FAQ

Heb je een andere vraag dan dat hieronder staat? Stel hem hier:

Naam: (verplicht)

E-mail: (verplicht)

Bericht:


Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Wat is Camp Lovatic?

Camp Lovatic is een gezellig weekend met allemaal Lovatics. Hier kan je fangirlen en compleet jezelf zijn! Dit kamp wordt door ons georganiseerd en meestal gehouden in óf je laatste weekend van de herfstvakantie óf het eerste weekend van de herfstvakantie.
Het kamp wordt door ons georganiseerd, een groepje meiden die dit voor de lol doen ;).

Welke leeftijd is gemiddeld bij Camp Lovatic?
De gemiddelde leeftijd bij kamp was de afgelopen jaren 18. Er waren soms wat uitschieters hier en daar, maar meestal is het tussen de 16-17 en 21-22. En er zijn zoveel verschillende mensen dat er wel mensen van jouw leeftijd bij zullen zijn. Wees dus niet bang dat je je te oud of te jong voelt, we baseren de activiteiten op jongeren en wat wij zelf ook leuk zouden vinden om te doen tijdens zo een weekend.

Wat doet het streetteam?
Het streetteam probeert de Lovatics up-to-date te houden van alles Demi. Zo schrijven we wat uitgebreidere artikelen over een nieuwsfeitje en houden wij een Twitter, Facebook en Instagram account bij. Daarnaast organiseren wij jaarlijks ongeveer 4 fanmeetings en 1 keer per jaar Camp Lovatic!

Hoe kom ik in het streetteam?
Op dit moment zijn wij hard opzoek naar nieuwe mensen. Op deze pagina vind je meer informatie!
Verder hebben wij een ideale profiel voor iemand die in het streetteam zou kunnen komen. Denk eraan dit is een ideaal, bijna niemand voldoet aan alle eisen en dat hoeft ook niet! Heb je er een paar, of helemaal geen dan kan je je ook gewoon opgeven! Misschien heb je andere kwaliteiten waarvan wij niet wisten dat we dat zochten!

  • Minimaal 17 jaar
  • Houdt van artikelen schrijven
  • Niet bang om voor een groep te staan
  • Woont redelijk in het midden van het land
  • Kan reizen door Nederland
  • Is goed in Nederlands en Engels
  • Is niet bang om een mening te geven
  • Komt met nieuwe ideeën
  • Heeft per week zo een 7 à 8 uur de tijd
  • Kan last minute werk doen

Waarom plaatsen jullie nieuws niet meteen als jullie het weten?
Wij hebben een planning. Zo kunnen wij van te voren een aantal dingen inplannen zodat we niet onder schooltijd,als je in een belangrijke les zit, iets te zoeken. Hierdoor kan het zijn dat wij sommige dingen niet plaatsen of pas later.
Daarnaast willen wij soms wat meer achtergrond informatie hebben, zodat we jullie iets kunnen vertellen dat echt waar is en misschien net iets meer dan alleen een kort feitje.

Wanneer komt Demi naar Nederland?
Lees het volgende artikel uit februari 2018.

Is het mogelijk om in meerdere provincies een meeting te houden?
Ja, het is mogelijk. We hebben de meetings dit jaar wat meer verspreid. Maar wij merken heel erg dat als je in Utrecht een meeting doet dat er meer mensen naar toe komen en willen komen. Daarom kiezen we vaak voor Utrecht. Want als je naar het zuiden van het land gaat sluit je de mensen uit het noorden van het land snel uit. En andersom sluit je de mensen van het zuiden uit als je een meeting in het noorden doet. We doen meetings voor iedereen en willen het dus voor iedereen oké bereikbaar hebben en daarom is Utrecht (knooppunt van het openbaar vervoer) een van de beste opties.
Om voor iedereen de kosten van het reizen lager te houden dan als je met je eigen OV reist, regelen we tegenwoordig ook Groepsretours. Hiervoor betaal je tussen de 7 en 14 euro (ligt eraan hoeveel mensen meedoen) om van jouw treinstation naar de meeting te komen en weer terug!

Waarom doen jullie het streetteam?

Wij vinden het heel om fans bij elkaar te brengen en ze een onvergetelijke dag te bezorgen. Daarnaast houden we iedereen een beetje up-to-date en dat is voor jezelf ook leuk om te zijn :).

Als Demi komt gaan jullie dan een meeting organiseren zodat iedereen bij elkaar komt?
Waarschijnlijk wel. We proberen wel wat te organiseren voor het concert zelf en misschien een tijdje ervoor. Zodat je alvast wat mensen kent voordat je naar het concert gaat, misschien wel mensen uit jouw vak of rij! Wij verwachten namelijk dat ze sowieso allemaal zitplaatsen heeft.

Komt er meer merchandise?
Hopelijk wel, maar dan wordt het handgemaakt waarschijnlijk. We zijn hier vorig jaar al mee begonnen, maar nog niet alles is af. Het wordt dan handgemaakt, omdat het heel duur is om een ander bedrijf dit te laten doen en dan wil niemand het kopen, omdat het zo duur is.

Wat jullie weten over d6 want ik heb zoo veel verschillende dingen gehoord?
We weten eigenlijk niet veel. Demi is in de studio liedjes aan het schrijven en opnemen maar over een datum dat het nieuwe album uitkomt is niets bekend. Zelfs niet of het dit jaar uitkomt. Dat er dit jaar muziek van Demi uitkomt kan wel. Ze doet de muziek voor de Disney film Charming waar ze zelf ook een rol in heeft en daar kan de single van uitkomen en waarschijnlijk gezongen door Demi!

Hoe jullie het opvatten dat Demi misschien gaat stoppen?
Wij weten het eigenlijk niet. Het is ook iets van Demi om over een paar weken te zeggen. “Huh? Wat? Stoppen? Nee, dat was een grapje hoor!” Dus wij zouden het ook niet weten. Dat ze het rustiger aan gaat doen is wel prima. Ze heeft vorig jaar veel getourd en andere dingen gedaan. En het jaar daarvoor 2 films ingesproken, Australië Nieuw Zeeland tour, Cool For The Summer promo en ook nog album schrijven, inzingen en promo! Ze verdient het wel om even wat rustiger aan te doen!

Wat vinden jullie leukst aan organiseren van de evenementen?
Het bij elkaar brengen van Lovatics die elkaar via internet kennen of alleen al het bij elkaar brengen van Lovatics alleen, ook al kennen ze elkaar niet. Dat is waar wij het voor doen en waaraan wij zeggen: ‘nu is de meeting geslaagd’.

Meer vragen:

In de serie artikelen Vragen van Lovatics beantwoorden we nog veel meer vragen. Ongeveer iedere maand komt er een artikel van uit. Op dit moment hebben we 5 artikelen staan, maar als je nog meer vragen hebt, kan je die altijd sturen!

Deel 1
Deel 2
Deel 3
Deel 4
Deel 5