Favo van Lovatics, doe mee!

Een artikelenreeks die wij graag aan jullie laten zien zijn de favorieten van Lovatics. Daarmee willen wij andere Lovatics het woord geven om te vertellen over hun favoriete dingen van Demi. Dit kan van alles zijn! Hiervoor zoeken wij nog meer Lovatics die graag hun favoriete dingen van Demi willen invullen!

De artikelenreeks ‘Favorieten van Lovatics’ gaat over allerlei favorieten van fans in Nederland. Jij kan hier dus ook aan mee doen! Tot nu toe hebben wij hiervoor altijd 4 dezelfde Lovatics gehad die vertelde over hun favoriete outfits, muziek, films etc. van Demi. Zij hadden het online formulier ingevuld en al hun favorieten uitgelicht. Nu zoeken wij natuurlijk nog meer Lovatics om het zo gevarieerd mogelijk te maken voor andere om te lezen.

Waarom

Waarom deze artikelen? Wij hopen om hiermee Lovatics aan het woord te zetten en andere te kunnen vertellen waarom dit hun favoriet is. Daarnaast hebben wij in de facebookgroep gevraagd of er behoefte aan was om eventueel een Lovatic elke maand uit te lichten. Op dit moment zullen wij dit doen via deze artikelen. Zo kom je meer te weten over je mede-Lovatics!

Tips

Als het je leuk lijkt om jouw favorieten in een artikel terug te zien, dan hierbij een paar tips.

Tip 1: Neem je tijd met invullen, want bij sommige favorieten is het mogelijk om bijvoorbeeld foto’s toe te voegen. Daarnaast neem lekker de tijd om jouw favorieten in te vullen, kiezen is natuurlijk lastig!

Tip 2: Geef een wat uitgebreider antwoord, daardoor weten andere Lovatics precies waarom dit jouw favoriet is. Daarnaast is het natuurlijk veel minder leuk om te lezen ‘dit is mijn favoriet’. Probeer er echt wat meer over te vertellen, dat maakt het leuker om te lezen voor andere!

Tip 3: Wees niet bang om eerlijk te zijn! Elk antwoord is goed bij de favorieten. Niemand kan voor jou bepalen waarom iets een favoriet van jou is of niet!

Formulieren
Om mee te kunnen doen is het van belang dat je dus de formulieren invult. Daarom vind je de linkjes naar verschillende favorieten formulieren hieronder, zodat jij deze ook kunt invullen!

  1. Favoriete Demi albums
  2. Favoriete Demi films 
  3. Favoriete Demi music video’s
  4. Favoriete Demi nummers
  5. Favoriete Demi outfits
  6. Favoriete Demi quotes
  7. Favoriete Demi rode loper outfits
  8. Favoriete Demi series 

Geef een reactie