Future projects: armbandjes

Al een aantal jaar hebben wij een plan, zelf vinden we het helemaal geweldig en hebben we bijna alles al uitgewerkt! Alleen een paar cruciale dingen missen nog, toch wilde we jullie hier al over vertellen. Zo enthousiast zijn we namelijk over dit project 🙂

Ons plan is om als Demi een concert geeft in Nederland, speciaal voor die show tour armbandjes te laten maken. Het gaat dan om smalle, silicone armbandjes, vaak kan je dit soort armbanden ook bij concerten halen. Op het armbandje komt waarschijnlijk de locatie en de datum te staan. De hele naam van de tour weten we nog niet zeker, want er kan niet te veel op zo een armbandje staan, anders wordt die te breed! Dan valt het bandje bij de helft zo van de arm af… En dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Versies

We zijn van plan om 2 versies van de tour armbandjes te laten maken, in twee kleuren. Zodat je keus hebt. Het ligt ook een beetje aan de belangstelling die er voor is, misschien maken we wel meer kleuren! Maar dat kunnen we nu nog niet zeggen, helaas is het nog niet zo ver. Ook al weten we al meer dan 2 jaar van dit idee.

Alle credits voor dit idee gaan naar Laura, zij zat in 2015 in het team en kwam met het idee. We vonden het allemaal zo leuk, dat we besloten hebben het verder uit te zoeken. Ondertussen zijn de papiertjes op het prikbord al lichtelijk verkleurt en de prijzen waarschijnlijk oud. Who cares!? Dit idee is gewoon top!

De armbandjes lijken kwa formaat op de Stay Strong armbandjes die wij verkopen.

De verkoop

De tour armbandjes worden van te voren via ons verkocht. Ook zullen we ze tijdens meetings verkopen en via de site. Op dit moment verwachten we dat de armbandjes zo een €2,00 per stuk gaan kosten. Goedkoper dan 1 Stay Strong armbandje! Die vind je trouwens hier ;).

Op de dag van het concert willen we de armbandjes ook nog gaan verkopen, voor de zaal. Zo kunnen ook mensen die het team niet kennen, de armbandjes krijgen. Als er nog armbandjes over zijn, wat we eigenlijk wel verwachten, dan verkopen we ze na het concert ook nog via de site en meetings.

In de zaal

Wat we verder nog willen proberen is om ze ook in de zaal bij de officiële Merch te verkopen. Misschien krijgen we dat wel voor elkaar. De armbandjes zijn dan waarschijnlijk wel duurder dan als je ze direct bij ons koopt, omdat er dan een extra persoon tussen zit. Of dit gaat lukken hoor je dan vanzelf, we gaan in ieder geval ons best doen via Universal Music, de zaal en misschien Demi haar management. Het ligt er natuurlijk maar net aan waar ze staat.

Wat vinden jullie van dit idee? Zou je ze kopen? Wij zijn hartstikke benieuwd wat jullie er van vinden, dus reageer vooral! Wat voor tekst zouden jullie er bijvoorbeeld op willen hebben? En wat totaal niet? Heb je een speciale kleur die je graag wil als armbandje? Je hebt alle inbreng, dus reageer hieronder of op social media! Wil je meer inbreng hebben op de armbandjes en andere dingen, wordt dan lid van onze Facebookgroep!

 

Sorry, er zijn geen polls op dit moment.

 

Een gedachte over “Future projects: armbandjes

Geef een reactie