Hoe vind jij dat Demi Lovato Nederland het doet?

Als je ons al een tijdje volgt, weet je dat we best wel vaak enquêtes hebben. Dit doen we omdat we ook van jou dingen willen weten. Afgelopen jaar hebben we een enquête gedaan over wat jij van het team vindt. Daar kunnen wij heel veel mee, maar waar we nog meer mee kunnen is, als het vaker dan 1 keer per 1 á 2 jaar ingevuld wordt!

We vroegen in de Facebookgroep of jullie een enquête per jaar willen invullen over Demi Lovato Nederland. Dan kan je ons vertellen wat je van het team vindt, maar vooral ook of je verandering ziet. Gaan de dingen die jij eerst slecht vond gaan nu beter?

We kregen terug dat het misschien slimmer is om het 1 keer per half jaar te doen. Omdat een jaar best wel lang is en dat je dan niet meer weet wat je ook alweer hebt ingevuld. En dat snappen wij ook heel erg!

Wat hopen wij hier uit te krijgen?

Wij hopen dat wij op deze manier veel duidelijker kunnen krijgen wat jullie van Demi Lovato Nederland vinden. Dat kan ook wel met 1 keer in de 2 jaar een enquête, maar wij zijn aan het focussen op verbeteringen en doelen stellen. En daarbij kunnen we jullie input met een korte enquête goed gebruiken.

Daarnaast hopen wij ook te zien dat jullie de verbeteringen zien of misschien niet. Zodat wij weten of onze verbeteringen ook echt nut hebben, of dat we onze tijd aan het verspillen zijn. Die tijd kunnen we dan in iets anders steken.

De enquête

De enquête begint met wat persoonlijke informatie: leeftijd, geslacht en provincie. Daarna krijg je deel 0, je vult in of je al eerder een enquête hebt ingevuld over Demi Lovato Nederland. Zodat je kan invullen of jij verbeteringen hebt gezien, of er iets is stil blijven staan of zelfs verslechterd.

Heb je nog nooit een enquête over Demi Lovato Nederland ingevuld, dan ga je door naar deel 1. Dit zijn 2 goede dingen aan Demi Lovato Nederland en 2 verbeterpunten. In deel 2 geef je een cijfer voor hoe wij een aantal dingen doen, je kan onderaan een toelichting geven. Deel 3 gaat over leuke en minder leuke dingen en deel 4 is alweer de afsluiting. Je kan nog wat vragen of een opmerking geven en meedoen met de winactie!

Win actie

Wat kan je winnen? Voor deze winactie geven we 3 cadeaukaarten van bol.com weg. Elke cadeaukaart is €10 waard. Aan het einde van de enquête kan je je e-mailadres achterlaten en daar selecteren we een winnaar uit. Het gaat dus niet over wat je hebt ingevuld.

Tips

Hier vind je een aantal tips om de enquête zo goed mogelijk in te vullen!

Tip 1: Wees eerlijk, wij hebben er heel veel aan als jij je eerlijke mening geeft. De enquête kan je anoniem invullen, als je dat wilt. Wees dus vooral ook niet bang om je mening te geven!

Tip 2: Geef duidelijke antwoorden. Met deze enquête proberen wij echt naar jullie te luisteren. Zeg dus vooral niet alleen ‘ik vind dit niet leuk’ of ‘ik vind dit leuk’, maar leg het ook uit waarom jij dit vindt!

Tip 3: Geef voorbeelden, het is voor ons heel fijn om voorbeelden te krijgen van dingen die je wel/niet goed vindt. Daarmee kan gericht gekeken worden om iets te verbeteren of juist zo te houden!

Tip 4: Jouw mening telt! Denk vooral niet dat wij niks doen met jouw mening.

Geef een reactie