Favoriete outfits bij Demi van Lovatics

Een paar weken geleden hebben een aantal Lovatics hun top drie favoriete outfits van Demi gestuurd, dit kon via een formulier worden gedaan. Uiteindelijk hebben vier Lovatics antwoord gegeven en in dit artikel krijg je hun top drie favoriete Demi outfits te zien! Wat is jouw favoriete outfit van Demi?

Kimberly

We beginnen met de top drie van Kimberly. Kimberly’s favoriete Demi outfit is een licht spijkerjasje met studs en een zwart leren jurkje ook met studs. Demi heeft hier een brede witte ketting om en ze heeft blond haar met roze puntjes. Kimberly vindt de combinatie tussen het zwarte leren jurkje en het lichte spijkerjasje super schattig. Daarnaast vindt Kimberly dat deze outfit Demi erg goed staat.

De tweede outfit die Kimberly heeft gekozen is een witte blouse, een zwart leren jasje, een zwarte skinny jeans met zwarte hoge naaldhakken. Demi heeft op deze foto blond haar. Kimberly vindt dat deze outfit iets meer casual is, maar dat het nog steeds erg classy staat bij Demi. Daarnaast zegt Kimberly: “Those shoes are to die for”.

De laatste outfit van Kimberly is een comfortabele outfit. Demi heeft een geruite blouse aan met daaronder een bandshirt. Onder deze outfit heeft ze zwarte laarsjes met riempjes aan. Deze outfit heeft Demi gecombineerd met een zwarte tas met sliertjes en een zwarte zonnebril. Demi’s haar is hier blond en in een knot. Volgens Kimberly hoort deze outfit zeker in haar top drie. Dit komt, omdat zij zelf naar veel verschillende bands luistert en het altijd wel tof vindt als Demi merchandise van bands draagt.

Yasmin

Yasmin heeft ook haar top drie Demi outfits ingestuurd. Op nummer één staat bij haar de outfit die Demi aanhad bij de VMA’s in 2017. Ze had hier een zwarte jumpsuit met glitters aan. De bovenkant van deze jumpsuit is een stuk doorzichtiger dan de onderkant. Demi heeft hier lange zwarte krullen en hoge zwarte hakken. Dit is de favoriete outfit van Yasmin, omdat het super uniek is en erg authentiek. Daarnaast vindt ze de combinatie van kant en glitters super mooi en vindt ze dat deze outfit Demi geweldig staat.

De tweede outfit die Yasmin heeft gekozen is Demi met een oversized spijkerjasje en een witte sport bh eronder. Demi heeft dit gecombineerd met een zilveren broek. Ze heeft haar zwarte haren in een knot en staat samen met DJ Khaled op deze foto. Yasmin vindt dat deze outfit erg goed bij Demi past. Daarnaast vindt ze ook dat de combinatie niet alleen stoer maar ook schattig en sexy.

De laatste outfit van Yasmin is één van Demi’s Fabletics outfits. Demi heeft een tweedelig lichtroze sportoutfit aan met rose-gold accenten. Onder deze outfit heeft ze licht roze gympen. Yasmin vindt dit de leukste outfit van Demi’s Fabletics lijn. Daarnaast staat deze kleur Demi fantastisch en zie je dat Demi zich er erg comfortabel in voelt.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Maite

Een andere Lovatic die haar top drie outfits heeft ingestuurd is Maite. Haar favoriete outfit is het felrode broek pak met witte blouse, die Demi droeg tijdens de March For Our Lives. Maite vindt dat deze outfit gewoon heel mooi bij Demi staat. Daarnaast vindt ze dat deze outfit in combinatie met de felrode lippenstift van Demi helemaal af is.

De tweede outfit die Maite uitgekozen heeft, is een tweedelige outfit. De outfit bestaat uit een lichte spijkerbroek en een licht spijkertopje. Het lichte spijkertopje heeft blote schouders en doorzichtige zwarte armen. Daarnaast heeft Demi twee zwarte, glitter riemen. Eén bij haar topje en één bij haar broek. Ze heeft bij deze outfit lange zwarte krullen. Maite vindt het leuk dat deze outfit anders is dan normaal. Ook vindt ze dat deze outfit heel goed bij Demi staat.

De derde outfit van Maite is dezelfde outfit als de nummer één van Yasmin. De outfit is het zwarte met glitter jumpsuit, die Demi aanhad bij de VMA’s in 2017. Maite vindt deze outfit er wat gewaagder uitzien, maar vindt wel dat deze outfit in haar top drie behoort.

Meis

De laatste van de Lovatics die haar top drie heeft ingestuurd is Meis. Haar favoriete outfit van Demi is de outfit die Demi aanhad bij de video van In Case. Demi heeft een licht spijkerjasje met een zwarte sjaal aan. Onder het spijkerjasje heeft Demi een wit T-shirt, ook heeft ze een simpele zilveren ketting om. Meis vindt deze outfit er erg leuk en tegelijkertijd er lekker comfortabel uitzien.

De tweede outfit die is gekozen door Meis is een outfit die Demi tijdens de Future Now tour met Nick Jonas droeg. Ze heeft een zwart met gouden verticale strepen bodysuit aan. De bodysuit heeft lange mouwen. Demi heeft bij deze outfit zwarte nagels en lang krullend bruin zwart haar. Ze vindt het zwarte erg mooi met het goud. Daarnaast vindt ze deze outfit erg mooi in het licht op deze foto.

De derde en laatste outfit van Meis is de outfit die Demi aanhad toen ze Stone
Cold live zong. Ze heeft een zwart broekpak aan zonder blouse eronder. Ze heeft kort zwart haar en dit strak naar achteren. Ook heeft ze een zwarte choker. Meis vindt deze outfit erg zakelijk, maar ook erg sexy. Ze vindt het haar van Demi bij deze outfit erg goed passen bij Demi.

Wil jij ook jouw favorieten doorgeven en in onze artikelen komen te staan? Dat kan! Via dit formulier kan je al jouw favorieten doorgeven. En sta jij er vanaf het volgende artikel er ook tussen! De artikelen waar jij nog niet in staat, komen later nog een keer. Want jij bent vast niet de enige. Dan beginnen we gewoon weer opnieuw!

Geef een reactie