Lovatics favoriete Demi films

Demi is niet alleen zangeres. Vroeger speelde zij ook in films en series. In dit artikel vind je van vier Lovatics (Kimberly, Yasmin, Maite en Meis) de favoriete films en series waarin Demi heeft gespeeld.

Kimberly

We beginnen met de top drie van Kimberly. De nummer één van Kimberly is Simply Complicated, omdat Demi erg eerlijk en open is in deze film. Dit kan Kimberly erg waarderen.

Op nummer twee heeft Kimberly Stay Strong staan, omdat in deze film te zien is hoe erg Demi is gegroeid. Ook heeft Kimberly zelf erg veel gehad aan deze film. Het is een film die veel betekenis heeft voor haar.

De laatste in het rijtje is Camp Rock, omdat dit echt uit Kimberly’s jeugd komt. Het geeft echt die ‘childhood memories’ vibes. Hierin kende Kimberly Demi nog niet echt als ‘Demi’, maar ze vond toen Demi als Mitchie al geweldig.

Yasmin

Yasmin’s nummer één is Camp Rock, omdat dit de eerste keer was dat Yasmin Demi op tv zag en ook hoorde zingen. Hierbij was ze gelijk fan van Demi. Het is ook gewoon een film die voor Yasmin in de top 3 moet staan.

De tweede film van Yasmin is Camp Rock 2, omdat Yasmin deze ook goed vond, maar niet zo goed als de eerste Camp Rock film.

Ten slotte heeft Yasmin Princess protection programm gekozen als derde in haar top drie, omdat Yasmin altijd van deze film blij wordt. Ook houdt ze van Delena.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!


[mailpoet_form id="1"]
Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Maite

Maite heeft als nummer één Camp Rock, net zoals Yasmin staat bij Maite Camp Rock op nummer 1. Voor Maite is Camp Rock echt een all time favorite. Het heeft verder ook geen uitleg meer nodig geeft Maite aan.

Nummer twee in Maite’s top drie is Princess protection programm, omdat Maite deze film gewoon ontzettend leuk vind. Verder is er geen andere grote reden waarom deze film het wint van andere films.

Als laatste heeft Maite de film Smurfs in haar top drie, omdat Maite vindt dat deze ook mee telt, ondanks dat alleen Demi’s stem te horen is in de film. Maite vindt dat Demi erin zit en het daarom al leuk is. Ook heeft Demi het gewoon leuk gedaan.

Meis

De nummer één in Meis haar top drie is Camp Rock, omdat Meis vindt dat Demi hierin goed heeft geacteerd en het is een leuk verhaal. Ook vind Meis dat het leuk is dat Demi in deze film ook zingt.

Nummer twee van Meis is Camp Rock 2, omdat Meis vindt dat, net zoals bij deel 1, Demi goed acteert en het verhaal leuk is. Ook vindt Meis het leuk dat in Camp Rock 2 ook wordt gezongen.

Als laatste heeft Meis gekozen voor de film Smurfs, the lost village, omdat Demi hierin de stem inspreekt van Smurfin en dit leuk is gedaan. Meis vindt het grappig dat Demi de stem van smurfin heeft ingesproken. Daarom hoort deze film ook thuis in Meis’ top 3.

Geef een reactie