Enquête Camp Lovatic

Bijna twee maanden geleden hadden wij Camp Lovatic 2018, waarbij wij het kamp weer eens uitprobeerde. Hierbij hebben we ook gekeken naar wat iedereen wilde tijdens het kamp of juist niet. Maar naast de 12 mensen die naar het kamp kwamen, we hadden gepland om het klein te houden, zijn er natuurlijk nog veel meer Lovatics! Daarom willen we het ook in een enquête vorm doen.

Dus wat vind jij van het idee van Camp Lovatic en hoe zij jij Camp Lovatic voor je? Je kan het in deze enquête allemaal laten weten. De enquête gaat voornamelijk over verwachtingen met betrekking tot prijs die jij zou betalen en wat je daarvoor krijgt. Dit geeft ons een beeld van wat jullie nu eigenlijk willen met Camp Lovatic.

De enquête

Als je de enquête gaat invullen lijkt hij best wel lang, 17 secties. Maar je slaat er al heel snel een aantal over. Op een gegeven moment krijg je namelijk de vraag hoeveel het kamp voor jou mag kosten. Je kan uit 9 opties kiezen. Al deze opties hebben dezelfde vragen, maar ze zijn gekoppelt aan het bedrag dat jij wilt betalen voor het kamp. Dus de andere 8 secties sla je meteen over.

Vul hier de enquête in!

Verder vragen we je nog of je ideeën hebt van dingen die we kunnen doen tijdens het kamp en hoeveel Lovatics jij vindt dat het minimum en maximum aantal deelnemers moet zijn voor het kamp.

Korte doorloop van de hele enquête:

  1. Basis informatie. (Naam [optioneel], leeftijd, provincie waar je vandaan komt)
  2. Ben je eerder naar Camp Lovatic geweest?
  3. Locatie en kosten.
  4. Verwachtingen van jouw gekozen bedrag. (Aantal nachten en wat eten we?)
  5. Wanneer moeten wij het kamp doen?
  6. Activiteiten. (Welke vind jij leuk en weet je er nog meer?)
  7. Deelnemers en Camp Lovatic 2018.
  8. Afsluiting. (Geef de enquête en cijfer en wat je verder nog kwijt wilt)
  9. Winactie.

Wat doen we met de informatie?

Deze keer komt er geen artikel met de uitslag van de enquête. Een artikel met de uitslag van deze enquête is voor jullie niet heel interessant. Je leest dan alleen maar wat andere Lovatics willen. Dit kunnen we ook in de Facebookgroep plaatsen.

Alle reacties op de enquête gaan we bespreken binnen het team. Verder gaan we dit vooral allemaal verwerken in het volgende kamp, want dat is uiteindelijk het doel. Camp Lovatic 2019 nog veel leuker maken voor iedereen!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!


[mailpoet_form id="1"]
Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Winactie

Natuurlijk hebben we bij deze enquête ook weer een winactie. Ook deze keer verloten we een cadeaukaart van Bol.com ter waarde van €10. Dit doen we bij elke 25 deelnemers. Dus dat betekent dat als er 50 mensen meedoen aan de enquête we 2 cadeaukaarten verloten!

Wat moet je doen om te winnen? De enquête invullen en dan onderaan je e-mailadres opgeven, zodat we contact met je kunnen opnemen als je gewonnen hebt. We kijken verder niet naar jouw reacties op de enquête om de winnaar uit te kiezen. We kiezen willekeurige getallen.

Alvast heel erg bedankt voor het invullen van de enquête. Met jouw hulp zetten we straks het leukste en beste Camp Lovatic 2019 neer!

Meer je mening geven?

Wil je iedere week jouw mening geven op vragen die wij hebben? Of bijvoorbeeld meedenken over recentere onderwerpen en kwesties waar wij in het team mee bezig zijn? Word dan lid van onze Facebookgroep. Iedere maandag en vrijdag om 15:00 verschijnt er een nieuwe vraag!

Vul hier de enquête in!

Geef een reactie