Enquête over meetings

Zoals velen van jullie wel weten, proberen wij 4 keer per jaar een meeting voor jullie Lovatics te organiseren. Maar wat vinden jullie hier eigenlijk van? In dit artikel lees je hoe je ons kan helpen om de meetings nog leuker, gezelliger en beter te maken!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!


[mailpoet_form id="1"]
Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Waarom meetings?

Wat wij willen bereiken met onze meetings, is dat er zoveel mogelijk Lovatics bij elkaar komen en wij die een leuke dag kunnen bezorgen. Lovatics kunnen elkaar leren kennen, elkaars verhalen delen, en samen verder fangirlen over Demi. Maar ook het delen van eventuele foto’s van groepen van Lovatics kan er voor zorgen dat Demi sneller naar Nederland komt. Als zij ziet hoeveel Lovatics hier in Nederland zijn, dan zal er dus een grotere kans zijn dat wij haar nog een keer naar Nederland krijgen.

Wij proberen 4 keer per jaar een meeting te organiseren, tijdens de meetings verschilt het steeds wat wij gaan doen. Ook verschilt het steeds waar de meeting gehouden wordt. Bijvoorbeeld, onze eerste meeting dit jaar zou in Arnhem zijn voor de film van “De Smurfen en het verloren dorp” waar Demi Smurfette inspreekt. Maar helaas is deze meeting niet doorgegaan wegens te weinig aanmeldingen. Op 21 oktober vindt er weer een meeting plaats, dit is een vervangende meeting van het Camp 2017. Wat we tijdens deze meeting gaan doen is nog een verrassing, maar zal plaatsvinden in Utrecht.

Vul de enquête hier in!!

Waarom weer een enquête?

Enquêtes zijn erg handig maar ook belangrijk. Zo kunnen wij makkelijk te weten komen wat jullie nu echt van onze meetings vinden. Het is ons namelijk opgevallen dat er de laatste tijd veel minder mensen naar onze meetings komen dan bijvoorbeeld vorig jaar. Hierdoor zijn wij aangespoord om deze enquête te maken.

Door middel van je mening te geven (eventueel anoniem), kunnen wij, als dat nodig en mogelijk is, onze meetings aanpassen. Wij kunnen rekening houden met de feedback die jullie ons gegeven hebben. En als belangrijkste alles proberen aan te passen tot hoe jullie het graag zouden willen.

Demi Lovato Nederland Facebookgroep

Naast deze enquête hebben wij ook nog de Facebook groep die al een tijdje bestaat. Hier worden vaak vragen gesteld aan de Lovatics die ons daar op volgen. Deze vragen zijn ook een manier om ons te helpen. Deze vragen gaan dan ook vaak over het team, hoe wij dingen kunnen verbeteren en wat jullie (meer) willen zien. Het enige nadeel voor sommigen is dan dat je de vragen niet anoniem kunt beantwoorden. Klik hier om naar onze Facebookgroep te gaan en wordt lid! 

Hoe kan je ons nu precies helpen?

Door middel van deze link aan te klikken, en de enquête in te vullen. Het zullen geen moeilijke vragen zijn, en het zal ongeveer 5 tot 10 minuten duren. Als je lange en uitgebreide antwoorden geeft, wat wij natuurlijk erg op prijs stellen, zal het wat langer duren.

Tips

Hierbij een aantal tips van ons, voor als je de enquête gaat invullen! Want je wil natuurlijk dat wij wel wat kunnen met jouw antwoorden.

  • Geef zo eerlijk mogelijk antwoord, hier kunnen we alleen maar beter van worden. Ook al is het negatief, wat wij wel waarderen is een uitleg waarom je dat vind.
  • Verwoord duidelijk wat je bedoelt, met een “ vind ik leuk” kunnen wij niet heel veel. Waarom vind jij het wel of niet leuk?
  • Geef voorbeelden, bijvoorbeeld over dingen die wij kunnen verbeteren of juist al heel goed doen in jouw ogen.
  • Geef tips. Boor ons niet helemaal de grond in. Hier heeft niemand iets aan.
  • Ook jouw mening telt!

Wat gaan wij doen met de antwoorden?

Wij zullen alle antwoorden uitgebreid lezen en met elkaar doornemen. Ook zullen wij conclusies trekken, op nieuwe ideeën komen, en natuurlijk jullie feedback zo goed mogelijk gebruiken. We zullen een artikel schrijven over de uitkomsten van de enquête, waarin we alle antwoorden bespreken. En ook eventuele vragen die jullie hebben beantwoorden. We zullen er ook in zetten hoe we onze dingen zullen aanpassen of hoe we jullie feedback gaan gebruiken. Jouw mening telt namelijk net zo goed mee!

Winnen!

Aan het einde van de enquête kan je je e-mailadres achterlaten. Daarmee kan je een leuk pakketje met Merch die wij verkopen winnen! Dit pakketje heeft een waarde van minimaal €20. Bij 0 tot 25 deelnemers geven we 1 pakket weg. Is de enquête 26 tot 50 keer ingevuld, dan geven we 2 pakketten weg. Tussen de 51 en 75 formulieren die binnenkomen worden het 3 pakketten die opgestuurd gaan worden en bij 76 tot 100 deelnemers gaan er 4 pakketten de deur uit!

 

Geef een reactie