Introductie

Alle nieuwe leden schrijven voor de website een introductie stukje. Hierin stellen ze zichzelf voor en vertellen ze je wat ze van het team verwachten en wat ze gaan doen. Op deze pagina worden alle stukjes van de huidige leden samen geplaatst.

Annemieke

Mijn naam is Annemieke en ik ben op 18 februari 2000 geboren. Ik heb een kat, schildpad en twee honden. Ik woon samen met mijn ouders en mijn broertje in Den Haag. Vorig jaar heb ik mijn havo diploma behaald en ik doe nu de lerarenopleiding Nederlands aan Hogeschool Utrecht. Hiernaast doe ik mee aan het dubbele bevoegdheid traject, dit betekent dat ik naast Nederlands er ook Engels bij ga volgen. Momenteel werk ik bij de Albert Heijn als caissière.

Ik luister al heel lang naar de muziek van Demi Lovato, op sommige momenten luisterde ik heel veel naar haar en op andere momenten wat minder. In 2015, vanaf het moment dat ‘Cool For The Summer’ uitkwam, ben ik weer veel meer naar haar muziek gaan luisteren. Toen CFTS uitkwam, kwam ik er namelijk achter dat ik op meisjes viel en niet op jongens. Ik had het hier een tijdje heel erg moeilijk mee en Demi Lovato heeft mij hier door middel van haar muziek heel erg mee geholpen.

Toen haar album ‘Confident’ werd uitgebracht, begon ik me beter te voelen over mezelf, ik ben dan ook een tijdje nadat het album uitkwam, uitgekomen tegenover mijn ouders en een goede vriendin. Ze namen het erg goed op. Mijn favoriete nummer van Demi verschilt per week. Mijn favoriete nummer is nu ‘Fix a heart’. Ook vind ik ‘Irresistible’ in samenwerking met Fall Out Boy heel leuk. Naast fan zijn van Demi luister ik ook erg veel naar: Jennifer Lopez, Little Mix, P!nk, Dua Lipa en Selena Gomez.

In mijn vrije tijd lees ik ook veel boeken. Ik kan mezelf in een boek verliezen en de wereld om mij heen even achter mij laten. Dat is de grootste reden dat ik graag mijn tijd vul met boeken. Naast het luisteren van muziek en lezen van boeken, kijk ik ook heel veel tv-series. Misschien zelfs iets te veel. Het lijkt mij heel erg leuk om deel uit te maken van het team! Ik kijk heel erg uit naar de meetings, om meerdere Lovatics te ontmoeten.

Daisy

Ik ben Daisy en ik ben 16 jaar. Ik ben op 29 september 2001 geboren in Almere maar woon nu in Amersfoort met mijn ouders, hond en kat. Vorig jaar heb ik (2017) mijn Mavo diploma gehaald en Ik studeer Media en Communicatie op het Nimeto in Utrecht. Ik werk bij Albert Heijn als vulploegmedewerker. In mijn vrije tijd ga ik elke donderdag naar danstraining, spreek ik af met vriendinnen en vind ik het leuk om te fotograferen.

Ik zag Demi altijd al wel bij bijv. Sonny With a Change en Camp Rock. Ik werd pas echt fan toen in 2013 DEMI, haar muziek inspireerde me gelijk en hielp door alles wat tegen zat. Ik had een periode dat ik minder naar Demi luisterde maar toen Confident uitkwam luisterde ik weer non-stop naar haar muziek. Demi zelf en haar muziek inspireren en motiveren me heel erg om mezelf te zijn en door te gaan wanneer het slecht gaat en om niet zomaar op te geven.

Mijn favoriete nummers veranderen veel maar zijn op dit moment Sorry Not Sorry en Games. Warrior en Fix a Heart blijft voor mij ook altijd een speciaal lied!

Ik heb het altijd al leuk en interessant gevonden bij een streetteam te zitten en toen ik het formulier zag, greep ik gelijk mijn kans. Mijn taken binnen het team is om de dagelijkse 18:00 posts verzorgen en wat dingen maken voor Camp Lovatic!!

Ik kijk er naar uit en heb heel veel zin om allemaal dingen te gaan organiseren, doen en plannen voor het team en natuurlijk voor de Lovatics! Ik kijk er naar uit om veel Lovatics te ontmoeten op de meeting 22 april, Camp Lovatic of het concert!

Tot snel,
Daisy

Fleur

De meeste weten al wel wie ik ben. Ik doe nu ongeveer zo een 5 jaar het team en dan ken je al veel mensen. Maar voor de rest ga ik mij bij deze even voorstellen.

Ik ben dus Fleur, ik ben 22 jaar en woon met mijn vader en broertje in Mijdrecht, waar ik al mijn hele leven woon. Ik studeer International Communication and Media (of zoals het tegenwoordig heet International Creative Business) waar ik nu in het derde jaar zit. Tot en met begin januari doe ik even geen school en focus ik mij op mijzelf en ga wat cursussen doen. Officieel zou ik nu stage moeten lopen, maar alles loopt net even anders. Daarom heb ik ook in het team een stapje terug gedaan de afgelopen 2 maanden.

Een nieuw avontuur

Vanaf begin januari vertrek ik voor 5 maanden naar Ierland, waar ik in Waterford ga studeren. Ik ga daar Human Resources lessen volgen en vooral de buitenlandervaring doen. Omdat ik een internationale opleiding doe is dit een van de dingen die je moet doen, een half jaar naar het buitenland. Je kan ook stage lopen in het buitenland, maar een minor is makkelijker te regelen, omdat school connecties heeft met andere universiteiten over de wereld.

Naast het team en school werk ik niet meer, ik had besloten om mij op school te richten en ik kan eigenlijk nooit op zaterdag werken. Wat toch wel een van de dagen is dat je dan zou moeten werken als je in een klein dorp woont. Dit komt omdat ik iedere zaterdagochtend een groep met jongens en meisjes van 5 tot 7 jaar vermaak, aka de Bevers van Scouting Jan van Speyk.

Camp Lovatic

Dat is ook de reden waarom Camp Lovatic in 2015, 2016 en 2018 daar werd gehouden. Ik kan dit gebouw makkelijk en goedkoop huren, terwijl we officieel niet aan verhuur doen. Verder heeft het gebouw voldoende binnenruimte, een eigen terrein en een parkje er naast. Het enige nadeel is, is dat het niet in de stad Utrecht ligt, wel in de provincie. Je bent er binnen 40 tot 60 minuten, ligt eraan vanaf welk groot station je komt. Welkom in mijn wereld waar Connection en Syntus Utrecht het gevecht aan zijn gegaan en het hier ongeveer onbereikbaar wordt!

Kimberly

Hi, ik ben dus Kimberly en zit sinds kort bij het team! Ik ben geboren op 12 september 2000, waarmee ik op dit moment de een na jongste ben in het team. Ik woon al bijna mijn hele leven in Almere, maar ben op dit moment student aan Windesheim Zwolle, lerarenopleiding Engels. Op dit moment werk ik niet, ik vertrek namelijk in verband met mijn studie 10 weken naar het buitenland. In mijn geval ga een kleine 3 maanden naar New York City, om hier nog wat studiepunten te halen.

Lovatic sinds de middelbare school

Ik ben sinds de eerste klas van de middelbare school echt een lovatic, dit is inmiddels dus alweer 6 jaar geleden! In die tijd ben ik vaak naar meetings geweest en heb veel van mijn vrienden hierdoor ontmoet. Muziek heeft gedurende de middelbare veel voor me betekent, van Demi tot Ed Sheeran tot Bring Me the Horizon. Een favoriete nummer heb ik niet, dat wisselt vaak, maar op dit moment zitten Daddy Issues en Solo constant in mijn hoofd.

Het team

Toen ik begon bij het team nam ik een deel van Fleur haar taken over, ik deed de e-mail, Instagram en Facebook stories en was verantwoordelijk voor de nieuwsbrief. Vanaf 1 september neemt Fleur die taken weer op zich en neem ik de 18.00 post. Daarbij ben ik zoals de rest van het team verantwoordelijk voor de meetings, artikelen en nog veel meer!

Ik kijk er naar uit om nog meer mensen te ontmoeten op meetings en hopelijk tot snel 🙂

Lots of love,

Kimberly

Kristine

Hoi
Ik ben Kristine, ik ben 20 jaar en kom uit Egmond aan den Hoef. Ik heb deze zomer 2016 mijn mbo 2 opleiding Facilitair medewerker afgerond. En op dit moment werk ik bij de Stayokay ik doe daar van alles van schoonmaken tot het koken van het eten voor de gasten. Mijn hobby’s zijn lezen, muziek luisteren, shoppen (waarschijnlijk zoals meer van jullie J), met vrienden leuke dingen doen en activiteiten organiseren voor kinderen, series kijken ook vind ik het heel leuk om naar musicals te gaan.

Naast Demi haar muziek luister ik ook naar kodaline (is een ierse band), twenty one pilots en nog veel meer. Mijn favorieten dieren zijn honden, katten ,schildpadden en konijnen.

Ik ben al fan van Demi sinds Camp rock sindsdien volg ik alles wat ze doet en wil ik alles van haar weten. Demi heb mij met veel dingen geïnspireerd om door te zetten ook al zitten even tegen. En te genieten van de mooie momenten die we hebben. Mijn grootste droom is altijd nog Demi te ontmoeten en naar een concert van haar te gaan.

Wat ik ga binnen het team ga doen is van alles. Zoals elke maandag zal ik de #motivationmonday posten, blog posten, mails bijhouden en de nieuwsbrief gaan doen. Ik kijk met meeste naar uit om te doen zijn meetings en het Camp te organiseren. Daarnaast heb ik er heel veel zin om deel te mogen uitmaken van Demi Lovato Nederland team.
Ik hoop dat jullie nu iets over mij weten 🙂
Veel liefs Kristine

Masha

Hi lovatics!
Ik ben Masha en ik ben 20 jaar. Ik woon al mijn hele leven in Grave. Daar woon ik samen met mijn ouders, 4 zusjes en hondje. Op dit moment ben ik net klaar met mijn stage als Online Marketing Stagiaire. Nu zit ik weer op school, het 3e jaar Commerciële Economie aan de Avans Hogeschool in Den Bosch en ben ik bezig met de eindfase.

Naast school werk ik in de horeca. Als er nog vrije tijd overblijft ben ik graag bezig met muziek (zowel luisteren als zelf zingen), concerten bezoeken en leuke dingen doen met vriendinnen.

Persoonlijk ken ik Demi vanaf haar album ‘Unbroken’. Vanaf dat moment heb ik haar altijd gevolgd en inspireerde ze mij met haar muziek. Ik luister ontzettend veel verschillende soorten muziek, dus er zijn zeker ook periodes dat ik wat minder naar Demi luister, maar dat neemt absoluut niet weg dat ik haar echt een top artiest vind!

Mijn favoriete nummers op dit moment van Demi zijn Tell Me You Love Me, Sorry not Sorry en Sexy Dirty Love. Echter heb ik ook een aantal all-time favoriete die altijd goed zijn. Dit zijn o.a. Skyscraper, Warrior en Fix a Heart.

Al vanaf mijn 14e was ik geïnteresseerd in de streetteams die van alles regelde voor verschillende fandoms. Ik vind het daarom ook heel erg leuk dat ik nu zelf mee kan helpen! Binnen het team zal ik vooral meehelpen met het inplannen van artikelen op de website, helpen artikelen te schrijven en het meedenken voor nieuwe ideeën.

Ik kijk er naar uit om iedereen te zien tijdens het concert op 18 juni! Ben ook zeker niet bang om mij aan te spreken!

Liefs,
Masha

Maud

Hii,

Ik ben Maud en ben 18 jaar. Momenteel woon ik nog bij mijn ouders in Den Helder. Hier woon ik niet voor lang meer, aangezien ik ingeschreven sta voor een huisje in Utrecht. Hiervoor heb ik gekozen, omdat ik over anderhalf jaar als alles goed gaat mijn examen voor Ondernemerschap heb gehaald op het MBO. Zodra ik deze heb gehaald wil ik de opleiding toegepaste psychologie gaan studeren in Utrecht.

Mijn hobby’s zijn: lezen, fotograferen en muziek luisteren. Naast deze hobby’s doe ik ook nog aan sport en dit is naast school wel het belangrijkste in mijn leven. Momenteel basketbal ik op Nederlands niveau en train ik ruim 5 keer per week. Alsof dat niet genoeg is werk ik ook nog eens bij de Intertoys om wat bij te verdienen.

Ik geloof dat ik sinds 2014 echt fan ben geworden van Demi. Ik heb een moeilijke tijd gehad in die periode. Op youtube kwam ik achter Demi haar verhaal en vond ik al haar muziek. Vanaf dit moment wist ik dat ik haar niet meer zou loslaten. Tot op de dag van vandaag is Demi een grote inspiratiebron voor me.

Sinds een aantal weken ben ik echt lid van het team geworden. Momenteel sta ik klaar om 1 artikel voor jullie te schrijven die echt over Demi gaat en daar heb ik onwijs veel zin in. Verder verwacht ik van het streetteam dat we het beste voor elkaar willen krijgen voor alle Lovatics en dat is ook een van de redenen waarom ik zo graag mezelf bij het team wou laten aansluiten.

Liefs,
Maud

Myrthe

Mijn naam is Myrthe. Ik ben op 19 juli 2000 geboren in Assen. Vlak voor mijn eerste verjaardag ben ik verhuisd naar Beuningen. Na de scheiding van mijn ouders in 2010 ben ik samen met mijn broer en zusje bij mama in Nijmegen gaan wonen waar ik nu nog steeds woon.

Ik zit op het stedelijk gymnasium in Nijmegen in de vijfde klas, Nederlands en Latijn volg ik in de zesde. Daar mag ik dit jaar ook al eindexamen doen. Ik heb een profiel met veel exacte vakken, dit zijn vakken zoals natuurkunde en biologie. Ik wil later graag kinderarts worden en dan heb je deze vakken ook nodig. In mijn vrije tijd judo ik graag en veel. Ik judo nu bijna 12 jaar.

Ik wilde graag bij het streetteam, omdat het mij heel leuk leek om mijn passie voor Demi en haar muziek met meerdere Lovatics te kunnen delen. Tot nu toe vind ik het leuk en gezellig om bij het team te zitten.

Ik ben fan van de Demi geworden dankzij één van mijn vriendinnen. Zij luistert al heel lang naar haar muziek en toen ze Remember December aanzette was ik om. Ik was fan van haar muziek en wilde haar carrière volgen. Om samen met een stel anderen samen van alles te doen wat met Demi te maken heeft is geweldig.