Kerstcadeautjes om te vragen

Kerstcadeautjes zijn altijd moeilijk om te vragen als je het ons vraagt. Daarom hebben wij een lijst gemaakt met een aantal leuke Demi gerelateerde dingen die je kan vragen voor kerst. Hopelijk krijg je hier wat ideetjes van zodat je weet wat je wilt vragen.

Dit artikel bevat affiliate links. Dit betekent dat als jij een artikel besteld via een van deze links, wij mogelijk een klein bedrag ontvangen. Dit kost jou geen extra geld. Wij besteden dit bedrag aan winacties op onze social media.

CD’s

Als allereerste kan je natuurlijk je CD collectie compleet maken. De CD’s kosten allemaal minder dan €15 en een aantal kan je bestellen met de 3 voor €25 korting bij bol.

Don’t Forget

Here We Go Again

Unbroken

DEMI

DEMI deluxe 

Confident 

Confident deluxe

Tell Me You Love Me

Tell Me You Love Me deluxe

Boeken

Demi heeft natuurlijk ook een boek geschreven. Elke dag staat er een quote in, een stukje uitleg en een doel. Dit boek kost €17,99 en kan je hier bestellen. Ook is van dit boek een journal uitgebracht. Hier staan wat extra quotes in, maar is vooral voor jou om in te schrijven. Deze kost €13,99 en kan je hier bestellen.

DVD’s

Camp Rock dvd’s mogen natuurlijk ook niet ontbreken in jouw collectie. Op dit moment kan je Camp Rock 1 en 2 (in een combie hoesje) bestellen voor maar €9,99! Dat is goedkoper dan ze alle twee los bestellen, wat natuurlijk ook mogelijk is.

Camp Rock 1 & 2

Camp Rock

Camp Rock 2

Fabletics sportkleding

Als volgende op het lijstje, wat kan je vragen, iets voor als je een groter budget kan besteden voor kerst. De Fabletics sportkleding van Demi. Deze kosten tussen de €17 en €60, maar je ziet altijd de reclame van 2 voor €24 langskomen. Vraag je deze met de 2 voor €24 actie, vergeet dan niet te melden dan het gaat om een abonnement en deze meteen kan worden afgezegd.

Demi haar Fabletics kleding vind je hier

Zonnebrillen

Afgelopen jaar bracht Demi ook nog eens zonnebrillen uit. Ook deze zijn voor een groter budget, want de zonnebrillen kosten $85 per stuk. Op het moment van het schrijven van dit artikel zijn ze afgeprijsd naar $50, dit is ongeveer €44. De Diff Eyewear brillen zijn hier te bestellen.

Let op! Alleen te bestellen met creditcard, paypal of Amazon pay. Ook kan het zijn dat je import kosten moet betalen, omdat de bestelling meer dan €21 kost (dit hoeft niet zo te zijn).

CD’s met samenwerkingen van Demi

Als je al deze dingen van Demi al hebt, dan hebben we nog wat voor je. Demi heeft het afgelopen jaar veel samengewerkt met andere artiesten, zoals Luis Fonsi en Christina Aguilera. Zij hebben natuurlijk ook een eigen CD en die kan je ook vragen voor kerst!

Liberation – Christina Aguilera

Despacito & Mis Grandes Exitos – Luis Fonsi

Grateful – DJ Khaled

SweetSexySavage – Kehlani

Demi Tour Merci

Op Demi haar eigen website kan je nog de tour merch kopen van de TMYLM tour. Je kan bestellen: t-shirts, truien, petten, een drinkfles, posters, een muts, maar ook nog merch van de vorige tours. Bestellen kan via deze link.

Let op! De merch komt vanuit Amerika dus het kan langer duren en je kan invoerrechten moeten betalen.

Demi Lovato Nederland Merch

Als laatste verkopen wij ook nog allemaal merch. Je kan dit tot en met 31 december 2018 bestellen. Daarna verkopen wij een tijdje geen merch meer. De prijzen van deze merch liggen lager dan alle andere prijzen, dus als je voor je beste vriend(in) iets kleins wil kopen, dan hebben wij allemaal leuke dingen!

Armbandjes bijvoorbeeld van de shows in Nederland, maar ook met Stay Strong erop. Klik hier.

Stickervellen met Demi quotes. Klik hier.

Verschillende poster met Demi erop. Klik hier.

Kettingen met een Lovatic heart of een stukje uit Warrior. Klik hier.

We hebben ook nog een aantal schriften. Dit worden er alleen steeds minder. Klik hier.

We hopen je wat meer inspiratie te hebben gegeven voor wat jij kan vragen voor kerst. Wij hebben ons lijstje al compleet gemaakt!

Geef een reactie