Onze favoriete rode loper outfits

Demi heeft haar eigen style en iedereen heeft wel een outfit van Demi die hij/zij het allerleukst vindt. Zo ook de leden van Demi Lovato Nederland. Vandaag delen we onze top 3 favoriete Demi rode lopers outfits met jou. Wat is jouw favoriete rode loper outfit?

Annemieke

Outfit 1

We beginnen met Annemieke haar top 3. Haar nummer 1 rode loper outfit is deze.
Deze vind ze het leukst, omdat het een jurk is waarbij aan de bovenkant een soort jasje is. Ook is net toch iets anders dan andere jurken. Daarnaast vindt ze zilveren sieraden erg goed bij de zwarte jurk passen. de split in de jurk vind ze ook heel erg mooi en vooral met de combinatie met de hakken die Demi draagt.

Outfit 2

Op nummer 2 heeft Annemieke deze jurk staan. Deze jurk vind ze erg leuk, omdat hij erg nauwsluitend is en omdat hij doorschijnend is, vindt Annemieke de combinatie erg leuk. Daarnaast vindt Annemieke hem erg goed bij Demi passen en lijkt het door de vorm van de jurk dat Demi er, in Annemieke haar ogen, langer uit ziet. Daarnaast vindt Annemieke de zilveren sieraden er erg leuk bij staan.

Outfit 3

En op nummer 3 staat deze mooie jurk. Deze vindt ze erg mooi omdat hij een lichtroze kleur heeft en dat vindt Annemieke erg mooi staan bij Demi’s huid. Ook is de jurk erg kort en nauwsluitend. Dit vindt Annemieke erg goed bij Demi’s figuur staan. De schoenen zijn huidskleurig, waardoor Demi’s benen langer lijken. Annemieke vindt het korte haar van Demi’s ook erg goed staan met het korte jurkje. Ten slotte vindt Annemieke de patroon op de jurk erg leuk. Het is weer eens wat anders.

Daisy

Outfit 1

Ook Daisy heeft haar top 3 door geven. Op nummer 1 staat bij Daisy deze panter jurk.
Daisy vindt deze jurk er erg uitspringen, omdat hij ook anders is dan de andere jurken. Het is een fantastische print. De print straalt volgens Daisy heel veel power uit en dat heeft Demi zeker. Ook Demi haar haar zo strak naar achter vindt ze erg mooi staan.

Outfit 2

Op nummer 2 staat deze mooie jurk. Daisy vindt de kleur echt geweldig staan bij Demi. Ook vindt ze haar haarstijl heel leuk. De split bij haar bennen maken het net nog even iets interessanter.

Outfit 3

En op nummer 3 heeft Daisy dit sexy broekpak. Daisy vindt deze outfit heel mooi, omdat hij anders is dan normaal. Meestal draagt Demi toch een jurk op de rode loper. De outfit staat Demi fantastisch. Daisy vindt het leuk dat de patroontjes hetzelfde zijn bij de broek en de jas dus echt een setje zijn.

Kimberly

Outfit 1

Bij Kimberly op nummer 1 staat deze mooie jurk. Deze staat op 1, omdat ze hem erg mooi vond staan. Ook omdat ze haar haar hier erg goed vond zitten. De neuspiercing die ze draagt vind ze erg subtiel staan zo aan de zijkant.

Outfit 2

Op nummer 2 staat nog een mooie jurk. Ze vindt hem erg sexy staan. De jurk laat Demi haar curves super mooi zien. Haar make up maakt deze look ook echt af.

Outfit 3

Haar nummer 3 is deze jurk. Ze vindt hem erg zomers en de styling is on point. Haar korte haar en make-up maken de outfit compleet.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Kristine

Outfit 1

Op nummer 1 staat bij Kristine deze mooie jurk. Kristine heeft deze gekozen, omdat ze het een erg mooie kleur vindt. Roze maar niet roze roze zeg maar. Hij is verder heel simpel, maar wel classy genoeg. De gouden hakken maken de outfit af. Ze vallen goed op door de zwarte en rode details.

Outfit 2

Op nummer 2 staat dit sexy broekpak. Kristine heeft deze gekozen, omdat ze de outfit erg stoer vindt en heel sexy tegelijkertijd. Vooral waar Demi nu staat vindt ze het erg knap dat ze zo bloot durft te gaan op de rode loper. Demi haar lange haren maken de outfit af.

Outfit 3

Ten slotte op nummer 3 heeft ze deze stoere outfit. Het is een outfit waar Kristine zelf gewoon doordeweeks in zou lopen, maar Demi rockt deze outfit perfect op de rode loper vooral op die hoge hakken.

Maud

Outfit 1

Maud heeft ook haar top 3 doorgeven bij haar op nummer 1 staat deze sexy outfit.
Voor Maud springt deze er heel erg uit. Het is geen standaard outfit zoals de rest. De top is onwijs mooi afgewerkt met kant en de blote details waardoor Demi haar lichaam er goed uitspringt.

Outfit 2

Op nummer 2 heeft Maud nog een broekpak. Deze staat in Maud haar top 3, omdat hij best simpel is. Iedereen doet onwijs veel moeite met een onwijs uitspringende outfit en Demi neemt genoegen met een outfit die Demi eigenlijk ook doordeweeks aan zou kunnen doen.

Outfit 3

En op nummer 3 staat deze prachtige jurk. Maud vind dit een leuke outfit, want het is weer lekker simpel net als nummer 2. Maar hij heeft toch super veel details. Zoals de slip in de rok en de zilveren sieraden die Demi draagt.

Masha

Outfit 1

Masha haar nummer 1 is deze jurk. Masha vindt namelijk deze jurk ontzettend mooi. De kleur is erg mooi en match met Demi haar haar. Het is precies zoals de jurk die Masha zou aan doen bij een rode loper. Het benadrukt alle goede punten van Demi’s lichaam.

Outfit 2

Op nummer 2 staat deze simpel, maar mooie outfit. Masha vindt hem simple but classy. Het is een cocktailjurkje en dat vindt ze stiekem ook erg mooi. Het is een best simpele bovenkant met een leuke print op de rok. Masha vind haar haar ook erg leuk staan bij de outfit. Het donkere in combinatie met lichtere. Ook de clutch en de schoenen zijn bijpassend. Verder is er ook niet veel poespas van bijvoorbeeld sieraden.

Outfit 3

Ten slotte is Masha’s nummer drie, deze outfit. Masha vindt hem erg stoer wat ze ook mooi vindt voor op de rode loper. Masha vindt de details in de top erg mooi, zoals bijvoorbeeld de cutout in het midden. Het is precies goed en niet too much. De sieraden vindt ze er er goed bij uitgekozen. Het jasje vindt Masha erg mooi, dit is echt de eyecatcher van de outfit. Daarnaast vind ze Demi haar make-up echt flawless.

Myrthe

Outfit 1

Last but not least Myrthe haar top 3, op nummer 1 staat deze prachtige prinsessen jurk.
Myrthe vind deze jurk ongelooflijk mooi door de kleur. Hij is zo groot en fluffy, waardoor het Myrthe ook heel fijn lijkt om erin te lopen. Demi haar make-up was hier ook geweldig gedaan.

Outfit 2

Nummer 2 is dit mooie zomerse jurkje vindt Myrthe. Heel simpel, maar ook heel netjes. De diepe v-hals is gedurfd, maar wel heel mooi. In combinatie met Demi haar tas en schoenen is de outfit helemaal compleet.

Outfit 3

De laatste rode loper outfit is deze stoere outfit. Myrthe weet niet helemaal waarom ze hem mooi vindt, maar het is een stoere outfit en tegelijkertijd ook heel classy en daar houdt ze wel van.

Wat zijn jullie favoriete rode loper outfits? Laat het ons vooral weten.

Geef een reactie