Live Optredens 2017

Ook dit jaar wist Demi ons omver te blazen met haar krachtige stem. Van de VMA’s tot aan de AMA’s. Ik heb een aantal optredens op een rijtje gezet om nog even na te genieten van Demi’s jaar 2017.


Sorry not Sorry – MTV VMA’S 2017

Bij de VMA’S van dit jaar mocht Demi als opening act optreden bij een poolparty van dit evenement in Amerika. Ze zong voor de eerste keer Sorry not sorry live op televisie, en wat zag ze er weer prachtig uit met de outfit die ze aan had. Genoten hebben we zeker!

Skyscraper – in the Live Lounge, BBC Radio 1.

Eindelijk na een lange tijd hoorde we Demi weer eens het prachtige nummer ‘Skyscraper’ zingen bij The Live Lounge van BBC Radio 1 in Londen. Voor promotie van het album Tell Me You Love Me was ze samen met haar crew in Londen en konden BBC Radio 1 natuurlijk niet overslaan. Een geweldig optreden!

Instruction ft. Jax Jones (Live On Good Morning America, New York)

Ook in dit optreden zong ze Instruction voor de eerste keer live op televisie. Samen met Jax Jones ‘de producer van dit nummer’ zong ze dit zomerse nummer midden in het centrum van New York. Het regende pijpenstelen bij het optreden, maar dat hield natuurlijk niemand tegen om niet te komen.

Tell Me You Love Me (Vevo X Demi Lovato)

Voor VEVO X zong Demi het prachtige nummer Tell Me You Love Me. In een akoestische set met een achtergrond koortje zong ze de sterren van de hemel. Nadat haar nieuwe album Tell Me You Love Me uitkwam heeft Demi veel gedaan om het nieuwe album te promoten op internet, dit was een van die dingen daarvan.

Sorry Not Sorry (The 2017 American Music Awards)

Dit optreden gaf mij kippenvel… In het begin van de video zie je op de schermen de tweets en berichten die Demi dagelijks naar haar hoofd geslingerd krijgt. Ze laat met dit optreden wel echt zien dat ze alles en iedereen aan kan wat er ook tegen haar gezegd wordt. Het is geweldig wat Demi bereikt heeft in de afgelopen jaren, en dat laat ze ook echt zien met dit optreden!

“Father” (Simply Complicated Documentary).

Ik kon het niet laten om dit prachtige optreden niet in dit artikel aan het woord te laten komen. Dit vind ik een van de mooiste nummers die Demi ooit gemaakt heeft in haar hele carrière, omdat het zoveel emotie, en ook echt een verhaal heeft! Deze kon dan ook echt niet missen. Daarom heb ik ook dit optreden toegevoegd aan deze lijst.

“Sexy Dirty Love” live at Premios Telehit 2017.

Misschien is dit wel een van de weinige keren dat Demi dit nummer live heeft gezongen, daarom vond ik dat ook deze niet kon ontbreken in dit lijstje. Ze zong Sexy Dirty Love op een festival in Mexico city genaamd ‘Premios Telehit’. Laten we hopen dat we het nog vaker te horen krijgen.

Wat is jouw favoriete optreden van 2017? Reageer hieronder 😉

Geef een reactie