Hello, and who are you? Nieuwe leden!

Zoals jullie misschien weten hebben wij drie nieuwe leden in ons team. Maar wie zijn dat dan? Vraag je je misschien af. In dit artikel stellen ze zichzelf even voor. Heb je nog vragen voor een van deze meiden? Plaats een reactie onderaan en ze geven zo snel mogelijk antwoord.

Kristine

Zoals jullie misschien weten hebben wij drie nieuwe leden in ons team. Maar wie zijn dat dan? Vraag je je misschien af. Dat vertellen ze hier!Hoi
Ik ben Kristine, ik ben 20 jaar en kom uit Egmond aan den Hoef. Ik heb deze zomer 2016 mijn mbo 2 opleiding Facilitair medewerker afgerond. En op dit moment werk ik bij de Stayokay ik doe daar van alles van schoonmaken tot het koken van het eten voor de gasten. Mijn hobby’s zijn lezen, muziek luisteren, shoppen (waarschijnlijk zoals meer van jullie J), met vrienden leuke dingen doen en activiteiten organiseren voor kinderen, series kijken ook vind ik het heel leuk om naar musicals te gaan.

Naast Demi haar muziek luister ik ook naar kodaline (is een ierse band), twenty one pilots en nog veel meer. Mijn favorieten dieren zijn honden, katten ,schildpadden en konijnen.

Ik ben al fan van Demi sinds Camp rock sindsdien volg ik alles wat ze doet en wil ik alles van haar weten. Demi heb mij met veel dingen geïnspireerd om door te zetten ook al zitten even tegen. En te genieten van de mooie momenten die we hebben. Mijn grootste droom is altijd nog Demi te ontmoeten en naar een concert van haar te gaan.

Wat ik ga binnen het team ga doen is van alles. Zoals elke maandag zal ik de #motivationmonday posten, blog posten, mails bijhouden en de nieuwsbrief gaan doen. Ik kijk met meeste naar uit om te doen zijn meetings en het Camp te organiseren. Daarnaast heb ik er heel veel zin om deel te mogen uitmaken van Demi Lovato Nederland team.
Ik hoop dat jullie nu iets over mij weten 🙂
Veel liefs Kristine

Denise

Zoals jullie misschien weten hebben wij drie nieuwe leden in ons team. Maar wie zijn dat dan? Vraag je je misschien af. Dat vertellen ze hier!Hey lieve Lovatics, mijn naam is Denise! Ik ben 18 jaar oud en ik kom uit Driel (dicht bij Arnhem). Op dit moment studeer ik Medewerker Maatschappelijke zorg MBO niveau 3 op het RijnIJssel in Arnhem. Ik zit nu in het tweede jaar van mijn opleiding en ik heb het erg naar mijn zin. Als ik klaar ben met deze opleiding wil ik graag gaan werken op een activiteitencentrum voor mensen met een verstandelijke beperking. Naast mijn studie ben ik werkzaam bij McDonald’s, ook in Arnhem haha! Mijn functie is daar “crewtrainer” en ik werk daar nu al drie jaar. Mijn hobby’s zijn muziek luisteren, netflixen, lezen, schrijven, wandelen, fotograferen, en leuke dingen doen met vrienden.

Ik leerde Demi Lovato voor het eerst kennen, toen ik haar album ‘Don’t Forget’’ kreeg voor mijn 11e verjaardag. Ik ben daarna heel veel over haar op gaan zoeken, en werd steeds meer fan. Toen ik 14 jaar was, begon ik in lastige periodes te komen en begon ik pas te beseffen wat de liedjes van Demi eigenlijk betekenen. Haar liedjes hielpen mij enorm op sommige momenten. Daarnaast ben ik ook fan van Michael Jackson, Ed Sheeran en Jessie J.

Binnen het team zal ik elke dag een foto van Demi plaatsen met een leuke tekst, quote of vraag er bij. Ook zal ik elke zaterdag een #SexySaturday plaatsen! Sommige artikelen zal ik schrijven, en natuurlijk samen met de andere teamgenoten leuke meetings organiseren!

Ik hoop dat ik jullie genoeg informatie heb gegeven over mij, en ik zie jullie bij de meetings! Groetjesss Denise ♥

Rosa Lynn

Zoals jullie misschien weten hebben wij drie nieuwe leden in ons team. Maar wie zijn dat dan? Vraag je je misschien af. Dat vertellen ze hier!Hallo lieve mooie Lovatics, mijn naam is Rosa Lynn. ik ben 16 jaar oud en woon in Eindhoven. Op dit moment zit ik in mijn examenjaar vmbo-t. Hierna ben ik van plan om de opleiding Onderwijsassistente op het Koning Willem 1 College in Den Bosch te gaan volgen en daarna zou ik graag toegepaste psychologie willen studeren. Naast dat ik natuurlijk nog op school zit, heb ik een bijbaantje bij de Blokker. Verder zing, lees, en schrijf ik graag en is muziek mijn leven. Ik houd ook erg veel van talentenjachten zoals “The Voice”. Mijn leven bestaat vooral veel uit fangirlen over celebs. Hierdoor breng ik ook veel tijd door op social media.

Ik ben fan geworden van Demi Lovato toen ik ongeveer 8/9 jaar was. Camp Rock was altijd mijn favoriete film en ik keek erg op tegen Mitchie (ofterwijl Demi). Toen ik wat ouder werd en in een moeilijke periode van mijn leven terecht kwam, heb ik heel erg veel steun kunnen vinden in de muziek die Demi maakte. Haar teksten en muziek hielpen (helpen) mij om positief te leren denken over mijzelf en het leven. Hier ben ik haar eeuwig dankbaar voor.

Wat ik in het team zal doen is elke vrijdag een #fashionfriday foto posten, snapchat, insta story en pinterest bijhouden, zo nu en dan een youtube filmpje op ons youtube kanaal zetten, en natuurlijk samen met de rest van het team meetings organiseren. Hopelijk weten jullie nu wat meer over mij, als jullie vragen hebben mogen jullie ze altijd stellen <3. -xxx- Rosa Lynn.

Zoals jullie misschien weten hebben wij drie nieuwe leden in ons team. Maar wie zijn dat dan? Vraag je je misschien af. Dat vertellen ze hier!

2 gedachten over “Hello, and who are you? Nieuwe leden!

Geef een reactie