Disclaimer

Op deze website maken wij gebruik van verschillende advertenties. Waaronder Google Adsense en het bol.com partner programma. Via deze advertenties kunnen wij extra inkomsten maken voor onze website en het team. Op deze pagina vind je meer uitleg daarover.

Het eerste programma wat wij gebruiken is Google Adsense. Daarvan is de reclame balk die je hierboven ziet en de eerste advertentie in de zijbalk (bij mobiel onderaan). Als je op deze advertentie klikt kunnen wij een klein bedrag krijgen. Dit gaat over een paar cent per maand. Gemiddeld krijgen we van Adsense €0,36. Dit is heel weinig, maar dat komt omdat wij niet een heel groot bereik hebben met onze website.

Het tweede programma wat wij gebruiken is het partner programma van bol.com. Hiermee krijgen we een bedrag van de omzet als jij via onze website op een bol.com advertentie klikt en een bestelling maakt. Dit gaat om 2% tot 8% van de omzet en kost jouw verder niets. De bol.com advertentie is de advertentie onderaan de zijbalk en de CD’s bovenaan. Ook kunnen er in artikelen doorverwijzingen zitten, maar dit zal altijd vermeld worden in het artikel.

Waarom maken jullie hier gebruik van?

Wij maken hier gebruik van om hopelijk wat extra inkomen te krijgen. Naast onze “winkel” hebben wij geen inkomen, en toch willen we jullie belonen met windacties en andere leuke dingen. Dit financieren we met het eventuele geld dat wij krijgen door de verkoop en deze advertenties. Al het geld dat binnen komt bij Demi Lovato Nederland, wordt weer in Demi Lovato Nederland activiteiten gestopt.

Hoe kan jij helpen?

Heel simpel, je bekijkt de website, voor ongeveer 30 seconden tot een minuut! Daarnaast kan je ook op de advertenties klikken. Waarmee je ook kan helpen, is als je iets bij bol.com gaat bestellen, via onze website naar je winkelmandje gaat en het dan bestelt. Het kost je niets extra’s maar je helpt ons met winacties etc!