Hoe is het om in het Demi NL team te zitten?

Een tijdje terug hebben we al een artikel geplaatst over hoe het is om een deel van het team te zijn. Er was op dat moment wat onrust in het team en eromheen. Op dit moment valt het mee, alleen wisselt het team het afgelopen jaar snel. Daarom vonden we het tijd voor een update.

Het vorige artikel is volledig uit gevoel geschreven. Het streetteam was toen nog niet zo heel lang het streetteam en bij lange na niet zo groot als dat het nu is. Daar bedanken we jullie allemaal heel erg voor. Er was toen een hoop gedoe, maar laten we daar maar niet al te veel op ingaan, dat is allemaal verleden tijd.

Groei en ontwikkeling

Zoals jullie hebben gezien als jullie er al wat langer bij zijn geweest is dat we zijn gegroeid en soms weer wat gekrompen. We hebben uitgezocht wat het beste werkt. Voor de volgers, jullie dus en voor de bedenkers, wij dus. Soms posten we teveel en dan weer te weinig het gaat allemaal om de perfecte balans. Dit is soms nog best lastig. Zeker omdat we best een hoop doen. En begrijp ons niet verkeerd we kiezen er zelf voor en het is zeker ook geen klagen. Wij zijn dankbaar voor de mensen die wij blij maken met meetings, maar soms is het echt wel veel. Denk aan de social media posts, artikelen schrijven zoals deze bijvoorbeeld, meetings voorbereiden, meetings promoten, aanwezig zijn op de meetings, nieuwe mensen zoeken en aannemen hoort er ook bij en toch af en toe een beetje fangirlen en dat is het meest belangrijke natuurlijk.

Binnen het team speelt er een hoop, niet alleen tijdens de meetings zie je ons soms als kip zonder kop rondrennen, maar ook behind the scenes gebeurt er een hoop. Daarom zijn we begonnen met een nieuwe reeks. Naast Achter de schermen, waar zo een 4 artikelen van per jaar komen, meestal tijdens de drukste momenten, waar wij wat leuks te vertellen hebben, komen we nu met A day in the life of… . In deze serie artikelen vertellen we je allemaal wat wij op een dag doen, dus ook wat wij naast het team allemaal doen. Denise is hiermee begonnen, maar we volgen allemaal.

Uitdaging

Voor het team is het niet alleen een uitdaging om met alle Lovatics te werken ,maar soms ook met elkaar. Misschien heb je het wel een opgevangen en misschien niet. Maar het hoort er ook bij. WhatsApp is nou eenmaal de manier waardoor we het meeste communiceren, en het blijven gewoon woorden die iedereen anders kan opvatten. Daarnaast communiceren wij vaak via de mail met jullie. Hier hebben we voor gekozen zodat we er allemaal bij kunnen. Via whatsapp zit je vast aan 1 persoon haar telefoon. En als die op dat moment niet bereikbaar is, krijg jij en wij dus ook geen antwoord.

[Tweet “Ik support het team van Demi Lovato Nederland! “]

Het doel van het team is om het leuk te maken om Lovatic te zijn in Nederland. Het kan soms best saai zijn als Demi een pauze neemt, weer eens van social media afstapt en nog steeds geen concert in Nederland aankondigt. Daarnaast willen wij met de meetings Lovatics een leuke dag bezorgen. Even alles alleen maar over Demi en niet wat er verder nog meer speelt, jezelf kunnen zijn en mensen die je begrijpen.

Thank YOU!

Verder willen we jullie laten weten dat zonder jullie wij er nooit hadden kunnen zijn. Bedankt voor het lezen van de artikelen, het liken van de foto’s op social media en het komen naar meetings. Zonder jullie was er nooit iets van gekomen, en kijk maar waar we zijn na 4 jaar. We hebben een hele boel bereikt met Camp Lovatic en hopen dat jullie ons verder willen steunen en helpen om Demi nog bekender te maken in Nederland! Laat Demi en haar management maar zien dat wij echt met veel Lovatics zijn!

Het Demi NL team kost best wat werk, maar dat moeten we maar voor lief nemen. Maar waarvoor doen wij dit allemaal? Lees het hier.

2 gedachten over “Hoe is het om in het Demi NL team te zitten?

Geef een reactie