De leukste interviews van 2017 & 2018

Als Demi interviews geeft zijn deze altijd leuk, eerlijk en grappig. Bij het ene interview gaat het over serieuze dingen en bij de ander worden er leuke spellen gespeeld. Maar een ding is zeker, een interview met Demi is nooit saai. Wij hebben de leukste interviews van 2017 en 2018 op een rijtje gezet.

Alan Carr: Chatty Man

Interviews bij Alan Carr zijn altijd leuk en vooral grappig. Het gesprek begint over tattoo’s, Alan vraagt of Demi er nog nieuwe bij heeft gezet sinds de laatste keer dat hij haar heeft gezien. Demi verteld dat ze een roos op haar onderarm heeft laten zetten om een mislukte tattoo te verbergen. Ze had een kus afdruk laten zetten, maar ze vond dat het leek op een vrouwelijk geslachtsdeel en dat is natuurlijk niet wat ze wilde.

Daarna begint Alan over haar optreden bij de VMA’s en dat Demi vandaag ook Cool for the Summer gaat performen. Alan gaat nog even door op Cool for the Summer, leest een paar zinnen voor aan Demi en vraagt Demi daarna of het gaat over lesbianism. Demi doet maar even of ze het niet verstaat en geeft daarna alleen antwoord met dat ze het niet ontkend of bevestigd maar dat al haar liedjes geschreven zijn over persoonlijke ervaringen. Duidelijk Demi.. duidelijk 😉

https://www.youtube.com/watch?v=a3kf3FjqqyA&t=122s

TheEllenShow

De interviews met Ellen zijn altijd leuk, of het nu met Demi is of met iemand anders, Ellen maakt echt een gesprek van een interview. Af en toe even een grapje tussendoor maar het kan ook serieus. Een van de leukste interviews vinden wij dan ook, degene dat Ellen erachter komt dat ze Jimmy Kimmel haar BFF heeft genoemd. Alleen omdat hij haar een pot met augurken gaf. Demi zag deze natuurlijk niet aankomen en probeerde er een excuus voor te zoeken. Uiteindelijk kreeg Demi een 2 keer zo grote pot met augurken dan die ze eerder had gehad van Jimmy. Demi legde daarna uit dat Ellen echt haar BFF is omdat hun ook smsen en dat doet ze niet met Jimmy.

Ook leuk in dit interview met Ellen is dat ze begint over Ruin the Friendship, het liedje wat hoogstwaarschijnlijk over Nick Jonas zou gaan. Demi verteld dat ze altijd een ding geheim houd en dat is degene over wie ze haar liedjes schrijft. Maar geheim houd ze het uiteindelijk niet, want nadat ze verteld dat Ellen haar BFF is, pakt ze Ellen haar hand en zegt ze “I wanna Ruin the Friendship with you” terwijl Ellen eigenlijk nog niet eens de titel van het liedje had genoemd ;).

https://www.youtube.com/watch?v=OsAbk4tUiHM&t=6s

BuzzFeed Celeb

Dit interview is extra leuk, omdat Demi op de grond zit met een aantal puppies die rondlopen en bij haar zitten. Demi en puppies! Wat een topcombinatie. Alle vragen worden bijna opgegeten door de puppies, maar gelukkig kan ze ze nog wel beantwoorden. Als ze wordt gevraagd hoe ze haar album Tell Me You Love Me zou beschrijven in 3 woorden zegt ze “vulnerable, raw and soulful”.

De puppies lijden Demi soms aardig af, wat te begrijpen is. Ze verteld dat de reden achter de titel Tell Me You Love Me is dat het een van haar favoriete liedjes is en dat het een ruwe titel is voor een album. Hoewel Demi eerst bang was dat een van de puppies op haar zou plassen, plaste er een pup in de achtergrond op een andere puppy.

https://www.youtube.com/watch?v=cL8Ls0tEMcc&t=87s

Welk interview vind jij het leukst en waar zou je Demi vaker willen zien?

Geef een reactie