Geef je mening over het team

Daar zijn we weer met een enquête! We willen weer een aantal dingen van jullie in één keer weten. Dit keer gaat het over het team. Wat vind je van het team? Wat zijn leuke dingen die ze doen? En vooral waarom vind jij dat!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Wij willen graag zo veel mogelijk van jullie weten. Als je ons al een tijdje volgt, weet je dat we vorig jaar een hele lange enquête hadden. Hierin behandelde we bijna alles. Dat zijn we daarna gaan opsplitsen in kortere en specifieke enquêtes. Zo kunnen we nog beter zien wat jullie nu eigenlijk vinden.

Het voordeel van de enquête is dat deze anoniem ingevuld kan worden. Je mag natuurlijk altijd je naam invullen, maar het is niet nodig. Wel vragen we je om je leeftijd, geslacht en de provincie waarin je woont. Zo kunnen we kijken waar onze volgers vandaan komen. Dat is gewoon altijd leuk om te weten, maar ook handig voor eventuele meetings etc.

De enquête

De enquête bestaat uit 4 delen. Deel 1 gaat over het team in het algemeen, we vragen je om bijvoorbeeld 3 verbeterpunten te noemen. Misschien denk je in eerste instantie dat je die niet hebt. Probeer er toch een paar te noemen. Ze kunnen heel groot, maar ook heel klein zijn. Het tweede deel gaat over de aanpak van alle dingen die wij doen, zoals de website en onze social media kanalen. We vragen je om punten te geven en daarna uit te leggen waarom je dit aantal punten geeft. Deel 3 gaat over leuke en minder leuke dingen die wij doen en in deel 4 vragen we je of je verder nog wat wilt vertellen of vragen.

Vul de enquête hier in!

Tips

We geven je elke keer een aantal tips die je kan gebruiken bij het invullen van de enquête.

  1. Onze gouden tip is, vul vooral in waarom je iets vind. Daar kunnen wij het meest mee.
  2. Geef voorbeelden van dingen die je goed vind en waar je vind dat er nog wat verbeterd aan kan worden.
  3. Geef tips! Ons de grond in boren daar heeft niemand wat aan.
  4. Ook jouw mening telt! Anders zouden we geen enquête doen 😉

Wat doen we met de informatie?

Zoals elke keer zullen we een artikel schrijven over de uitkomst van de enquête. Daar zal je ook in lezen welke punten wij uit de antwoorden hebben gehaald en waar wij echt wat mee gaan doen. Maar dat betekent niet dat we met de rest van de antwoorden niets doen.

Verder bespreken wij de hele enquête door met elkaar. En kijken we vooral naar wat voor ons op dit moment mogelijk is. Ook zullen we een aantal tips en ideeën opslaan en er later wat mee gaan doen.

Winnen?!

Natuurlijk valt er altijd wat te winnen bij onze enquêtes. Vorige keren was het een merch pakket, maar wij denken dat je aan de nieuwe prijs veel meer hebt. Wij verloten namelijk een bol.com cadeau kaart van €10. Dan kan je zelf wat leuks uitzoeken! Doen er 25 mensen mee met de enquête? Dan verloten wij 1 cadeaukaart. Doen er 50 mensen mee met de enquête dan verloten wij 2 cadeaukaarten en doen er 75 mensen mee dan verloten wij er 3!

Meer je mening geven?

Wil je iedere week jouw mening geven op vragen die wij hebben? Of bijvoorbeeld meedenken over recentere onderwerpen en kwesties waar wij in het team mee bezig zijn? Word dan lid van onze Facebookgroep. Iedere maandag en vrijdag om 15:00 verschijnt er een nieuwe vraag!

We hadden het eerder in het artikel al over haalbaarheid op dit moment. We zijn in het team nu met zijn vieren en dan is niet alles mogelijk. Daarom zijn wij opzoek naar nieuwe mensen voor in het team. Lijkt het jou wel wat? Bekijk dan dit artikel. Je kan ons ook altijd een berichtje sturen voor extra informatie. En wil je zeker weten wat het team allemaal doet voordat je er echt bijkomt? Dan kan je ook een weekje kijken in onze whatsapp groep. Dan zie je hoe het er echt aan toe gaat!

Vul de enquête hier in!

Een gedachte over “Geef je mening over het team

  1. Ik vind het echt knap dat vooral Fleur Rood. Nog steeds in het team zit. Tenminste na mijn weten. Ondanks alle kritiek van de afeglopen jaren blijft ze toch doorgaan

    Verder vind ik het tof dat ik via jullie toch de nodige info krijg rondom Demi. Ik zie dit vooral op instagram voorbij komen.. geen idee hoe dat kan…

    Verdee blijf zo door doen met verspreiden van info!

Geef een reactie