Onze favoriete films met Demi

Demi heeft in een aantal films gespeeld of de stem in gesproken. Natuurlijk vindt iedereen een andere film leuker, ieder zijn/haar eigen mening. Om ons nog een beetje beter te leren kennen vertellen wij aan jullie onze top 3 favoriete Demi films.

Denise:

1ste favo film is Camp Rock. Waarom? Omdat dit de eerste keer was dat Denise Demi ooit ergens zag. Daarnaast vindt zij de verhaallijn erg goed en vind de liedje, nog steeds, heel erg leuk. We zingen toch allemaal mee als we This Is Me horen?
2de favoriete film is Princess Protection Program. Ook deze verhaallijn vond zij heel leuk, ook speelde Selena Gomez ook in deze film. Dé BFF film van 2009, maar eigenlijk nu nog steeds.
3de favo film is Camp Rock 2. Denise hoop zo dat er een 3e film komt. Ook bij deze film is de verhaallijn weer erg leuk en boeiend. Demi, kom op! Laat de 3de film er komen! We weten dat jullie het zelf ook willen.

Fleur:

Omdat het een top drie is moet ze er meerdere opschrijven, maar eigelijk is er maar 1 favoriet.
1ste favoriete Demi film is Camp Rock. Hier is het allemaal mee begonnen, meer dan 9 jaar geleden. Pfoe nu voel ze zich oud.. Camp Rock was een film waar ze al maanden naar uitkeek, en was al super fan van The Jonas Brothers dus moest die film zien. En daar was Demi, en wauw wat vond ze haar goed en leuk! Sinds dat moment was ze om. Demi Lovato was geweldig. Daarna begon de gekte en sloeg ze ongeveer elke foto op die er van Demi was… Jaren later, tja toen kwam dit Demi team tot stand.

2de film Camp Rock 2, want tja Camp Rock is en blijft geweldig.
3de is Princess Protection Program, wat ook een leuke film is, maar die kan niet tippen aan Camp Rock!

Kristine:

Kristine haar top 3 is voor haar niet zo moeilijk al zeg ze zelf.
1ste is de Stay Strong documentaire. Het is niet echt een film, maar daar in laat Demi zoveel van zichzelf zien, dat vind Kristine heel mooi om te kijken. Ook is Kristine trots dat Demi dit allemaal durft te laten zien. Ze laat zien dat er voor vechten echt helpt, dat als je je best ervoor doet dat het lukt, dat als je iets echt wilt je er wel komt. Misschien wel met een omweg, maar je komt er no matter what.

2de word Camp Rock waar het allemaal mee begon. In deze film zie je hoe het begon met Demi haar carrière. Oké, die begon natuurlijk al eerder toen ze in Barney and Friends speelde in 2002 tot 2004. Maar toen ze echt bekend werd bij Disney en bij ons.
3de plek gaat naar Camp Rock 2 niet heel verrassend, denk ze. Je ziet echt dat Demi gegroeid is in alles. Qua zang, qua acteren. Er zit 2 jaar tussen maar je ziet gewoon het verschil. Ook als je het nu kijkt, dan je weet dat er rond die film iets tussen Demi en Joe was.

Marit:

1ste Staystrong documentaire, omdat het een hele mooie docu was. En Demi daar zo open was over wat ze heeft meegemaakt en haar problemen. En dat haar raakte en inspireerde.
2de Princess Protection Program. Omdat Marit het echt een leuke en grappige film vond om te kijken. Er gebeurd heel veel en dat vind ze er zo leuk aan .
3de Camp Rock. Marit hou heel erg van muziek in films. Dat geeft altijd iets extra’s aan de film en omdat Camp Rock de de eerste Demi film was die Marit zag.

Shiva:

1ste Stay Strong documentaire, omdat Demi daar clean komt over zichzelf en dat vind Shiva heel badass en fijn voor Demi, want het heeft haar een stap verder gebracht.
2de Camp Rock, love both, obviously maar 1 is echt de shit, want ja hállo ain’t it obvious, ze zing nog steeds alle woorden mee. Told you.
3de Princess Protecting Program, omdat ze daar met haar, op dat moment, beste vriendin in speelde wat het heel leuk maakte om te kijken en je kijkt dus naar 2 queens.

Wat is jouw top 3 Demi films? Reageer hieronder!

Geef een reactie