Fan meeting

Al sinds 2013 houden wij fan meetings. Dit is een groot deel van wat wij doen. Wij willen graag Lovatics bij elkaar brengen die elkaar alleen via internet kennen. En dat kan via een fan meeting!

De meetings van 2019 zijn allemaal al bekend!

Je kan jezelf op aanwezig of geïnteresseerd zetten bij de Facebookevenementen.

Meeting 2 – meerdere steden

Meeting 3 – Utrecht

Meeting 4 – Nieuwegein

Wij vertellen vaak van te voren niet wat wij gaan doen tijdens een meeting, behalve als je er voor moet betalen. Dat zou een beetje raar zijn. De meeting kost 4 euro, maar we zeggen niet waar je het aan uitgeeft.

Bij andere meetings vertellen we het niet van te voren, dit doen wij, omdat wij niet willen dat Lovatics niet komen, omdat ze van te voren denken dat het stom, saai en/of kinderachtig is wat we gaan doen. Dit weet je namelijk niet van te voren, want wij maken activiteiten die leuk zijn voor mensen van 18 tot 24 jaar. We nemen misschien wel een activiteit die jij kent van de 1ste klas van de middelbare school, maar geven er dan een draai aan waardoor het voor jongeren weer heel leuk wordt!

Elke meeting is dus een verrassing wat we nu weer gaan doen, maar meestal doen we eerst een activiteit, waardoor je elkaar op een net andere manier leert kennen dan dat je alleen op een bankje gaat zitten en kletsen. Je gaat wat doen en komt misschien bij mensen in het groepje die je niet kent. Daarna is er genoeg tijd voor kletsen en zoeken we vaak een plek op waar je ook wat te eten en te drinken kan halen.