Lovatics favoriete music video’s!

Meis, Maite, Kimberly en Yasmin vertellen jullie de laatste tijd hun favoriete Demi dingen. Zoals nummers en films. Deze keer gaat het over music videos. Wil je hier nu zelf ook aan mee doen? Kijk dan onderaan dit artikel!

Skyscraper

Op nummer 1 staat bij Kimberly en Maite die van Skyscraper. Over dit nummer zei Kimberly: “Je ziet de emotie die dit nummer brengt terug in de video.” En daar zijn wij het zeker mee eens! Ook vindt de emotie mooi, verder zei ze er over: “Ik snapte de video meteen toen ik hem de eerste keer zag. Dat zegt al genoeg.”

Confident

Deze video komt ook bij meerdere voor, maar niet op dezelfde plek. Meis heeft de video van Confident op de eerste plek geplaatst, omdat Demi er zo krachtig uitziet in deze video. Ze straalt uit waar deze video voor staat. What’s wrong with being confident. Yasmin plaatst Confident op nummer 2 in haar lijstje. “Demi als bad gall, I love it!” zegt ze er zelf over.

Tell Me You Love Me

“Gewoon perfectie. Acteerwerk in de video: perfect. Demi zelf: perfect. Demi’s vocals: perfect. En ik wilde Demi stiekem altijd al eens in een trouwjurk zien!” zegt Yasmin over deze video. Ze plaatst hem daarom ook op nummer 1! Kimberly is het met Yasmin eens, de trouwjurk, hij is prachtig en wie wil Demi nu niet in een trouwjurk zien? Kimberly zet deze video op nummer 2.

Ook Maite en Meis hebben de video van Tell Me You Love Me in hun top 3 gezet, op 3 om precies te zijn. Zij vinden de video heel erg mooi en dat de video zit goed in elkaar. Daarnaast heeft de video ook een krachtig verhaal, alles klopt.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!


[mailpoet_form id="1"]
Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Sorry Not Sorry

Ook de video voor Sorry Not Sorry is door 2 Lovatics gekozen. Yasmin plaatst deze video op 3 en Maite plaatst deze video op 2. Maite zegt: “Dit was gewoon dé comeback. Ze laat in deze video (en natuurlijk het nummer zelf) zien dat ze sterker is dan ooit.” Yasmin vind het idee van de houseparties geweldig. “Het maakt het nummer eigenlijk iets minder serieus, want dat ligt er toch onder. Nu is het meer een feestnummer geworden. Verder ziet Demi er mooi en zelfverzekerd uit.”

Waitin’ For You

Het zal vast geen verrassing zijn, de video voor Waitin For You is gekozen door Meis. Meis plaats deze video op nummer 2 en zegt er het volgende over: “Demi ziet er heel krachtig uit in deze video. Ze gaat terug naar haar middelbare school waar ze gepest is en doet daar dit nummer. Heel mooi. En Sirah erbij, zij is ook gewoon top!”

Kimberly is het volledig met Meis eens. De locatie is geweldig, het zal wel emotioneel voor Demi zijn geweest om daar weer heen te gaan, na alles wat gebeurt is. Maar het is een fuck you naar het hele verhaal.

Wil jij ook al jouw favorieten over Demi een een artikel verwerkt hebben? Dat kan! Vul dit formulier in en wij voegen jouw favorieten de volgende keer toe aan het artikel!

Geef een reactie