Lovatics favoriete nummers

De afgelopen jaren heeft Demi veel liedjes gemaakt en daarom zijn wij ook erg benieuwd naar de favoriete liedjes van Lovatics. In dit artikel de favoriete nummers van 4 Lovatics: Kimberley, Yasmin, Maite en Meis. Lees snel verder voor hun favoriete Demi liedjes!

Kimberley

Nummer 1: I hate you don’t leave me.

Het favoriete liedje van Kimberley is ‘I hate that you don’t leave me’ omdat Kimberley aangeeft dat dit liedje haar 100% beschrijft. Hierdoor kan ze zichzelf goed identificeren met het liedje.

Nummer 2: Warrior

Warrior is het tweede liedje in het rijtje van Kimberley. Warrior staat in haar top 3 door de grote emotie die in het liedje zit. Ook heeft dit nummer natuurlijk heel veel betekenis voor Demi.

Nummer 3: Believe in me

Als derde in de top 3 is het nummer ‘Believe in me’. Ook dit liedje heeft een grote betekenis voor Demi. Het gaat echt over het geloven in jezelf en omdat er zoveel betekenis achter zit kon ook dit nummer niet ontbreken in Kimberley’s top 3.

Yasmin

Nummer 1: Nightingale

Yasmin geeft aan dat ze een aantal jaren geleden last had van slaapproblemen. Elke keer kwamen trauma’s maar weer naar boven en Yasmin geeft ook aan dat niks haar hielp om in slaap te komen, zelfs haar slaappillen niet. Alleen het nummer ‘Nightingale’ kon Yasmin rustig krijgen en hierdoor kon ze fijn slapen.

Nummer 2: Stone Cold

Als tweede in de top 3 van Yasmin staat ‘Stone Cold’. Yasmin geeft aan dat ze dit nummer echt een masterpiece vindt. Ze voelt, elke keer als ze het nummer luistert, weer de emotie en wanhoop. Ook komen Demi haar vocale krachten ontzettend goed uit.

Nummer 3: Sorry not Sorry

Als laatste staat ‘Sorry not Sorry’ in de top 3 van Yasmin. Hierop kan ze goed jammen. Ze geeft dan ook aan dat dit nummer echt haar jam is. Elke keer als ‘Sorry not Sorry’ op komt kan Yasmin niet stil blijven zitten. Ze krijgt ook bij de uithaal in dit nummer elke keer weer kippenvel.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!


[mailpoet_form id="1"]
Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Maite

Nummer 1: Skyscraper

Skyscraper is Maite haar favoriete Demi liedje. Maite geeft aan dat ze in een lastige periode heeft gezeten. TIjdens deze periode heeft ‘Skyscraper’ haar erg geholpen en daarom is dit nog steeds haar favoriete nummer.

Nummer 2: Sorry not Sorry

Ook bij Maite staat ‘Sorry not Sorry’ in haar top 3 Demi liedjes. Het liedje gaat echt over het feit dat haters mogen haten en Demi haalt hier dan ook flink naar uit. Ook is het gewoon een super tof nummer. Zoals Maite aangaf: haters gonna hate.

Nummer 3: Warrior

Als laatste in Maite’s top 3 staat ‘Warrior’. Ook dit is uiteraard een ontzettend emotioneel nummer. Het gaat echt over pijn en verdriet en hoe je daar sterker uitkomt. Ook ‘Warrior’ heeft Maite geholpen in de zware periode in haar leven. Daarom moest dit nummer ook echt in haar top 3 staan.

Meis

Nummer 1: Stone Cold

Meis haar meest favoriete nummer van Demi is ‘Stone Cold’. Hier kan Meis echt geen genoeg van krijgen en ze kan er daarom ook keer op keer naar blijven luisteren. De uithalen in dit liedje zijn ontzettend mooi. Het nummer raakt Meis heel erg.

Nummer 2: Skyscraper

Het tweede nummer in Meis haar top 3 is ‘Skyscraper’. Dit nummer staat op 2 omdat Meis dit ook weer een super mooi nummer vind met heel veel emotie erin. Haar stem is in dit nummer soms een beetje ‘raspy’ zoals Meis dat aangeeft en dit vindt ze erg mooi.

Nummer 3: Up

Als laatste kiest Meis voor het nummer Up. Dit nummer heeft Demi samen opgenomen met Olly Murs. Dit nummer vindt Meis goed klinken en het is extra leuk dat dit nummer ook met Olly Murs is opgenomen.

Wat is jullie favoriete nummer? Laat het zeker achter! Ook kan je het formulier invullen over de favorieten. Hierin kan je dan verschillende onderdelen invullen en misschien staat jouw antwoord er de volgende keer wel bij! Klik hier voor het formulier.

Geef een reactie