Lovatics favo series

In eerdere artikelen bespraken we al de favoriete films, muziek video’s en nog veel meer! Vandaag delen een aantal Lovatics hun favoriete series waar Demi in heeft gespeeld. Lees snel verder!

1. Sonny With a Chance

Sonny With a Chance staat veruit op nummer 1. Waarom lovatics deze serie zo leuk vonden? Het was een groot deel van hun kindertijd! Demi had in deze serie de hoofdrol en deze serie past goed thuis is in het rijtje van series die toendertijd erg populair waren. Denk aan Hannah Montana, Wizards of Wavery Place etc. Er kwam ook vaak naar voren dat lovatics de show grappig vonden. Tot slot, merkte Yasmin op dat ze Sonny en Chad shipte en hun relatie erg leuk vond om te zien.

2. Glee

Een andere show die door veel lovatics werd genoemd was Glee. Hoewel Demi hierin maar een kleine bijrol had, was dit wel een hele bekende serie en leerden sommige lovatics Demi door deze show kennen. Ook waren er lovatics die haar wel al kende, maar haar nog nooit hadden horen zingen. Ook bij deze serie werd opgemerkt dat Dani, gespeeld door Demi, hier een gave love interest had. Namelijk Santana, gespeeld door Naya Rivera. Kimberly vond het super gaaf om Demi eens een compleet andere rol op te zien pakken dan wat ze voorheen had gedaan.

3. As the Bell Rings

As the Bell Rings werd als derde genoemd. Er zijn relatief weinig mensen die deze serie kennen maar ook hier had Demi de hoofdrol in. Ze speelde Charlotte in deze Disney serie. Wat opvallend is aan deze serie is niet alleen het spleetje wat ze op dat moment nog tussen haar tanden had, maar ook dat ze zingt in deze serie. Daarbij zingt ze ook nummers die ze zelf heeft geschreven, zoals Shadow. Deze serie heeft niet lang gedraaid op Disney Channel maar het blijft toch altijd leuk om jonge Demi zo te zien.

Deze drie series werden het meeste genoemd, maar laten we enkele andere favorieten ook niet vergeten! Barney & Friends is alweer een lange tijd geleden. Er zijn tegenwoordig ook niet meer veel Lovatics die er vanaf toen al bij waren, maar dat houdt ons niet tegen om deze serie terug te kijken. Over een ding was iedereen het in elk geval eens, ze zag er superschattig uit naast de paarse dinosaurus.

Tot slot ook nog twee series waarin Demi een gastrol had. In Grey’s anatomy speelde Demi in 1 aflevering. Ze speelde een patiënt die werd gezien als gek maar eigenlijk was er gewoon iets mis met haar oren. Lovatics vonden het acteerwerk wat ze hier deed erg goed en wij sluiten ons hierbij aan! From Dusk ‘till Dawn was een show waar ze in speelde met haar (ex)vriend Wilmer Valderrama. Lovatics vonden het super leuk om hun samen op TV te zien.

Wat is jullie favoriete serie? Laat het zeker achter! Ook kan je het formulier invullen over de favorieten. Hierin kan je dan verschillende onderdelen invullen en misschien staat jouw antwoord er de volgende keer wel bij! Klik hier voor het formulier.

Geef een reactie