Favoriete rode loper outfits van Lovatics

Een aantal Lovatics hebben het formulier ingevuld met daarin hun favoriete rode loper outfits die Demi droeg. Nieuwsgierig? Hieronder lees je hun top drie favoriete rode loper outfits en waarom zij dit juist vinden.

Kimberly

We beginnen met de top drie van Kimberley. De outfit die bij Kimberly op nummer 1 staat deze prachtige peachy jurk die Demi droeg. Hierbij zegt Kimberly ‘Speaks for itself’. En dat klopt natuurlijk ook! Demi straalt echt in deze jurk

De outfit die van Kimberly absoluut niet mag ontbreken in de top 3, en daarom op nummer 2 staat is deze prachtige rode jurk, met een hoge split aan de zijkant en ook een diep uitgesneden V-hals. Kimberly vindt hierbij dat de make-up de hele look af maakt. Ook staat de rode kleur Demi prachtig.

Als nummer 3 heeft Kimberly voor deze outfit gekozen. Het is een korter, zwart cocktail jurkje. Niet de meest spectaculaire outfit die Demi aan heeft gehad maar Kimberly zegt hierbij dan ook: ‘Simpel. Elegant. Tijdloos.’

Yasmin

Next is de top 3 outfits van Yasmin. De absolute nummer 1 outfit zie je hieronder op de foto. Het is een prachtige nude jurk met een wat andere bovenkant. Yasmin vindt dat Demi deze outfit echt ‘SLAYS’ van top tot teen. Ze ziet er dan ook echt prachtig uit in deze outfit.

De tweede outfit in de top 3 van Yasmin is deze zwarte, off-shoulder jurk die Demi droeg naar de American Music Awards. Yasmin zegt hierbij: ‘zwart staat Demi altijd goed. Wat deze jurk zo mooi en uniek maakt is de manier waarop de jurk valt.’ Daar zijn wij het helemaal mee eens!

De laatste outfit is deze prachtige nude jurk die Demi droeg. Yasmin zegt hierbij dat deze kleur haar echt geweldig staat. Ze ziet er in deze foto zo prachtig uit, dat ze wel een royalty lijkt!

Maite

De eerste outfit van Maite is deze prachtige zwarte jurk, die we net ook al zagen bij Yasmin. Deze rode loper outfit verdient bij Maite de eerste plek, omdat dit een echte rode loper outfit is die prachtig staat bij Demi.

De tweede outfit in Maite’s top 3 is deze nude jurk, die je ook al voorbij hebt zien komen. De bovenkant is echt wat specialer en Maite vindt dan ook dat deze jurk Demi prachtig staat en ze hierin echt helemaal straalt!

De laatste outfit van Maite is deze fel roze jurk met een medium split. Deze jurk droeg Demi, zoals je op de foto ook kan zien, naar de Kids Choice Awards in 2017. Maite vindt de kleur van de jurk prachtig bij Demi en deze jurk hoorde dan ook zeker thuis in haar top 3.

Meis

Net zoals Yasmin, is Meis’s nummer 1 jurk, deze nude jurk met prachtige details. Meis zegt hierbij: ‘Deze jurk vind ik nog wel een van de leukste. Ze droeg deze bij de Grammy’s 2017. In Simply Complicated kon je ook zien dat ze hem uitkoos. Ook vind ik zelf de kleuren en de vorm heel mooi en ook heel goed bij de make-up passen.’

De tweede outfit die niet kon ontbreken in Meis’s top 3 is deze roze bodycon jurk met een specialer ‘aztec’ achtige print. Meis vindt deze jurk zo leuk omdat Demi deze ook wel eens aan heeft in haar eigen app. Daarnaast is het natuurlijk gewoon een mooie jurk die goed bij Demi past.

De derde, en laatste outfit is deze zwarte, off-shoulder jurk die je al eerder voorbij zag komen. Meis vindt dat deze vorm qua jurk heel erg mooi staat bij Demi en daarom kan deze jurk ook echt niet ontbreken in deze top 3.

Maartje

Als laatste Maartje’s top 3 favoriete rode loper jurken die Demi droeg. Deze eerste jurk is een prachtige witte jurk met een prachtige onderkant. Maartje vindt dat het in deze jurk lijkt alsof Demi zo uit een sprookje is gelopen. Demi ziet er dan ook echt prachtig uit in deze jurk!

De tweede favoriet van Maartje is deze prachtige blauwe jurk met een lage V-hals en split aan de onderkant. Dit kon niet ontbreken in de top 3. Maartje haar favoriete kleur is blauw en de jurk is ook prachtig. De bovenkant heeft ook leuke details.


Als laatste outfit dit super schattige en elegante bloemachtige jurkje. Het is een wat soepeler vallend jurkje, maar Maartje vindt dit jurkje toch ook heel elegant staan bij Demi. Ook de blote schouders zijn prachtig bij dit jurkje.

Wil jij ook jouw favorieten doorgeven en in onze artikelen komen te staan? Dat kan! Zie dit artikel voor meer informatie en alle linkjes om jouw favoriete van Demi door te geven. Wie weet zie jij jouw favorieten dan in het volgende artikel terug!

Geef een reactie