Demi’s hoogtepunten van 2017

2017 was weer een bewogen jaar voor Demi met veel hoogte- en dieptepunten. Van nieuwe muziek tot aan een documentaire die ze uitbracht, hebben we weer mooi mee kunnen genieten van de hoogtepunten in Demi’s 2017. Ik heb een paar van deze hoogtepunten op een rijtje gezet.

Nieuw album ‘Tell Me You Love Me’

Natuurlijk het nieuwe album ‘’Tell Me You Love Me’’! Deze kwam uit op 29 september 2017. Eindelijk kwam er na een lange twee jaar wachten weer nieuwe muziek uit, en ook een nieuwe tour! Nadat Demi de nummers “Tell Me You Love Me”, “You Don’t Do It For Me Anymore” en “Sexy Dirty Love” naar buiten had gebracht, konden de lovatics al helemaal niet meer wachten op dit geweldige album. Binnen no time stond het album op nummer 1!

Simply Complicated Documentaire

Ook dit jaar kwam Demi, na Staying Strong, met een nieuwe documentaire over haar leven genaamd ‘Simply Complicated’. Dit is een YouTube documentaire die vanaf 17 oktober 2017 te zien was op haar YouTube kanaal genaamd ‘Demi Lovato’. Ze vertelt over de dingen die ze meegemaakt heeft, dingen die ze nog nooit gedeeld heeft met haar Lovatics. Ondertussen heeft de documentaire al meer dan 11 miljoen views op YouTube. Een erg indrukwekkende documentaire waar je echt voor moet gaan zitten. Lees het artikel over de documentaire hier.

Grammy Nominatie ‘Best pop vocal album’

Demi heeft altijd gezegd dat het een droom voor haar zou zijn om genomineerd te worden voor een Grammy. Eindelijk was het dit jaar dan zover, alle Lovatics gingen door het dollen heen. Demi was genomineerd voor ‘Best pop vocal album’ met het album ‘Confident’.

De voorgaande jaren hebben Lovatics over de hele wereld gezeurd dat Demi genomineerd moest worden voor een Grammy. ‘Ze verdient het!’ Werd vaak gezegd.

Op 8 Februari 2015 stuurde demi de tweet ‘I WILL get a Grammy nomination one day. No more Fuckin around. Let’s GO!!!!!’ de wereld in. Twee jaar later kwam haar droom uit en werd ze genomineerd voor de welverdiende Grammy. Jammer genoeg won ze de Grammy niet en ging Adele ermee vandoor. Ondanks dat, zijn we toch heel erg trots op Demi, dat ze nu een Grammy Nominated Artist is! Op naar de volgende nominatie!

Samenwerkingen met andere artiesten (No Promises, instruction en Échame La Culpa)

Dit jaar heeft Demi ook samengewerkt met andere succesvolle artiesten. Ze bracht de nummers No Promises met de Cheat codes, Instruction met Jax Jones & Stefflon Don en Échame La Culpa met Luis Fonsi uit!. Deze nummers zijn heel succesvol en doen het dan ook erg goed in de top van de muziek charts. Van alle nummers is er een videoclip uitgebracht waar Demi ook in te zien is. Wie weet zien we haar in de toekomst in nog wel in meer videoclips verschijnen. Welk collab vinden jullie het beste? Lees hier het artikel over de samenwerkingen + welke er nog komen!

Demi’s eigen videoclips die uitgebracht zijn dit jaar

Nadat Demi haar album “Tell Me You Love Me” uitbracht, wisten we wel zeker dat er nieuwe videoclips aan zaten te komen. Voor de nummers “Sorry Not Sorry” en “Tell Me You Love Me” heeft ze videoclips uitgebracht, die allebei erg goed binnen kwamen bij de fans.

In “Sorry Not Sorry” was de sexy en careless Demi te zien en in “Tell Me You Love Me” was ze te zien in een trouwjurk op haar eigen geïmproviseerde bruiloft. Allebei veel bekeken video’s.

2018 tour aankondiging

Jammer genoeg is deze tour niet bedoeld voor de Europese Lovatics maar natuurlijk zijn wij superblij voor de fans in Amerika! Samen met de Amerikaanse DJ Khaled ook wel bekend van de nummers “I’m The One” en “Wild Thoughts” zal Demi vanaf 26 februari volgend jaar de tour starten in San Diego, California.
We kunnen nu al niet wachten op alle YouTube video’s die zullen verschijnen van de tour! Stay tuned voor tour updates!

Geef een reactie