Happy New Year!

Als allereerste wensen wij jou namens ons team een happy new year! Wij hebben weer enorm veel zin in het nieuwe jaar en zijn al volop aan het plannen! Wil je onze plannen voor 2017 weten? Lees dan verder!

Wat kan je verwachten van ons?

Nieuwe streetteam leden:

Zoals sommige van jullie misschien al weten, hebben wij drie nieuwe meiden die ons team willen versterken! Na het vertrek van Maaike, Lucia en Marloes hebben wij dit hard nodig! Wij zijn erg blij met de nieuwe meiden en wij hopen jullie ook! Een artikel over deze drie nieuwe meiden volgt nog!

Nieuwe hashtags:

Wij plaatsen elke dag om 12:00 een foto die past bij het thema van de hashtag van die dag. Wij vinden dit zelf erg leuk, omdat er zo veel verschillende foto’s geplaatst kunnen worden. De hashtags voor het aankomende jaar zijn:
#MotivationMonday
#TourTuesday
#CrazyWednesday
#ThrowbackThursday
#FashionFriday
#SexySaturday
#HappySunday

Facebook groep:

Heel wat mensen zijn al lid van onze Facebook-groep en dat vinden wij enorm leuk! Wat is het doel van de groep? Wij vinden jouw mening ook heel belangrijk! Elke week plaatsen wij een bericht in de groep en vragen daarbij om jouw antwoord en mening. Wij zijn altijd bezig met onszelf verbeteren en willen dus graag weten, hoe de Nederlandse Lovatics over bepaalde dingen denken. Ben je nog geen lid van de groep? Word dan snel lid en beslis mee!*

De meetings:

Bowlen is nog maar net voorbij, maar wij zijn alweer bezig met het plannen van de nieuwe meetings voor aankomend jaar. Houd de volgende data dus vrij!
april: Smurfs film in Arnhem

7 juli: meeting in Eindhoven
20 augustus: birthday meeting in Amsterdam
20-22 oktober: Camp Lovatic
3 januari 2018: bowlen in Utrecht

Camp Lovatic 3.0

Voor jullie is het nog lang wachten, maar wij zijn al volop bezig met de nieuwe locatie voor ons derde kamp. Het kamp zal weer in oktober plaatsvinden, wil jij graag mee, houdt onze social media dan goed in de gaten!

Wij hopen dat jullie nu een goed beeld hebben van onze plannen voor aankomend jaar, maar heb je nog ergens vragen over horen we het graag! Stuur ons dan een mailtje!

*Onze Facebook-groep kun je vinden onder de naam Demi Lovato Nederland, het is een besloten groep, maar we accepteren alle Lovatics!

Geef een reactie