Lovatics favo albums

In de reeks favorieten van Lovatics gaan we het deze keer hebben over de favoriete albums die Demi heeft uitgebracht. 7 Lovatics vertellen je waarom nou juist dit hun favoriete albums zijn! Wat is jouw favoriete album?

Teun

De top 3 van Teun:

 1. Confident
 2. Tell Me You Love Me
 3. DEMI

Confident – het 1e album waar Teun écht op heeft gewacht. Sindsdien is zijn liefde voor muziek alleen nog maar gegroeid

TMYLM – Dit is de eerste keer dat Teun een ‘era’ van een artiest helemaal gevolgd heeft, van het begin (de teasers) tot het eind.

DEMI – Dit album heeft ervoor gezorgd dat Teun fan is geworden van Demi, veel meer heeft hij dan ook niet te zeggen over het album.

Danny

De top 3 favoriete albums van Danny zijn als volgt:

 1. Tell Me You Love Me
 2. DEMI
 3. Unbroken

TMYLM – In dit album vindt Danny dat Demi écht haar sound heeft gevonden en de productie van de liedjes is bij dit album ook ‘fan – tas – tisch’.

DEMI – Dit is volgens Danny  een écht popalbum en daar houdt hij dan ook heel erg van. HEt is vrolijk, met een paar wat meer serieuze en minder vrolijke liedjes. Een perfecte combinatie.

Unbroken – In dit album voel je volgens Danny de kracht van Demi nadat ze uit rehad kwam. Skyscraper is fenomenaal. Give Your Heart A Break is het nummer waardoor Danny zelf fan is geworden van Demi. Daarom heeft die dan ook een speciaal plekje in zijn hart.

Janice

Hieronder ook de top 3 albums van Janice:

 1. Tell Me You Love Me
 2. Don’t Forget
 3. DEMI

TMYLM – Dit album vindt Janice geweldig doordat je hierin goed kan zien hoeveel Demi zich heeft ontwikkeld op muziekgebied. Janice geeft aan dat ze al sinds Camp Rock fan is en ze zelf ook echt is meegegroeid in Demi haar muziek. Eigenlijk vindt ze dan ook alle albums heel erg goed, maar dit album staat nu op 1, ook door de TMYLM tour van afgelopen jaar.

Don’t Forget – Dit is Demi haar eerste album en Janice vindt dit dan ook een plekje in de top 3 waardig, omdat dit natuurlijk een album is om trots op te zijn.

DEMI – Dit album kon ook echt niet ontbreken in Janice haar top 3. Zij geeft aan dat dit alleen al vanwege het liedje ‘Warrior’ is.

Kimberly

Ook Kimberly heeft haar top 3 albums van Demi doorgegeven:

 1. DEMI
 2. Confident
 3. Tell Me You Love Me

DEMI – Dit album moest in Kimberly’s top 3, omdat een aantal liedjes haar erg hebben geholpen toen ze jonger was. Het album ‘DEMI’ heeft dan ook echt een plekje in haar hart.

Confident – Confident hoort ook thuis in Kimberly’s top 3 omdat Demi hierop echt laat zien wie ze is. Dit vindt Kimberly ontzettend tof. Ook heeft dit album een aantal prachtige ballads.

TMYLM – Dit album staat in Kimberly’s top 3, omdat Demi eindelijk de muziek maakt die ze wil maken. Het is muzikaal gezien niet Kimberly’s favoriete album, don’t forget is meer haar stijl, maar happy Demi is happy Kimberly zoals ze zegt.

Yasmin

Yasmin’s top 3 albums van Demi is als volgt:

 1. Tell Me You Love Me
 2. Confident
 3. Unbroken

TMYLM – In dit album vindt Yasmin dat Demi veel tijd is gestopt en dat dit ook goed te horen is. Ook is dit album wat meer R&B en soul, wat Yasmin persoonlijk het beste vindt passen bij Demi. Ook is Yasmin blij dat Demi eindelijk haar ware sound heeft gevonden.

Confident – Yasmin vindt op dit album elk liedje ‘GEWELDIG’ dus deze hoort ook zeker thuis in de top 3.

Unbroken – Dit album luisterde Yasmin als ze als kind verdrietig was. Dit album heeft daarom een speciale plek bij Yasmin en kon dit album ook echt niet ontbreken in de top 3.

Maite

 1. Tell Me You Love Me
 2. Demi
 3. Unbroken

TMYLM – Bij dit album kan Maite zich heel erg herkennen in de nummers.

Demi – Ook op het album Demi staan nummers die Maite erg mooi vind en die haar hebben geholpen door moeilijke tijden

Unbroken – Op Unbroken staat natuurlijk ‘Skyscraper’. Dit nummer heeft Maite het meeste geholpen en ook de rest van het album vindt Maite leuk om naar te luisteren

Meis

Last, but not least de top 3 albums van Meis:

 1. Confident
 2. Tell Me You Love Me
 3. Unbroken

Confident – Op dit album staat Meis’ favoriete nummer ‘Stone Cold’, maar ook de andere nummers vindt Meis leuk om naar te luisteren.

TMYLM – Op dit album staan een aantal mooie ballads. Het album heeft dan ook hele mooie muziek die Meis echt raakt.

Unbroken – Unbroken staat in de top 3, omdat op dit album ‘Skyscraper’ staat. Ook vindt Meis het nummer ‘Together’ erg leuk om naar te luisteren.

Dit waren alweer de top 3 albums van een aantal Lovatics. Wil jij ook in onze artikelen komen met de favorieten? Klik dan hier voor het artikel waarin alles staat uitgelegd!

Geef een reactie