Favoriete Demi series gekozen door het team

Demi heeft in een aantal series mee gespeeld waaronder ook haar eigen serie zoals Sonny with a chance, maar ook veel gastrollen gespeeld. Iedereen heeft haar of zijn favoriete serie waar Demi in speelt. Zo ook de leden van Demi Lovato Nederland. Vandaag delen wij onze top 3 favoriete series.

Annemieke

We beginnen met de top 3 van Annemieke. Haar nummer 1 is glee waar ze Dani in speelde.
Dani vond ze een erg leuk karakter hebben en omdat ze erg open was over wie ze was, over haar coming-out verhaal en over haar seksualiteit. Demi kon er grapjes over maken, waardoor ze vaak moest lachen. Daarnaast had Dani een relatie met de personage Santana, dit vond ze erg leuk om te zien. Ook vond ze Demi erg goed acteren in deze serie.

Serie nummer 2 X-Factor zelf keek ze altijd op YouTube filmpjes met Demi en Simon Cowell en hoe ze op elkaar reageerde tijdens het seizoen. Ze vond het altijd erg grappig hoe zij met elkaar praten. Daarnaast vond ze het erg leuk hoe Demi als jurylid was. Ze was natuurlijk best jong toen ze hier aan mee deed 19/20 jaar en toch durfde haar eerlijke mening te geven. Zelf werd ze hier ook zelfverzekerder van.

Serie nummer 3 Sonny With A Chance heeft ze nooit echt actief gevolgd. Ze heeft dit niet actief gevolgd, omdat ze toen nog geen Disney Channel had. Toen ze echt actief Demi ging volgen, zag ze soms herhalingen langskomen op tv, en vond ze dan erg leuk om te zien. Haar karakter was erg spontaan en blij. De reden dat ze Sonny With A Chance op nummer 3 heeft staan is, omdat ze dat nooit actief heeft gevolgd en eigenlijk heel weinig van deze serie gezien heeft.

Fleur

Ook Fleur heeft haar top 3 favoriete series doorgeven. Ookal heeft ze Demi’s series niet echt allemaal gevolgd, heeft ze toch een top 3 doorgegeven. Op nummer 1 staat Sonny With A Chance toen Sonny With A Chance in Nederland uitkwam had ze nog geen Disney Channel dus kon ze het niet zien. Ze heeft toen wel een seizoen via internet gekeken of gedownload, maar meer heeft ze eigenlijk niet echt gezien. Ze vond het wel erg leuk, erg Disney en erg over de top drama, maar rond die tijd vond ze dat erg grappig.


Serie nummer 2 is Glee ookal was ze net een seizoen gestopt voordat Demi in beeld kwam met de rol van Dani (de nieuwe vriendin van Santana). De series had alles gehaald wat ze konden en het werd te veel herhaald vond ze. Maar de afleveringen waar Demi in speelde, heeft ze natuurlijk wel terug gekeken . Misschien had Demi dan geen grote rol, maar deed het natuurlijk erg goed.
Serie nummer 3 de laatste van haar top 3 is From Dusk Till Dawn zelf heeft ze alleen de afleveringen gekeken waarin Demi speelde en heeft dus de rest van de serie niet gevolgd. Maar de serie bevatte Demi die samen met Wilmer in een serie speelde en die ook hele stoere en gave karakters speeld. Die hoort volgens haar toch wel benoemd te worden.

Kristine

Serie nummer 1 van Kristine is Glee omdat Demi daar een ander karakter speelt met ook veel gelijkenissen. Demi houdt van gitaar spelen en zingen en in de serie zingt en speelt ze gitaar. Ze viel daar dan op vrouwen (Satana) en voor Demi maakt het ook niet uit of ze een vriendin heeft of een vriend. Dus er zijn veel overeenkomsten tussen Demi en haar karakter en dat vind ze leuk om te zien.

Serie nummer 2 is Grey’s Anatomy om twee redenen. Ten eerste, omdat ze zelf erg fan is van de serie. Ten tweede, omdat Demi erin speelt. Het verhaal wat haar karakter heeft in de serie vindt ze erg sterk. Iedereen denkt namelijk dat Haley May (Demi) gek is en dat ze zich gewoon aanstelt, maar uiteindelijk is er toch echt iets aan de hand. Ze stelt zich dus niet aan. Er is daadwerkelijk wat mis met haar.
Serie nummer 3 is Sonny With A Chance, zelf heeft ze de serie niet helemaal gezien, omdat ze ook net als Fleur later pas Disney Channel kreeg. Kristine heeft wel bijna alles gezien, aangezien het 100 keer herhaald wordt. Ze vond Sonny een leuke en vrolijk karakter hebben. Die alles goed bedoelt als ze wilt helpen, lekker haar eigen weg gaat en als ze iets in haar hoofd heeft, gaat ze ook door totdat het haar lukt.

Myrthe

Als laatste hebben we de top 3 van Myrthe. Op nummer 1 staat Barney And Friends omdat ze het altijd samen met haar nichtje kijkt en haar dan kan laten zien van wie ze fan is en hoe zij er vroeger uitzag. Haar nichtje vind het programma ook erg leuk om naar te kijken en ze vind het zelf erg schattig om te zien hoe Demi er toen die tijd eruit zag.

Serie nummer 2 is Camp Rock ookal is het geen serie, maar voor haar is het wel een soort van serie. Ze is er mee opgegroeid het hoort bij haar kindertijd net zoals High School Musical. Als ze ernaar kijkt, breng dit zoveel leuke herinneringen op, zoals; het kijken met vrienden en het gezellig meezingen.
Serie nummer 3 is Grey’s anatomy. Ze vindt ziekenhuisseries namelijk heel leuk om te zien. Ze wilt namelijk zelf graag later kinderarts worden. Om dan Demi te zien in een ziekenhuisserie, vindt ze helemaal geweldig.
Zit jouw favoriete serie er ook bij of heb je een hele andere laat het dan weten in de reacties.

Geef een reactie