen zou dit ook de eerste keer in lange tijd zijn dat ze Demi live konden zien en voor anderen was dit überhaupt de eerste keer. Hoewel ze nog geen twee weken voor dit optreden een paar shows had verplaatst in verband met problemen met haar stem, viel dit niet echt op.

Wel merkte enkele lovatics op dat Demi soms wat gefrustreerd keek als ze een noot niet helemaal raakte. Dat gezegd hebbende, zag ze er prachtig uit en leek ze het naar haar zin te hebben.

Er waren meerdere outfit changes en dat werd gewaardeerd door veel lovatics. Verder was een van de hoogtepunten van deze show de kiss cam. Hierbij vertelde Demi dat het niet uitmaakt wie er naast je stond, omdat iedereen de vrijheid om lief te hebben verdiend.

Een ander hoogtepunt wat veel genoemd werd was de speech die ze voor Warrior deed. Hierin zei ze dat het niet uitmaakt dat je ergens mee kampt, zolang je maar weet dat hulp vragen een optie is, en zeker geen teken van zwakte is. Inmiddels was vrijwel het hele publiek aan het janken, ook tijdens Warrior zelf, maar dit was te verwachten, het was ook een heel emotioneel moment voor velen. Demi sloeg Father over, vermoedelijk in verband met haar stem. De stemming sloeg na warrior wel snel om aangezien Sorry Not Sorry kwam en iedereen daar weer lekker op danste.

De eerste show eindigde met Tell Me You Love Me, hierbij werd de ballonnenactie gedaan. Demi vond het een leuke actie, alleen vond ze het niet zo leuk toen een ballon haar hoofd raakte, dat was niet helemaal de bedoeling. Maar we hebben genoten en de eerste show is Demi zeker bijgebleven.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!


[mailpoet_form id="1"]
Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

19 juni (show 2)

In veel opzichten leek de tweede show veel op de eerste. Er waren echter een paar dingen die anders waren.

Demi leek bij de tweede show in een hele andere stemming te zijn. Ze praatte veel met het publiek en maakt gedurende de show veel grapjes en opmerkingen. Ondanks dat tijdens Give Your Heart A Break de kiss cam het niet deed, ging ze vrolijk door met zingen en zat de sfeer er alsnog goed in.

Ook verraste ze iedereen door Fall in Line te zingen. Het publiek ging uit hun dak en er werd volop meegezongen door de zaal. Haar stem klonk weer als de oude en we merkten dat Demi hier zelf ook vrolijker door was. Demi was gedurende de hele show aan het lachen en iedereen genoot van haar bijzondere lach.

Hoewel ze bij de eerste show nog haar bekende speech deed voor Warrior, had ze daar bij de tweede show geen zin in. In plaats daarvan begon ze over het vervolg van haar documentaire ‘simply complicated’ te vertellen. Verder droeg ze Warrior op aan ons, haar warriors. Ook bij deze show eindigde ze met Tell Me You Love Me. Ook maakte ze nog een opmerking over de dag ervoor.

Kort samen te vatten waren de shows op hun eigen manier bijzonder en hopen we dat ze snel weer terug komt!

Geef een reactie