Hobby’s van Demi

Op heel veel sites staat dat Demi haar hobby zingen is. Dat is natuurlijk wel haar grootste hobby en heeft ze ook haar werk van gemaakt. Alleen dat wisten jullie waarschijnlijk al, daarom gaan we het in dit artikel ook hebben over haar andere hobby’s. Demi heeft dan misschien niet veel vrije tijd, maar als ze tijd over heeft steekt ze dat in één van haar hobby’s!


Demi heeft heel wat hobby’s en ze vind het allemaal heel erg leuk om te doen. Anders waren het natuurlijk geen hobby’s van haar. De bekendste is natuurlijk zingen. Demi begon al vroeg met zingen, ongeveer op haar derde. Een van haar andere hobby’s is songteksten schrijven. De meeste liedjes die ze zingt heeft ze zelf geschreven. Ze heeft haar eerste lied geschreven op haar zevende, dat heet butterflies. Dat zei Demi in The Katie talkshow in 2013. Het gaat over vlinders in je buik hebben wanneer je een jongen leuk vind en dat soort dingen.
Voor haar album Tell Me You Love Me heeft ze de volgende nummers allemaal zelf geschreven: Sorry Not Sorry, Daddy Issues, Ruin The Friendship, Only Forever, Cry Baby en Games. Als een nummer niet zelf geschreven is, moet Demi het wel echt een heel goed nummer vinden, anders zet ze hem niet op haar album. Dat is bijvoorbeeld Tell Me You Love Me en You Don’t Do It For Me Anymore. Demi wil namelijk er voor zorgen dat ze alle emotie van het nummer wel goed kan overbrengen en dat is bij die twee nummers gelukt! Hieronder nog een aantal hobby’s van Demi, die je misschien niet wist.

Acteren

Demi houd van acteren. Ze begon met acteren op haar zevende, dat was in Barney & Friends. Daarna heeft ze ook in verschillende films gespeeld. Zoals Smurfs: The Lost Village (stemrol: Smurfette / Smurfin), Charming (stemrol: Leonore / Lenny), Princess Protection Program en Camp Rock 1 en 2. In Camp Rock heeft Demi ook laten zien dat ze piano kan spelen. Daarnaast kan ze ook gitaar spelen en drummen.

Breien

Voordat Demi begon met breien pakte ze altijd haar mobiel als ze zich verveelde. Demi wilde van deze ‘slechte’ gewoonte af. Ze bedacht iets anders waardoor ze met haar handen bezig was als ze zich verveelde. Ze ging breien. Of Demi hele ‘moeilijke’ dingen aan het breien is, of het houdt bij rechte lapjes of sjaals dat weten we niet. Ze plaatste wel deze foto op Instagram waar ze aan het breien in in het vliegtuig.

Fitness

Demi doet aan fitness. In 2014 zette ze op twitter dat fitness haar nieuwe hobby is. In voorbereiding voor tour rent ze veel op de loopband. En dan gaat ze er ook nog eens bij zingen en het blijft zuiver! Niet heel veel zangers of zangeressen kunnen dat, maar Demi dus wel! Dit liet Demi ook zien via video’s toen ze zich voorbereide voor de Neon Lights en Demi World tour in 2014.

Lezen

Als laatste houdt Demi ook nog van lezen. Lekker wegdromen bij een goed boek. Demi haar favoriete boeken zijn ‘A piece of cake’ van Cupcake Brown en ‘Twilight’ van Stephanie Meyer. Het eerste boek is een waar gebeurt verhaal van de schrijfster, Cupcake was toen 11 jaar oud.
Wat zijn jouw hobby’s?

Geef een reactie